Öyle bir sızlıyorki anlatamam sürekli değilde arada geliyor göğüslerimin içinde damarlar çekiliyor sanki belirtiler sürekli değişiyor odaklanma bence hergün başka birşey yaşıyorum belki de ben sorunluyum ama en belirgin rahatsız olduğum iki gündür ortaya çıkan bel ağrısı doktor normal diyor

Gittim bugün keseyi gördük hamd olsun. Haftam 5+3 doktorda 5 haftalık dedi. Benim hcg salı günü 5 bindi bugün kaç bilmiyorum ama kesem küçük değildi içinde beyaz bir yuvarlak vardı makine kağıdı yazdırmamış görüntüyü alamadım ama çooook güzeldi :) 3 hfta sonrasına randevu verdi bana uzun geldi sanki kızlar normal mi yoksa doktor mu değiştirsem anlamadım benimki sürekli vajinal usg yapmak istiyor yurt dışında karından bakmıyorlar bile diyor. Bana akıl verin. Sizler devlet hastanelerine mi gidiyorsunuz???

Karar veremiyorum ki bi turlu iyi bi doktor bulsamm neyse ama cok kalabalik her yer randevu bile yok

Gözün aydın canım, canım benim çevremde ki tüm arkadaşlarım iyi olan özel hastanelere gittiler,ve genelde vajinal muayene yapıldı hep ilk muayeneler ,çünkü vajinalle daha detaylı bakıp olası tüm riskleri erken gorebiliyolarmis, yani gayet normal canım vajinal bakılması,
Bende keseyi görünce pazartesi, 5 haftalık dedi. Bir hafta sonra pazartesi gel kalp atışını duyalim dedi. İki haftasonrasi icin belki garanti olsun diye düşünmüştür.7 haftalık oluyorsun kesin duyulur kalp
Bu arada bende özele gidiyorum doktorum süper biri sanki ablam gibi hissediyorum:) bu işler güven meselesi bende ve esimde güven duygusunu fazlasıyla verdi kendisi.

Benim de şu anki en büyük 2 değişimim aşırı göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı, bir yandan zorlanıyorum bir yandan da her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor diye seviniyorum :)
Gözün aydın canım, rahatlamışsındır:)

Canım senin kese boyun kaçtı

Doğum tarihlerimizi nasıl ekleyecez nisan ayı topiginde giriş sayfasında gebelik tablosu vardı öyle olursa daha rahat takip etmez miyiz

Doğum tarihlerimizi nasıl ekleyecez nisan ayı topiginde giriş sayfasında gebelik tablosu vardı öyle olursa daha rahat takip etmez miyiz
Canım,çok özür dilerim gerçekten bilmiyorum. Bu topige de girmiyorum çünkü kimyasal gebelik geçirdim buraya girmek beni gerçekten üzüyor.

Canim gozun aydin. Benim doktor hic vajinal usg istemedi. Beni haftaya pazar cagirdi. Senin neden 3 hafta ki. Zaten 5 haftalik gorunuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…