Ben yerleşmeyi yaşadım. Buda onun gibi az ama 3 gün oldu. Allah yardımcın olsun zor valla. Yatarken bile rahat değilim senin işin daha zor. Allah korusun meleklerimizi.
Canım benim sürekli lekelenmem oluyor. Kahverengi ise önemsemiyorum doktor içinde biriken kirli kan dışarı çıkıyor dedi..bana da miktarına ve kırmızılığına dikkat et eğer kırmızıya dönerse hemen gel dedi. Geçen salı iki damla kırmızı kan gördüm gittim doktora herşey Yolunda ama istirahat et bi hafta dinlen iyice dedi rapor aldım

Canım benim sürekli lekelenmem oluyor. Kahverengi ise önemsemiyorum doktor içinde biriken kirli kan dışarı çıkıyor dedi..bana da miktarına ve kırmızılığına dikkat et eğer kırmızıya dönerse hemen gel dedi. Geçen salı iki damla kırmızı kan gördüm gittim doktora herşey Yolunda ama istirahat et bi hafta dinlen iyice dedi rapor aldım
Kahverengi benimde. Doktor dedi ilaçlarını kullan yat dedi. İnsan tedirgin oluyor yinede. Allah sana da şifa versin. Bebişlerimizi sağ salim alalım kucağımıza.

Kahverengi benimde. Doktor dedi ilaçlarını kullan yat dedi. İnsan tedirgin oluyor yinede. Allah sana da şifa versin. Bebişlerimizi sağ salim alalım kucağımıza.
Amin canım. Ben çok üzerinde durmamaya kendimi sürekli yoklamamaya çalışıyorum. Yoksa bin türlü şey geliyor aklıma çok kafaya takıyorum. Şu bir ay geçse bir bi nebze rahatlıycam sonra da testler ne olacak diye gerilim herhalde :KK45:

Ben pert oluyorum çalışırken,öğretmenim rapor alamam,dersleri boş geçecek çocukların vicdanen için rahat etmiyor,farklı işte calissam bazen rapor alırdım.ogleden sonra kötü oluyorum.dersten çıkıp wc de bogürüp, hiç bişey olmamış gibi derse donuyorum,hele birde sınıftaki kokular mahvediyor, bir öğrenci parfüm sıkmış zaten astımım var birde bulantı üstüne,sınıftan kaçtım derse giremedim. Allahım ders anlatabilmek gücü ver diye dua ediyorum. Evde olunca çok rahat yat uzan keyfine bak. Rapor alabiliyosaniz işiniz müsaitse alın cidden,insan bulantidan halsiz dusuyo, Allah bebeklerimize sağlık versin,isteyen herkese nasip etsin
İnsanın birilerini düşünmesi güzel birşey ablamda öğretmen oda hep der çocuklar geri kalıyor dersten diye. Allah kolaylık versin bende hemşireyim. Hastane kokusu işimi engelliyor. Ki orası benim evim gibiydi şimdi hasta odaları kokuyor giremiyorum. Allah gerçekten kolaylık versin bende gündüz çok kötüyüm. Akşamları bir nebze sabaha göre daha iyi

Amin canım. Ben çok üzerinde durmamaya kendimi sürekli yoklamamaya çalışıyorum. Yoksa bin türlü şey geliyor aklıma çok kafaya takıyorum. Şu bir ay geçse bir bi nebze rahatlıycam sonra da testler ne olacak diye gerilim herhalde :KK45:
Be o ikili üçlüyü yapmayı düşünmüyorum. Allah ın emaneti o kadar zaman olsun diye uğraştık. Tedavisi olmayan bir şey için kendimide bebeğide üzmek istemem.

İnsanın birilerini düşünmesi güzel birşey ablamda öğretmen oda hep der çocuklar geri kalıyor dersten diye. Allah kolaylık versin bende hemşireyim. Hastane kokusu işimi engelliyor. Ki orası benim evim gibiydi şimdi hasta odaları kokuyor giremiyorum. Allah gerçekten kolaylık versin bende gündüz çok kötüyüm. Akşamları bir nebze sabaha göre daha iyi

Ya birde alerjim arttı,ilaç kullanıyorum. Birkaç gündür de fena bir geniz akıntısı başladı, bogazlarim yanıyor, hormonlar geniz akıntısı yaparmış, varmı bunu yaşayan acaba başka. Mide bulantisina razıyım o derece :(

Canım iki ihtimal oluyo bu durumda ya iki kere yumurtluyorsun. Ya da hamilesin. Ben de hamileliğimden ovulasyon testiyle şüphelendim ilk. Adetime 7 8 gün kala ovulasyon testim silikten tekrar koyulaşöaya başlamıştı gün geçtikçe. Sonra da 5 gün kala idrar testinde silik çıktı. İnşallah gönlünden geçen sonuç çıkar senin için de
Kararsizkasim Kararsizkasim adet gunumde belirsiz ilacsiz adet olamiyorum.bugun tekrar yapicam ov.testini bakalim ne cikacak.tesekur ederim cvp icin amin Allah hepimizin gonlüne göre versin.

Kızlar ben çok kötüyüm ya gaz sancısı çekiyorum o da karın ağrısına çevirdi ve kıvranıyorum şimdi bebeğimi etkiler mi çok korkuyorum:(

Kızlar ben çok kötüyüm ya gaz sancısı çekiyorum o da karın ağrısına çevirdi ve kıvranıyorum şimdi bebeğimi etkiler mi çok korkuyorum:KK43:
Kızlar canımsıniz bu kadar evhamlı olmayın yok hapsuruyorum bebeğime zarar mi ya Allah doğaya uyumlu yaratmış herşeyi . Gaz da olacak hapsuruk ta olacak güzel düşünün herşeyi lütfen. Tarlada çalışan hamileler var dayak yiyen insanlar yeterli rabbim ona yaşayacak can versin . İçini ferah tut

Kızlar canımsıniz bu kadar evhamlı olmayın yok hapsuruyorum bebeğime zarar mi ya Allah doğaya uyumlu yaratmış herşeyi . Gaz da olacak hapsuruk ta olacak güzel düşünün herşeyi lütfen. Tarlada çalışan hamileler var dayak yiyen insanlar yeterli rabbim ona yaşayacak can versin . İçini ferah tut
Babam beyin kanaması geçirme riski yaşadı geçen sene ödümüz kopuyordu heran evhamlı tedirgin aradan aylar geçti düzelmedi ve kanama oldu irili ufaklı kistler olmuş damar tıkanmış falan biz sonuçlarından korksakta onları yine yaşadık kaldırdık atlattık demem o ki bazen birşeyden çok korkarsak o şey er yada geç oluyor ve katlanmak zorunda kalıyorsun bazı şeyleri değiştirmeye gücümüz yok. Allaha sığınmak zorundayız

Kuzum normalde evham yapmam ama bu ağrı çok fena normal gaz sancısı değil ya inşaallah bi şey olmasında ben ağrı çekmişim çok sıkıntı değil bebeğim iyi olsun gerisi önemli değil

Kuzum normalde evham yapmam ama bu ağrı çok fena normal gaz sancısı değil ya inşaallah bi şey olmasında ben ağrı çekmişim çok sıkıntı değil bebeğim iyi olsun gerisi önemli değil
Canım kayısı yiyeblrsn günde bir kaç tane. Hamileler için sakıncası yok hemde sindirim gaz skntisina iyi geleblr elma ye bide gaz yapan yiyeceklerden uzak dur.

Kızlar benim kahverengi akıntı pembe olmuş :( ne yapıcam ben ya. Eşimde evde değil.

Doktoru aradım bir iğne daha yaptır dedi. :( kızlar bir şey deyin çok korkuyorum :(

Canım direk yat hiç kalkmadan iğneni yaptırdıktan sonra Mcz09 Mcz09 sağlıklıysa hayırlıysa seninle olur inşallah hiç iş yapma bu süreçte çalışıyorsan da rapor al derim gönlünü ferah tutmaya çalış.

Doktoru aradım bir iğne daha yaptır dedi. :KK43: kızlar bir şey deyin çok korkuyorum :KK43:
İğneni yaptır hemen ayaklarını uzat altına yastık koy yat. Korkma hemen bırakmaz Allahın izniyle inş :dua: Ne kadarlıktı canım senin

Back