Ben geldiiimmm
![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Hemen anlatıyorum.
Gittik karından baktı keseyi bulamadı, önceden sağda direkt buluyordu ısrarla sol tarafta gezindi durdu, neyse alttan bakalım dedi, ben dedim ki gitti bitti her şey yıkıldım, çok üzüldüm korktum, iki kontrolde çıkan kese nasıl yoktu.
Neyse vajinal baktık, ben kese küçük mü büyümemiş mi acaba diye yorum yaparken çat diye beni sallamadan kalp atışı var eşini çağıralım dedi :)
Neyse kalp atışı, kese her şey tam olması gerektiği gibi dedi. kalp atışını, sesini videoya çektik. bebeği ölçtük benim 6+2 olmam gerekirken 6+3 çıktı bebek, 1 gün ileride bile
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Her şey yolunda, önceki kötü deneyimleri çöpe at her şey iyi gidiyor, gidecek dedi. Ben tabii tüm süreçte yaş sümük ağladım :) 4 Ekim'de 8+2'de tekrar gel bakalım dedi, karından görmeme konusunu akla taktım, sadece teknik bir nedenden hiç alakası yok seninle takılma, her şey iyi dedi. Eşimle ikimizde kuş gibi olduk
Destek veren, duasını esirgemeyen herkese çok minnettarım. İyi ki varsınız
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Güzel haber bekleyen anneler için de tüm kalbim sizinle, hep dua edeceğim. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah