• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı geceler kızlar.. karapisso karapisso toparlamana sevindim canım. Bende iyiyim çok şükür. İşe gidip geliyorum boş zamanları da gezip tozarak geçiriyorum.Doğum sonrası bi süre yeter bu bana 😁 @asitane161719 sen nasılsın canım? Ne zaman kontrolün??
Çok şükür canım. Allah sizlere de bol iyilik versin tadını çıkar bu günlerin 👍💕 salı günü inşallah kontrolüm merak ediyorum gelişmeleri 😊

Merhaba canım öncelikle gözün aydın. Rabbim iki cihanda aziz kılsın evladını. Benim bebeğim de sabırsız biraz kanala girmiş çoktan. 35+5 bugün. Küvözde ne kadar kaldı bebeğin ? Bir yanım rahat aslında ama bir yanım da ister istemez endişeli. Rabbim hayra çıkarsın.
Canım normalde küvözde kalmayabilirdi ama doğumda sıkıntı yaşadı benim bebeğim çok fazla su yutmuş solunum sıkıntısı oluşmuş hemde ciğerleri su yuttu diye enfeksiyon açısından göz altında tutulmak istendi 8 gün kaldı ama hiç solunum cihazına bağlanmadı durumu çok iyi hamd olsun ondan küçük haftası olup doğum yapanlarda oldu küvöze girmedi mesela tamamen doğuma bağlı kendini üzme derim inşallah sağ salim doğar minnoşun

Sağol canım.İki haftaya izne ayrılıp temizliğimi yaptıracağım inşallah bebiş erken gelmezse..Sende hayırlı sağlıklı haberlet al inşallah canım. Çarşamba da benim kontrolüm var..
Oy bir de hala çalışıyorsun Allah büyük kolaylık versin. Ben evin içinde bile zor dolanıyorum artık. Neyse buna da bin şükür inşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız bu hafta 💕👍

Kızlar son doz serumumu almaya geldim pazartesi tahlil yaptıracağım umarım değerlerim yükselmiştir.
Hadi şifa olsun inşallah canım. Inşallah değerlerin çok guzel çıkar.
ayyy senindemi elti :KK70:
Benim eltiyle sorun yok. Birbirimizi yazdan yaza 10 gün görüyoruz..nadiren yazisip arasiriz. Iyiyiz yani. Eltiyle sorunlu olan en kucuk görümcem..bi tanıdığım dediğim kişi 😬

Canım normalde küvözde kalmayabilirdi ama doğumda sıkıntı yaşadı benim bebeğim çok fazla su yutmuş solunum sıkıntısı oluşmuş hemde ciğerleri su yuttu diye enfeksiyon açısından göz altında tutulmak istendi 8 gün kaldı ama hiç solunum cihazına bağlanmadı durumu çok iyi hamd olsun ondan küçük haftası olup doğum yapanlarda oldu küvöze girmedi mesela tamamen doğuma bağlı kendini üzme derim inşallah sağ salim doğar minnoşun
Çok teşekkür ederim cevabın için. İnşallah Rabbim bir daha ayırmaz sizi ve hayırlı bir gelecek ve güzel ahlak nasip eder evladına. 💗💗 Beni endişelendiren biraz da doktorum oldu malesef. Bu haftada doğarsa küvöze girer dedi. Tabi onlar en kotu ihtimali ele alıyorlar çoğu zaman. İnşallah buna gerek kalmaz ve sağlıkla alırım kucağıma. Size de bol sütlü sevgili günler dilerim 💕

Çok teşekkür ederim cevabın için. İnşallah Rabbim bir daha ayırmaz sizi ve hayırlı bir gelecek ve güzel ahlak nasip eder evladına. 💗💗 Beni endişelendiren biraz da doktorum oldu malesef. Bu haftada doğarsa küvöze girer dedi. Tabi onlar en kotu ihtimali ele alıyorlar çoğu zaman. İnşallah buna gerek kalmaz ve sağlıkla alırım kucağıma. Size de bol sütlü sevgili günler dilerim 💕
Girsede Allahın izni ile hiçbirşey olmaz canım sadece o evde bekleme kısmı çok zor ama sağlığı için gerekliyse kalması daha iyi olur bunları düşünüp strese girme 34 ü çoktan geçmişsin ciğer geliştiriciye bile ihtiyacı yok öyle düşün rahatla

Girsede Allahın izni ile hiçbirşey olmaz canım sadece o evde bekleme kısmı çok zor ama sağlığı için gerekliyse kalması daha iyi olur bunları düşünüp strese girme 34 ü çoktan geçmişsin ciğer geliştiriciye bile ihtiyacı yok öyle düşün rahatla
Çok teşekkür ederim. Zaman geçtikçe daha da rahatliyorum. Ya da her fikre alışıyorum sanırım. Ne hayırlı ise onu nasip etsin Rabbim. 👍

leylunehar leylunehar iki hafta sonra izne çıkıyorsun demek. hadi inşallah sağlıkla..

A asitane161719 doktorun küvöz konusunda ihtimal demişti kesin diye bişey yok inşallah. ki benim oğlan , yanlış hatırlamıyorsam 7 gece yattı kızımda aynı doğum şekliyle geldi aynı sorunlar yaşandı ama hiç kalmadı şükürler olsun. biz dua edelim birbirimize. kızını sağ salim kucağına alıp geleceksin.
Ve en önemlisi bu Son haftaları belki günleri bol dua ve Moral ile bekleyelim.
senin bol neşe gülmeye ihtiyacın var.
artık doğarsa doğsun prensesimiz 🤗
doğunca çok güzel toparlıyorlar. Allahın hikmeti işte.

bende halsizlik oluyor ara ara.
uyku hali hala uzanıp duruyorum.
bi iyi bi fena geçiyor.
kabızlık işkence :KK43::KK43::KK43:

Pisikedii Pisikedii çok güldüm kedilere ben şimdiden dağıttım gerçi lohusalığı düşünemiyorum 😀

kansızlık sebep oluyor dağıtmaya :D
bende şok fena kansızlık oldu lohuslıkta . O zaman hiçbişey yapacak isteğim kalmamıştı. zordu sonra anladım sebebini. inşallah bu kez dağıtmanın en az dozunu yaşarız. keyifle inşallah

kızlar kramp yaşayan varmı?

dün gece iki ilklerimi yaşadım :KK70:
gece 2 de kalktım tatlı yedim :KK70:

çok fena kramp girdi sağ ayak bileğiME kalktım yukarı doğru çıktı beni öldürdü resmen.

leylunehar leylunehar iki hafta sonra izne çıkıyorsun demek. hadi inşallah sağlıkla..

A asitane161719 doktorun küvöz konusunda ihtimal demişti kesin diye bişey yok inşallah. ki benim oğlan , yanlış hatırlamıyorsam 7 gece yattı kızımda aynı doğum şekliyle geldi aynı sorunlar yaşandı ama hiç kalmadı şükürler olsun. biz dua edelim birbirimize. kızını sağ salim kucağına alıp geleceksin.
Ve en önemlisi bu Son haftaları belki günleri bol dua ve Moral ile bekleyelim.
senin bol neşe gülmeye ihtiyacın var.
artık doğarsa doğsun prensesimiz 🤗
doğunca çok güzel toparlıyorlar. Allahın hikmeti işte.

bende halsizlik oluyor ara ara.
uyku hali hala uzanıp duruyorum.
bi iyi bi fena geçiyor.
kabızlık işkence :KK43::KK43::KK43:
Canım doktorum kesin gibi konuştu küvöz konusunda ama bugün bile doğsa korkma dedi tehlikeli haftaları atlattık anlamında. Ben aslında kendimi çok güzel toparlardım ama birden elden ayaktan düşünce sosyal bir çevrem de olmayınca kendimi çok fazla dinledim sanırım ne kadar düşünmek istemesen de dört gündür bir sürü şey geçti aklımdan. Neyse ki bu arada zaman da akıp geçiyor 36 haftalık olduktan sonra erken doğum olmayacak artık inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de senin gibiyim bazen halimi unutup işe güce sarılıyorum yapmak geliyor içimden ama hemen ağrılarım başlıyor izin vermiyor. Bazen de hiç gücüm olmuyor yatmak istiyorum uzun uzun. Kabızlık için her şeyi deniyorsun zaten keşke sana çare olacak bir önerim olsaydı. İnşallah bir an önce çözüm bulursun canım.

karapisso karapisso evet canım inşallah. İnşallah hiç bir sıkıntımız olmaz da 37 kadar giderim işe. Bir yandan da işe gitmek daha iyi, vakit geçiyor, iş yerinde ortamımız çok güZel çok şükür. Sohbetti yeme içmeydi zaman geçiyor. Dinleniyorum. Evde olunca daha çok iş çıkıyo ve yapıyorum.Doğal olarak yoruluyorum.Kendimi daha çok dinliyorum.Bir yerim ağrıyo günün sonunda mutlaka..

kansızlık sebep oluyor dağıtmaya :KK70:
bende şok fena kansızlık oldu lohuslıkta . O zaman hiçbişey yapacak isteğim kalmamıştı. zordu sonra anladım sebebini. inşallah bu kez dağıtmanın en az dozunu yaşarız. keyifle inşallah
Bende yıllardır bir halsizlik vardı hep. Kansızlık olduğunu tahmin ediyordum ama hiç tahlil yaptırmamıştım. Hamilelik sayesinde öğrenmiş oldum. Serumlardan sonra kendimi çok iyi hissederim inanılmaz güçlü olurum diye düşünmüştüm :KK70: öyle olmadım maalesef hatta daha çok uykum geliyor. Serum almadan önce daha kolay kalkıyordum yataktan. 😀 İnşallah dediğin gibi mümkün olduğunca keyifli bir lohusalık geçiririz. 😍

Back