Kızlar şuan sadece folik asit kullanıyorum siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz doktor demir ilacı da yazmalıydı sanki

Kızlar şuan sadece folik asit kullanıyorum siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz doktor demir ilacı da yazmalıydı sanki
Banada sadece folik asit kullan dedi. Belkide Ama ben daha test yapmadım, haftaya yapılacak. Belki o zaman verir.

Benim çok erken dönemlerde oldu kabızlık 1-2 gün
Sonra içtiğim suyu arttırıp daha lifli beslendim, hiç sorunum kalmadı

Kızlar kese ne zman görünüyor benim beta 2 ye katladı haftaya cuma gidicem ılk kontrole ama vajinal ultrason istemiyorum hiç
Ben de yarın gideceğim 4+4 olacağım, değerim kaç bilmiyorum umarım karından gözükür, geçen pazar 295'ti.
kizlar ben de sanirim mayis annesi olacagim . bata 5 varken deger 10 cikti umarim hizla katlanarak artar .
Umarım çok güzel artar canım, tebrik ederim :)

Benim çok erken dönemlerde oldu kabızlık 1-2 gün
Sonra içtiğim suyu arttırıp daha lifli beslendim, hiç sorunum kalmadı
Benim çoçukluğumdan beri olduğu için geçeceğini düşünmüyorum ne yapsam olmadı çünkü.

Benim çoçukluğumdan beri olduğu için geçeceğini düşünmüyorum ne yapsam olmadı çünkü.
Hadi ya
Hareket etmek falan da mı işe yaramıyor?, çok zorlama kendini elinden geldiğince tuvalette bu dönemlerde, bir de doktorla mı konuşsan belki bir şey verir?
Gözükür canım
2 Eylül'de 295 beta hcg olunca, kilolu da değilim ama görülür mü bilemiyorum, görünmezse sonra mı gitsem yoksa vajinal baktırsam mı ona karar veremiyorum aslında :)

Son düzenleme:
Canım tahminen 2300 civarıdır tam değerinde arttıysa eğer. Bence görülebilir. Benimde 2900 küsür falandı küçücük göründü. Alttan baktırınca daha net oluyormuş ama ben hiç taraftar değilim :)

Normalde vajinal ultrasonla ilgili sıkıntım yok ama riskli denince korktum, doktora sorsam alakası yok diyecek ama işte :/

Normalde vajinal ultrasonla ilgili sıkıntım yok ama riskli denince korktum, doktora sorsam alakası yok diyecek ama işte :/
Genelde görünmeyince öyle bakıyorlar canım, ama seninki görünür bence.

Hadi bakalım inşallah :)
Hem çok tedirgin hem de çok heyecanlıyım, aklıma iyi kötü bir dolu senaryo geliyor, yarını bir güzel atlatsam çok rahatlayacağım
İnşallah canım, stres yapma ve o ana odaklan. Ben nasıl gerilmişsem doktorum bana gözün aydın hadi artık mutlu ol demişti :) Allah olmayan herkese nasip etsin. Bizde hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alalım, çiçek gibi büyütelim evlatlarımızı :)

Benim kalbim ağzımda atar eminim de endişeden bir yerde bayılıp kalmasam :), kötü deneyimleri olunca insanın o tatlı heyecan hep korkuya dönüşüyor, yapmamaya çalışıyorum ama bazen elimde olmuyor. Umarım güzel haberleri veririm yarın, aynen çiçek gibi büyütelim çocuklarımızı :)

Güzel haberler vereceksin, kötü hiçbir şey olmayacak allahın izniyle. Güzel düşün ve tadını çıkar çıkaralım canım :) Yarın kaçta gideceksin ?

Merhaba hanimlar.
Sanirim bende aranizdayin.
SAt: 14 agustos
Carsamba kan verdim 14.78 cikti
Bugun yeniden verdim 72.08 cikti.
İki hafta sonra doktora gitmeyi dusunuyorum gec mi olur ?

Güzel haberler vereceksin, kötü hiçbir şey olmayacak allahın izniyle. Güzel düşün ve tadını çıkar çıkaralım canım :) Yarın kaçta gideceksin ?
Sağol canım benim, yarın 10:30 randevum
Merhaba hanimlar.
Tebrik ederim canım, geç olmaz sanki, doktorunla görüştün mü hiç? O şu zaman gel der aslında.

Merhaba hanimlar.
Hayırlı olsun canım. Yok tam iki hafta iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…