- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Hoşbulduk cnmAynı benn
Hallettim canım çok şükür. Bugün ve yarın çantamızı hazırlayacağım inşallah.
Canım nasıl oldum?Bugün daha iyisindir inşallah.
Hoşgeldiniz
Bence de çok güzel olmuş canım.Arkadaşının ellerine sağlık sende güle güle kullan
Bu kızlar çok fena oluyorlar anlaşılan. Nasıl cevaplar onlar öyle kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Normal doğumda da ciddi kan kaybı yaşanıyor canım en azından bende öyle olmuştu süreç ne kadar çok uzarsa kayıp o kadar fazla oluyor. Şimdi baktım değerlerime e nabızdan doğum yapmadan önce tahlil almışlar benden orda hgb normal çıkmış ama diğer değerlerin bir çoğu referans dışı görünüyor. Doğumdan sonra tahlil yapmamışlar sanırım görünmüyor. Bazı doktorlar doğum sonrası bile kan ve vitamin ilaçlarına devam ettiriyor bana et diyen olmamıştı ama bence çok mantıklı. Hele ki ikinci üçüncü çocuğunu bekliyorsan bir de benimki gibi arası az ise o depolar kolay kolay güncellenmiyor zaten. Bana ebe en az iki yıl geçmesi lazım önceki doğumun üzerinden demişti. Ben biraz da o yüzden saldım açıkçası. Çocuklarımın bana çok ihtiyacı olacak güçten düşmek istemiyorum inşallah çabucak ayaklanırız kuzum.
Amin cnm hepimiz insallahİnşallah en hayırlı zamanda ve en hayırlı şekilde sağlıkla alırsın kucağına
Aynı benn
Hallettim canım çok şükür. Bugün ve yarın çantamızı hazırlayacağım inşallah.
Canım nasıl oldum?Bugün daha iyisindir inşallah.
Hoşgeldiniz
Bence de çok güzel olmuş canım.Arkadaşının ellerine sağlık sende güle güle kullan
Canım e nabızdan öğrenemiyorsan bile bundan sonrası için aklında bulunsun asm deki doktorun tahlil için verdiği barkod numarasını kayıt altına al. O numara ve TC no ile bulunduğun ilin halk sağlığı laboratuvarının internet sitesinden kolaylıkla öğreniyorsun sonucu. Ben şimdiye kadar öyle öğrendim tekrar tekrar gitmeme gerek kalmadı. Zaten çok uzak bize tahlil için gidene kadar bile birkaç kilo veriyorumSenin benim aklıma gelemeyenleri konuşurlar, kızlar başka. oğlum 5 yaşında onun kadar bilmiş değil.
benim doktorum devam et dedi. .emzirirken özellikle lazım diye.
ben netten bakamadım tahlil sonucuma, geçen yaptırdım ya. şifre istedi nasıl bakacağım şifre olmadAn. giderim asm ye dedim hep bişey çıktı.
Canım e nabızdan öğrenemiyorsan bile bundan sonrası için aklında bulunsun asm deki doktorun tahlil için verdiği barkod numarasını kayıt altına al. O numara ve TC no ile bulunduğun ilin halk sağlığı laboratuvarının internet sitesinden kolaylıkla öğreniyorsun sonucu. Ben şimdiye kadar öyle öğrendim tekrar tekrar gitmeme gerek kalmadı. Zaten çok uzak bize tahlil için gidene kadar bile birkaç kilo veriyorum
Ben de unutmamak için doktor barkodu verdiği gibi hemen resmini çekiyorum. Sonra hemşire alıyor elimden iş işten geçmiş oluyoro gün kızımda ilkez kan verdi yaygara koptu tabi. unuttum gitti. gitmem lazım o zaman
alemsin kuzum
Ben de unutmamak için doktor barkodu verdiği gibi hemen resmini çekiyorum. Sonra hemşire alıyor elimden iş işten geçmiş oluyorama çocukla o an aklına gelmemesi normal kuzum. Bundan sonrası için aklında bulunsun
İşte bunlar hep aynı anda birçok şeyi düşünmekten oluyorKilo verecek kadar uzun yol değil benimki
yarın inşallah açıksa gideceğim kuzum
aklımda kalsın zaten unutmam. çatladım sonuç ne acaba diye diye. önünden geçtim iki kez unuttum kız girip sonucumu almayı
işte öyle akıllı bi arkadaşın var
İşte bunlar hep aynı anda birçok şeyi düşünmekten oluyorarada bazıları kaçıyor tutamıyoruz aklımızda. Yer kalmıyorsa demek
aminGünaydın kızlar ❤ mutlu pazarlar.
çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmana sevindim. Ama bu nasıl doktormuş ya inanamıyorum yani...Kızlar gittim acile bu halimle bide sıra bekledimmi
sıra geldi dootr demesinmi, git kendi doktoruna sen hamlesin sana hiçbişey yapamam. dedim bi serum bi kan tahlili sebebi nedir bu halimin. velhasıl geldim eli boş şekilde. kızım çıldırttı bizi bugün. bozuk teyip gibi ağlayıp durdu. hala uyumadı imtihan bu ya. yoracaklar illa
çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmana sevindim. Ama bu nasıl doktormuş ya inanamıyorum yani...
Oy kullanmak için bi çıktık dere tepe dolaştık. Resmen 3-5 kapı yaptık. Çocukları oyun parkına götürdük iyice yorulduk..eve gelince çuval gibi yığıldım resmenamin
bugün dinlenme gününmü :)
Oy kullanmak için bi çıktık dere tepe dolaştık. Resmen 3-5 kapı yaptık. Çocukları oyun parkına götürdük iyice yorulduk..eve gelince çuval gibi yığıldım resmenyarın yatıp dinlenecem inşallah.
Senin nasıldı günün? Bugün daha iyi misin?
Oy kullanmak için bi çıktık dere tepe dolaştık. Resmen 3-5 kapı yaptık. Çocukları oyun parkına götürdük iyice yorulduk..eve gelince çuval gibi yığıldım resmenyarın yatıp dinlenecem inşallah.
Senin nasıldı günün? Bugün daha iyi misin?
galiba gittikçe iyi hissediyorum.
Moral olarakta iyiyim şükürler olsun.
yemek yapaSIM yok ilk haftalarda sürekli çorba içiyordum şimdi gene canım çorba istiyor. elhamdülillah buna bin şükür.
Daha da iyi olursun inşallah canım en kısa zamandaafiyet bal şeker olsun ohhh miss hem besleyici hem hafif çorba candır
Ben de işleniyorum ama aynı zamanda kendimi çok halsiz hissediyorum. Akşama kadar bir şeyim yoktu ne olduysa bir iki saattir elim ayağım dökülüyor, titriyor. Nefesim yetmiyor. Yoruldum sanırım. Uyuyasım var ama şu an imkanım yok. İlk fırsatta dinlenme moduna geçeceğim inşallah.
bizler ne acayip varlıklarız, bizim gibi olmayan işi gücü umursamayanlara bazen gıpta ediyorum (hastalık zamanımda) bazen kızıyoruminsan bu kadar kirli pinti olmaz diye.
bak halsizlikten bayılacam nerdeyse , yataktan kalktığım An ya çamaşır ya bulaşık ye yemek ye ev işi illa bişeyi hallediyorum.
burda herkes yazıyor , bakıyorum aynıyız
işlendin yaptın ettin akşam oldu halin kalmadı.
dün evi süpürdüm bugün bütün lavaboları elden geçirdim bi baktım başım dönüyor nerdeyse ayakta uyuyacağım. işte içime sinmiyor , biliyorum orası temizlenecek. velhasıl iyimi değilmi emin değilim
canım iş yapmak istemiyor deyip evini pislik götüren biliyorum
canım istemese bile orası öyle kalsa canım çıkar benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?