Hayır değil, bende de mide bulantısı yok, geçen hafta bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum. Stres olma, her şey yolunda canım inşallah
Canım ben bebeği gormedm ama kalp atışını duydum iki sn. Ve doktorun verdiği ultrason kağıdında bir nokta var seninkine öyle mi

günaydın kızlar , ya bende böyle 2 gündür falan sol kaşığıma arada bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor, çok kısa sürüp geçiyor öyle uzun süren bişey değil ama endişelendim birazcık.... :(
sizlere de oldu mu böyle birşey? biz 4+5 te keseyi gördük, gebelik rahim içinde dedi doktor... daha önceden bir düştüğüm olduğundan çok stresliyim ben galiba... işte de hiç birşeye odaklanamıyorum ...

doğumu özel hastanede düşünüyorsan bence sigorta yaptır sende öteki türlü çok pahalı. dolar nedeniyle daha da zamlanacakmış. muayene ücretleriyle astarı yüzünden pahalıya çıkacak.
Doğurmakta kolay değil bu devirde gerçekten devlette sürünmek istemeyen parası yoksa napsın yani

Bende soft, bakınca göz yormayan, sade ve çok kullanışlı bol çekmeceli şeylere bakıyorum, erkek olursa beyaz olacak tercihim, kız olursa çilek mobilya da bir oda gördüm bayıldım onu çok istiyorum. Marka olduğu için iki katı fiyatlar tabi. Birde büyüyen beşiğin yavrulu olanlarını tercih edicem içinden bir yatak daha çıkıyor istersen eşya koy içine. Çok güzel contry modellerde var. Ben çoğu şeyi çevremde aldım, bir oda alicam okadar, kısa süreli kullanılan eşyalara para vermek insana gereksiz geliyo,
Sen parıltı için 4. Ayı bekle canım. Ama bence sana öyle geliyodur, belki de parliyosundur:)
Yok balım her gören söylüyor yüzün çökmüş noldu sana diyor ten rengim aşırı soluk çok üşüyorum onunda etkisi var sanırım kendimi hiç güzel göremiyorum :110: şuan kiracıyım doğuma kadar kendi evimize geçmeyi planlıyoruz yani her halukarda benim alışveriş işleri doğum iznine kaldı. Aldıklarını alacaklarını paylaş ama fikrim oluşsun benimde

Çok şükür gerçekten canım :dua: Allah herkese sağlıkli sıhhatli bebek anne olmayı nasip etsin inşallah :KK200::dua:
Bugün biraz iyiydim ben midem fazla bulanmadi kokular yine aynı dokunuyorda dün çok mide bulantısı istifrah oldu normalmidir bugün canım ya:KK33:
Normal kuzucum 14. Haftaya kadar ya sabır çekmeye devam :)

Hanımlar hamileliğiniz süresince aldığınız kötü haberler karşısında nasıl güçlü durmayı basardiniz

Babama ilik kanseri teşhisi koyuldu
Bu hafta hastaneye yatirdilar
Çok fazla ağrıları var
Bir anda çöktü dağ gibi adam :KK43:

Ben günlerdir ağlıyorum perişan haldeyim
Herkes ağlama bebeğin etkilenir diyor ama elimde değil

Babamın acı çektiğini düşündükçe kahroluyorum :KK43:

Yazık o halde bana moral vermeye çalışıyor
Üzülme kızım torunumu kucağıma almadan bir yere gitmem dedi :KK43:
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım belki bebek babana şifa olur kök hücreyi araştırın herşeyin bir sebebi vardır hayatta

günaydın kızlar , ya bende böyle 2 gündür falan sol kaşığıma arada bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor, çok kısa sürüp geçiyor öyle uzun süren bişey değil ama endişelendim birazcık.... :KK43:
sizlere de oldu mu böyle birşey? biz 4+5 te keseyi gördük, gebelik rahim içinde dedi doktor... daha önceden bir düştüğüm olduğundan çok stresliyim ben galiba... işte de hiç birşeye odaklanamıyorum ...
Rahim kasılmaları o canım bizde yaşadık ve yaşamaya da devam doğurana kadar :)korkma ve dinlen yinede doktorunu ihmal etme

Ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum. Ense ve burun kemiğine baktiricam yalnızca. Olacaga çare yok zaten. Çıkan sonuç olasılık üzerine olduğu için ve bu konuda bir çok hataya düşüldüğü için strese girmek istemiyorum. Ama yaptırmak isteyen yaptırabilir. Devlete ilk gebeligimde iki kez gittim mecburiyetten iyisine denk gelemedim bir türlü . O yüzden becerebilirsem beş haftada bir ozele gitmek istiyorum muayeneye. Sabretmek zor geliyor ama hiç değilse bebeğimi daha az yormuş olurum diyorum. Ultrasonun bebeğe zararı olduğunu söyleyenler var ama doğruluk payı nedir emin değilim.
3lü test en kesini canım onu mutlaka yaptır ikiliyi yaptırmasanda

Kizlar kese gorundu ama bebek gorunmuyo dedi alttan bakti yine gorunmedi bi 10 gun sonra yine gel dedi.sizce bos gebelik falan midir yoksa erkenmi diye gorunmedi.siz kacinci haftada gormustunuz canim cok sikildi lutfen bisey soyleyin

Kizlar kese gorundu ama bebek gorunmuyo dedi alttan bakti yine gorunmedi bi 10 gun sonra yine gel dedi.sizce bos gebelik falan midir yoksa erkenmi diye gorunmedi.siz kacinci haftada gormustunuz canim cok sikildi lutfen bisey soyleyin

Canım belki de geç döllenmedir. Benim de geç döllenme . Son adet tarihimle doktorun ölçümü arasında 3 hafta oynuyor. Senin de durumun böyle olabilir hemen kötüye odaklanma. İçin rahat etmeyecekse üç beş gün sonra bir başka doktora daha git. Bu arada keseyi ölçtü mu doktor kaç çıktı ?

Canım belki de geç döllenmedir. Benim de geç döllenme . Son adet tarihimle doktorun ölçümü arasında 3 hafta oynuyor. Senin de durumun böyle olabilir hemen kötüye odaklanma. İçin rahat etmeyecekse üç beş gün sonra bir başka doktora daha git. Bu arada keseyi ölçtü mu doktor kaç çıktı ?
Hic hatrlamiyorum ama kese normal gorunuyodu.sen kacinci haftada gordun.ilk hamileligimde 6. Hafta gorunmustu

Insallh gec dollenmedir yaa cok kotu oldum gercekten dualarinizi bekliyorum

Hic hatrlamiyorum ama kese normal gorunuyodu.sen kacinci haftada gordun.ilk hamileligimde 6. Hafta gorunmustu

Canım ben hamileligimi kanda öğrendikten iki hafta sonra keseyi gördüm. Doktor dokuz gün sonra gel dedi. Tekrar gittiğimde bebek vardı doktor 6+3 dedi. Kendim hiç hafta hesabı yapmadım bebeği görene kadar. Geç döllenme olduğundan emindim çünkü. Biliyorum kafaya takmamak çok zor ama yine de olumlusunu daha çok düşünmeye calis. Peki doktor sana kaç haftalık olduğunu söyledi mi ultrasona göre ?

Canım ben hamileligimi kanda öğrendikten iki hafta sonra keseyi gördüm. Doktor dokuz gün sonra gel dedi. Tekrar gittiğimde bebek vardı doktor 6+3 dedi. Kendim hiç hafta hesabı yapmadım bebeği görene kadar. Geç döllenme olduğundan emindim çünkü. Biliyorum kafaya takmamak çok zor ama yine de olumlusunu daha çok düşünmeye calis. Peki doktor sana kaç haftalık olduğunu söyledi mi ultrasona göre ?
Sata gore dedi 6+4 dedi.

Aynı kanıdayım. Ama bazen anne adayları evhamlı ya da stresli olabiliyor içim rahat etsin diye yine de yaptırıyor saygimiz sonsuz .... İlk gebeligimde ense kalınlığı ve burun kemiği ölçüleri normaldi onda da yaptirmadım. İnşallah bu bebeğimin de ölçüleri normal gelir. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah miniklerimizle ilgili...

İkili. Test ense ve burun ölçümü olmuyormu? Bu konuda çok bilgim yok

Sata gore dedi 6+4 dedi.
Sata göre dediyse geç döllenme olasılığı epey yükseliyor canım. Biliyorsun buradan bir arkadaşımız az daha bebeğinden oluyordu boş gebelik diyerek kürtaja yönlendiren doktor sebebiyle. Çok şükür bebeğini de gördü kalbini de dinledi. Dua edeceğim. İnşallah sen de bu stresi mutlulukla neticelendiredeceksin.

İkili. Test ense ve burun ölçümü olmuyormu? Bu konuda çok bilgim yok

İkili testte bir de kana bakılıyor canım. Ense ve burun ölçümü küçük bir parçası yalnızca. Eğer şüpheli gelirse sonuç üçlü teste yönlendiriyor doktor onda da bebeğin kesesinden amniyotik sıvı alınıp bakılıyor bildiğim kadarıyla.

Back