Çok sevindim canım

Doktoru beğenmediysen değiştirmen hamilelik süreci için iyi olur tabi :) çok şükür maşallah
Çok sağol tatlım:) Dr ile elektriğimiz hiç mi hiç tutmadı birşey anlatmasam sormuyor bile yüzüme bakıyor konuşsammı konuşmasam mı gibi, oldukça yaşlıydı ondan mı bilmiyorum bir bıkınlık zorla ite kaka işini yapma birde özel yani güya ilk doğum ve ikinci doğumda ki doktorlarım melek gibiydi özellikle 2. biraz uzak ama yine onun yolunu tutacağım sanırım:))

kese içi su dolu olup olmadığını ultarson belli oluyor mu?

kızlar günde kaç lt su içiyorsunuz

ben araştırdım valla, tek tek sordum. daha avantajlı bir seçenek bulamadım. istanbul avrupa yakasında belki ama anadolu yakasında iyi bir hastane istiyorsanız sizde hiç bakmayın derim en avantajlısı bu oluyor.
Akşam detaylı bakacağım canım ben anadolu yakasındayım

5+3 te keseyi ve bebeği 6+6 da bebeği ve kalp atışını gördük

Olacak olacak canım, tabii ki dualarım sizinle, güzel haberlerle döneceksin eminim :)

3536 çıktı, 6gün gecmişti.
O ne saçma bir açıklama ya, değerin gayet normal. Ben boş gebelik geçirdim aksine değerlerim düşüktü ve artması gerektiği gibi artmıyordu. Ayrıca, herkes bas bas bağırıyor beta hcg çoğul gebelik için kriter değil diye, o kadar çok aşırı yüksek beta hcg değerleri gördüm ki çoğu da tek bebekti. Saçma saçma konuşmuş, sen rahat ol değerin gayet güzel :)
Hayırlı olsun canım ohh miss valla darısı bize olsun inşaallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:):)
İnşallah canım, dua ediyorum herkes için
Ben bugün duydum canım bebeğimin kalp atışlarını ama sorunu anlayamadım pardon

merak ettim , en erken kaçıncı haftada duyduğunuzu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…