Canım ben bebeği gormedm ama kalp atışını duydum iki sn. Ve doktorun verdiği ultrason kağıdında bir nokta var seninkine öyle mi
Benim vajinal bakıldı canım, karından ilk etapta keseyi bile bulamadık, direkt vajinal baktık. Benim o yüzden bebek net gözüküyor. Ama kese içinde bir yuvarlak yolk kesesi olur bir de bebek, yolk kesesinin olması da boş gebelik olmadığını vebebeğin oluştuğunu gösterir.

Insallh gec dollenmedir yaa cok kotu oldum gercekten dualarinizi bekliyorum
Hiç stres olma, elinden geldiğince sakin sakin bekle. 7.,8. hatta 9. haftada gözüken bebekler var. Döllenme zamanına bağlı, geç döllenmeyse sen şu an 6 hafta desen de öyle olmuyor. Kahverengi lekelenmen de vardı, onu da belirttin mi? Progesteron veriyorlar öyle olunca

Kızlar merhaba benim heseplarıma göre bugün değer 9 bin küsürlerde kalp atışı oluş mudur sizde ?

Canım ben hamileligimi kanda öğrendikten iki hafta sonra keseyi gördüm. Doktor dokuz gün sonra gel dedi. Tekrar gittiğimde bebek vardı doktor 6+3 dedi. Kendim hiç hafta hesabı yapmadım bebeği görene kadar. Geç döllenme olduğundan emindim çünkü. Biliyorum kafaya takmamak çok zor ama yine de olumlusunu daha çok düşünmeye calis. Peki doktor sana kaç haftalık olduğunu söyledi mi ultrasona göre ?
Sata göre dediyse geç döllenme olasılığı epey yükseliyor canım. Biliyorsun buradan bir arkadaşımız az daha bebeğinden oluyordu boş gebelik diyerek kürtaja yönlendiren doktor sebebiyle. Çok şükür bebeğini de gördü kalbini de dinledi. Dua edeceğim. İnşallah sen de bu stresi mutlulukla neticelendiredeceksin.
Amin cnm insallh ya bian kotu oldum hakkimizdaki neyse o olsun

Geçen cumartesi yaşadığım doktor kontrolünü anlatayım sizlere..
Doktor önce karından baktı ve kese var bebek yok dedi. Daha sonra kalp atışı için baktı, kalp atışı da yok dedi.
Daha sonra iki seçeneğin var dedi.
Ya vajinal ultrasonla bakıcam ya da 3-4 gün sonra yine gel dedi. Vajinal bakın dedim. Bakınca bebekte kalp atışı da göründü. Muayneye gittiğim gün 6+6 dım. 6+1 çıktı ultrasonda.
Ama ben muayneden ve doktorun tavrından hoşlanmadım.
Ordan çıkıp hemen başka bi hastaneye gittim. Yeniden muayene oldum. Karından hemen bebekte kalp atışı da göründü. 6+2 dedi haftasına.Kese büyüklüğü 7+3 ile uyumlu dedi. Önemli olan bebek dedi. Geç döllenme olabilir dedi.Ayrıca kese dışında kanama alanı göründü. Diğer doktor görememişti.
Aslında bu ay bi kere ilişki oldu. İlişkiden 3 gün sonra döllenmiş oluyor bu hesaba göre. Biraz kafam karıştı ama bu benim ikinci gebeliğim. Bir oğlum var. Oğlum adet olmam gereken günde döllenmişti. 2-3 hafta geç döllenmeydi. Bu ihtimale göre kızım olabilir.
Yani kısacası arkadaşlar doktorun cihazı, bilgisi ve geç döllenmeler çok etkili. Gebeliğin altın kuralı sabır ama sabırlı olup sakince beklemek gerçekten çok zor.. Rabbim sağlıklı günler nasip etsin hepimize..

Geçen cumartesi yaşadığım doktor kontrolünü anlatayım sizlere..
Doktor önce karından baktı ve kese var bebek yok dedi. Daha sonra kalp atışı için baktı, kalp atışı da yok dedi.
Daha sonra iki seçeneğin var dedi.
Ya vajinal ultrasonla bakıcam ya da 3-4 gün sonra yine gel dedi. Vajinal bakın dedim. Bakınca bebekte kalp atışı da göründü. Muayneye gittiğim gün 6+6 dım. 6+1 çıktı ultrasonda.
Ama ben muayneden ve doktorun tavrından hoşlanmadım.
Ordan çıkıp hemen başka bi hastaneye gittim. Yeniden muayene oldum. Karından hemen bebekte kalp atışı da göründü. 6+2 dedi haftasına.Kese büyüklüğü 7+3 ile uyumlu dedi. Önemli olan bebek dedi. Geç döllenme olabilir dedi.Ayrıca kese dışında kanama alanı göründü. Diğer doktor görememişti.
Aslında bu ay bi kere ilişki oldu. İlişkiden 3 gün sonra döllenmiş oluyor bu hesaba göre. Biraz kafam karıştı ama bu benim ikinci gebeliğim. Bir oğlum var. Oğlum adet olmam gereken günde döllenmişti. 2-3 hafta geç döllenmeydi. Bu ihtimale göre kızım olabilir.
Yani kısacası arkadaşlar doktorun cihazı, bilgisi ve geç döllenmeler çok etkili. Gebeliğin altın kuralı sabır ama sabırlı olup sakince beklemek gerçekten çok zor.. Rabbim sağlıklı günler nasip etsin hepimize..
Cok guzel anlatmissin cnm cok saol.benimde gorunme sansi var o zaman demi.

Cok guzel anlatmissin cnm cok saol.benimde gorunme sansi var o zaman demi.
Elbette var. Umudunu kaybetme. Beslenmene dikkat et bol su iç.
İnan bu dünyada rızkı varsa bebeğin sen ne yapsan doğar. Yoksa Rabbimin takdiri..
Herşey de bir hayır var.
İnşallah bebeğin seninlededir ve sana sımsıkı tıtunur..

Kizlar bende yarin gitmeyi dusunuyorum bebegi gormek icin yarin 6+2 oluyorum gozukur mu?
Cumartesi gunu kese 0.91 cmdi alttan da bakmak istemedi.
Meraktan catlicam

Sat a göre 6+3du gittim görünmedi başka doktora gttm 6+5yani iki gün sonra göründü ama okdrkucuk ki bir nokta kadar
Ya alttanda bakti gorunmedi ya beni korkutan o oldu.alttn daha once gorunuyo ya.allhim insallh bebegime can verir.hayirlisi olsun diyeyim artk yaa.haftaya cuma randevum bakalim ne olcak

Back