• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kramp yaşayan varmı?

dün gece iki ilklerimi yaşadım :KK70:
gece 2 de kalktım tatlı yedim :KK70:

çok fena kramp girdi sağ ayak bileğiME kalktım yukarı doğru çıktı beni öldürdü resmen.
Ben de iki defa yaşadım ilk krampım uykudayken baldırıma girdi ve o şekilde uyandım kabus gibiydi tüm gün baldırım acıdı. Ayağıma çok kramp girer benim normalde de ama bu çok fenaydı. Magnezyum aldığımda iyiyim. Almadığımda sürekli kramp girecekmiş gibi hissediyorum son zamanlarda ben de.

Canım doktorum kesin gibi konuştu küvöz konusunda ama bugün bile doğsa korkma dedi tehlikeli haftaları atlattık anlamında. Ben aslında kendimi çok güzel toparlardım ama birden elden ayaktan düşünce sosyal bir çevrem de olmayınca kendimi çok fazla dinledim sanırım ne kadar düşünmek istemesen de dört gündür bir sürü şey geçti aklımdan. Neyse ki bu arada zaman da akıp geçiyor 36 haftalık olduktan sonra erken doğum olmayacak artık inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de senin gibiyim bazen halimi unutup işe güce sarılıyorum yapmak geliyor içimden ama hemen ağrılarım başlıyor izin vermiyor. Bazen de hiç gücüm olmuyor yatmak istiyorum uzun uzun. Kabızlık için her şeyi deniyorsun zaten keşke sana çare olacak bir önerim olsaydı. İnşallah bir an önce çözüm bulursun canım.

é çok haklısın yaşadıkların etken tabi düşünmené , geçti gitti şükürler olsun. bundan sonra bekliyoruz güzel sağlıklı haberlerini. seviyoruz seni 🤗😘
karapisso karapisso evet canım inşallah. İnşallah hiç bir sıkıntımız olmaz da 37 kadar giderim işe. Bir yandan da işe gitmek daha iyi, vakit geçiyor, iş yerinde ortamımız çok güZel çok şükür. Sohbetti yeme içmeydi zaman geçiyor. Dinleniyorum. Evde olunca daha çok iş çıkıyo ve yapıyorum.Doğal olarak yoruluyorum.Kendimi daha çok dinliyorum.Bir yerim ağrıyo günün sonunda mutlaka..

meşguliyet ruhumuza çok iyi geliyor. bende huzurlu oluyorum. evde sürekli oturmak bana göre değil. hep bir programın içinde olurum. Allahu teâlâ bir işten yorulunca diğerine geç diyor. demekki ruh buna muhtaç . Allah sağ salim hayallerimize kavuşmayı nasip etsin kuzum.
Bende yıllardır bir halsizlik vardı hep. Kansızlık olduğunu tahmin ediyordum ama hiç tahlil yaptırmamıştım. Hamilelik sayesinde öğrenmiş oldum. Serumlardan sonra kendimi çok iyi hissederim inanılmaz güçlü olurum diye düşünmüştüm :KK70: öyle olmadım maalesef hatta daha çok uykum geliyor. Serum almadan önce daha kolay kalkıyordum yataktan. 😀 İnşallah dediğin gibi mümkün olduğunca keyifli bir lohusalık geçiririz. 😍

ilaçlar beni kabızlık konusunda yoruyor. yoksa faydasını gördüm. kalktım ayağı. rengim düzeldi. daha iyi oluruz inşallah.

Ben de iki defa yaşadım ilk krampım uykudayken baldırıma girdi ve o şekilde uyandım kabus gibiydi tüm gün baldırım acıdı. Ayağıma çok kramp girer benim normalde de ama bu çok fenaydı. Magnezyum aldığımda iyiyim. Almadığımda sürekli kramp girecekmiş gibi hissediyorum son zamanlarda ben de.

nasıl bir acı 😓
Allah korusun, birdaha olmaz umarım.

é çok haklısın yaşadıkların etken tabi düşünmené , geçti gitti şükürler olsun. bundan sonra bekliyoruz güzel sağlıklı haberlerini. seviyoruz seni 🤗😘

meşguliyet ruhumuza çok iyi geliyor. bende huzurlu oluyorum. evde sürekli oturmak bana göre değil. hep bir programın içinde olurum. Allahu teâlâ bir işten yorulunca diğerine geç diyor. demekki ruh buna muhtaç . Allah sağ salim hayallerimize kavuşmayı nasip etsin kuzum.

ilaçlar beni kabızlık konusunda yoruyor. yoksa faydasını gördüm. kalktım ayağı. rengim düzeldi. daha iyi oluruz inşallah.
Offf sorma sırf o yüzden hap almak istemiyordum bıkmıştım artık.

Offf sorma sırf o yüzden hap almak istemiyordum bıkmıştım artık.

yav nasıl birşey. çok zor yıllardır artık nefes almak istiyorum. düşünmek istemiyorum herşeyi yerken. barsak enn zor Problem. yaz aylarını çok sevrim. su çok içer bol sebze meyve yerim. sindirim sorunu olmuyor. bakalım bu defa mayıs annesi olacağım için umutlanıyorum.

kızlar kramp yaşayan varmı?

dün gece iki ilklerimi yaşadım :KK70:
gece 2 de kalktım tatlı yedim :KK70:

çok fena kramp girdi sağ ayak bileğiME kalktım yukarı doğru çıktı beni öldürdü resmen.
Bu ara iştahım daha bi açık 😬 bide ton balıklı yumurtalı salata işine fena sarmış durumdayım..ne bulursam koyuyorum içine ki oooohhh 😋😋 yemekten sonra da tatlı 😬
Kramp hiç yaşamadım inşallahta yaşamam :( yani bi o eksik ALLAH korusun! Çok geçmişler olsun. Inşallah bir daha yaşamazsın. Kramp geçse bile ağrısı kalıyor ya .. çok sıkıntılı bir durum :(

Bu ara iştahım daha bi açık 😬 bide ton balıklı yumurtalı salata işine fena sarmış durumdayım..ne bulursam koyuyorum içine ki oooohhh 😋😋 yemekten sonra da tatlı 😬
Kramp hiç yaşamadım inşallahta yaşamam :KK43: yani bi o eksik ALLAH korusun! Çok geçmişler olsun. Inşallah bir daha yaşamazsın. Kramp geçse bile ağrısı kalıyor ya .. çok sıkıntılı bir durum :KK43:
Oh afiyet şifa olsun canım 😘 tatlı bende tekrar başladı ne güzel bırakmıştım hergun olsa hergun şerbetli tatlı yerim 😁
karapisso karapisso kramp baya yaşıyordum bu ara olmuyor magnezyum a başladıktan sonra inşallah yaşamazsin çok zor cidden

Allahıma şükürler olsun kabızlık sorunum yok. Hamileliğin ilk zamanlarında olmuştu..baya buyuk sıkıntı :(
Kabızlık yaşayanlara allah yardım etsin 😔

Herkese iyi geceler❤️
Arkadaşlar ctg’de (Türkiye’de de ctg mi deniyor , nts mi bilmiyorum tam olarak ) sancısı çıkan var mı ? Benim sancı gösteriyor ekran ve ara ara kasıklarıma şiddetli sancılar giriyor .. sanırım vücudum kendini Doğuma hazırlıyor :KK57::KK17:
Önce size sonra kendime sağlıklı kolay doğumlar dilerim ❤️

Bu arada karapisso karapisso o kramplardan illallah etmiş durumdayım :bicak: hayatımda hiç kramp yaşamamıştım ta şu zamana kadar . Ama her gece aynı bacağıma kramp giriyor . Magnezyum almayı unutuyorum bazen de üşeniyorum bugün aldım valla. Zaten uyuyamıyorum , bide kramp ekleniyor çok fena gerçekten :/

Herkese iyi geceler❤
Arkadaşlar ctg’de (Türkiye’de de ctg mi deniyor , nts mi bilmiyorum tam olarak ) sancısı çıkan var mı ? Benim sancı gösteriyor ekran ve ara ara kasıklarıma şiddetli sancılar giriyor .. sanırım vücudum kendini Doğuma hazırlıyor :KK57::KK17:
Önce size sonra kendime sağlıklı kolay doğumlar dilerim ❤
36 haftalık olmuşsunuz canım tabiki artık doğum moduna giriyor vücutlarımız bu haftalarda çıkması çok normal doktor ne dedi sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️

Teşekkür ederim canım inşallah çok güzel haberler vermek nasip olur hayırlı bir zamanda 😉💕

Kramplardan söz etmişsiniz. İlk gebeliğimde yaşamıştım birkaç kez Nilayyy Nilayyy ın bahsettiği gibi birden baldirima giriyordu ve kilitliyordu beni. Çok sevimsiz bir ağrı gerçekten. Bu gebeliğimde çok şükür yaşamadım. Tabi belli olmaz belki de yaşarım gider ayak 😊

Herkese merhaba. Grupta aylarca çok zaman geçirdik. Sonunda doğurdum diye yazmak nasip oldu. Ben oğluma kavuştum. Erken doğum oldu doğum raporumda 34+3 görünüyor sata göre 35. Sebebiyse gebelik zehirlenmesi geçirdim hellp sendromu dediler en ağır tabloymuş. Şiddetli mide ve sırt ağrısı ile başladı dayanılmaz ağrılara döndü. Değerlerim iki saat içinde tavan yaptı ve iki saatin sonunda zorunlu sezeryan yaptılar genel anestezi ile. Tek tedavisi doğummuş çünkü. Kan sulandırıcı kullandığım içinde spinal yapılamadı. zor günler atlattık. Yoğun bakımda kaldı 7 gün . Şimdi çok iyiyiz. Doğum yapan var mı bilmiyorum varsa tebrik ediyorum. Diğer arkadaşlarada sağlıklı sıhhatli zamanında doğumlar diliyorum evladından ayrı kalmak çok zor ama Herşey onların sağlıkları için. Şuan tek sıkıntımız yoğun bakımda biberonla besledikleri için benim mememi tutmayı bilmiyor mecbur sağıp vermek zorunda kalıyorum inşallah aşarız ve emer bu konuda tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum.

Herkese merhaba. Grupta aylarca çok zaman geçirdik. Sonunda doğurdum diye yazmak nasip oldu. Ben oğluma kavuştum. Erken doğum oldu doğum raporumda 34+3 görünüyor sata göre 35. Sebebiyse gebelik zehirlenmesi geçirdim hellp sendromu dediler en ağır tabloymuş. Şiddetli mide ve sırt ağrısı ile başladı dayanılmaz ağrılara döndü. Değerlerim iki saat içinde tavan yaptı ve iki saatin sonunda zorunlu sezeryan yaptılar genel anestezi ile. Tek tedavisi doğummuş çünkü. Kan sulandırıcı kullandığım içinde spinal yapılamadı. zor günler atlattık. Yoğun bakımda kaldı 7 gün . Şimdi çok iyiyiz. Doğum yapan var mı bilmiyorum varsa tebrik ediyorum. Diğer arkadaşlarada sağlıklı sıhhatli zamanında doğumlar diliyorum evladından ayrı kalmak çok zor ama Herşey onların sağlıkları için. Şuan tek sıkıntımız yoğun bakımda biberonla besledikleri için benim mememi tutmayı bilmiyor mecbur sağıp vermek zorunda kalıyorum inşallah aşarız ve emer bu konuda tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum.
Grubumuzun ilk bebeği dünyaya gözlerini açmış bile... Gözleriniz aydın olsun canım hayırlı evlat olsun inşallah. Çok geçmiş olsun ayrıca en başından beri epey zor günler geçirmiştin zaten hatırlıyorum. Neyseki sonu güzel olmuş ve kavuşmuşsunuz. Rabbim bir daha ayırmasın. Emzirme konusunda sen yine de inatçı ol almadıkça sunmaya devam et biraz sabır gerektiren bir durum ama zamanla kazanan taraf sen olacaksın inşallah. Bebeğin daha çok küçük alışacağına inanıyorum. Çok güzel günler sizi bekliyor olsun inşallah. Rabbim ikinize de güzellik afiyet versin 💕💗

gözün gönlün aydın olsun.
Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin.
benim oğlumda 7 gün yoğun bakımda emmedi sonra evde devam etti emmeyi reddetti. ben şifayı silikon gögüs ucunda buldum. silikon gögüs ucunda ilk kez tuttu, muhtemelen ucu büyük ve biberon ucuna benzediği için. sonra sorunsuz emdiği şükürler olsun. darısı Size olsun.

Back