• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben geldiiimmm :KK49:
Hemen anlatıyorum.
Gittik karından baktı keseyi bulamadı, önceden sağda direkt buluyordu ısrarla sol tarafta gezindi durdu, neyse alttan bakalım dedi, ben dedim ki gitti bitti her şey yıkıldım, çok üzüldüm korktum, iki kontrolde çıkan kese nasıl yoktu.
Neyse vajinal baktık, ben kese küçük mü büyümemiş mi acaba diye yorum yaparken çat diye beni sallamadan kalp atışı var eşini çağıralım dedi :)
Neyse kalp atışı, kese her şey tam olması gerektiği gibi dedi. kalp atışını, sesini videoya çektik. bebeği ölçtük benim 6+2 olmam gerekirken 6+3 çıktı bebek, 1 gün ileride bile :KK200:
Her şey yolunda, önceki kötü deneyimleri çöpe at her şey iyi gidiyor, gidecek dedi. Ben tabii tüm süreçte yaş sümük ağladım :) 4 Ekim'de 8+2'de tekrar gel bakalım dedi, karından görmeme konusunu akla taktım, sadece teknik bir nedenden hiç alakası yok seninle takılma, her şey iyi dedi. Eşimle ikimizde kuş gibi olduk
Destek veren, duasını esirgemeyen herkese çok minnettarım. İyi ki varsınız :KK19:
Güzel haber bekleyen anneler için de tüm kalbim sizinle, hep dua edeceğim. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :KK51:
Çok şükürler olsun çok sevindim gözün aydın sağlıkla gelsin

Ohh maşallah. Gözünüz aydın bende bugün 6+4teyim. Pazartesi karından keseyi gördük ama alttan bakmayalım dedi. Haftaya bir daha gidecez. Allah ım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Bende sadece kese var diye korkuyorum ama bakalım. Nasip artık.
Bende de aynı korku vardı ve ben önceden boş gebelik yaşadım, o kadar korkuyordum ki, o kalp atışını duydum ya dünya benim oldu, merak etme her şey yolunda gidecek, elinden geldiğince negatif düşünme, güzel haberlerle döneceksin :)
Çok şükürler olsun çok sevindim gözün aydın sağlıkla gelsin

C Cruelangel ve heexee heexee şükürler olsun sevindim adınıza :KK200::emir_bebek:

Selnurr Selnurr dualarımız seninle canım inşallah güzel haberler verirsin.:anneadayı:
Çoook teşekkür ederim kızlar, hep beraber hep güzel haberler duyalım inşallah

Hemen anlatıyorum.
Gittik karından baktı keseyi bulamadı, önceden sağda direkt buluyordu ısrarla sol tarafta gezindi durdu, neyse alttan bakalım dedi, ben dedim ki gitti bitti her şey yıkıldım, çok üzüldüm korktum, iki kontrolde çıkan kese nasıl yoktu.
Neyse vajinal baktık, ben kese küçük mü büyümemiş mi acaba diye yorum yaparken çat diye beni sallamadan kalp atışı var eşini çağıralım dedi :)
Neyse kalp atışı, kese her şey tam olması gerektiği gibi dedi. kalp atışını, sesini videoya çektik. bebeği ölçtük benim 6+2 olmam gerekirken 6+3 çıktı bebek, 1 gün ileride bile :KK200:
Her şey yolunda, önceki kötü deneyimleri çöpe at her şey iyi gidiyor, gidecek dedi. Ben tabii tüm süreçte yaş sümük ağladım :) 4 Ekim'de 8+2'de tekrar gel bakalım dedi, karından görmeme konusunu akla taktım, sadece teknik bir nedenden hiç alakası yok seninle takılma, her şey iyi dedi. Eşimle ikimizde kuş gibi olduk
Destek veren, duasını esirgemeyen herkese çok minnettarım. İyi ki varsınız :KK19:
Güzel haber bekleyen anneler için de tüm kalbim sizinle, hep dua edeceğim. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :KK51:
ayyy canım maşallah yaaa nasıl mutlu oldum.. darısı başıma inşallah ben ilk hamileliğimde de böyle kendimi yemiştim sürekli hamileliğimin tadını cıkaramamıstım bunda da aynısı oldum cok kızıyorum kendime cumaretsi gelse bende kalp atısını duyd-sam da bi rahatlasam vallaaaa off dua et canım bize de :KK200:

Merhaba hanımlar, aranızda beta hcg yüksek çıkıpta boş gebelik yada çoğul grbelik yaşayan duyan gören var mı? Reglm 6gün gecmişken sağlık ocağında kan verdim, bugun aldım sonucu. Dr;baya yüksek çıktı, 3nedeni vardır ya erken döllenmiştir, ya boş gebelik yadaçoğuldur dedi. İlk bebeğimde böyle bişey olmamıştı. Zaten ferahlayamıyordum İçim daraldı iyice. Cumartesi dra gidicem.

Merhaba hanımlar, aranızda beta hcg yüksek çıkıpta boş gebelik yada çoğul grbelik yaşayan duyan gören var mı? Reglm 6gün gecmişken sağlık ocağında kan verdim, bugun aldım sonucu. Dr;baya yüksek çıktı, 3nedeni vardır ya erken döllenmiştir, ya boş gebelik yadaçoğuldur dedi. İlk bebeğimde böyle bişey olmamıştı. Zaten ferahlayamıyordum İçim daraldı iyice. Cumartesi dra gidicem.
ben boş gebelik yaşadım ama beta hcg normaldi,canım sağlık ocağı bilmez saçmalamış en mantıklısı sundukları seçenekten erken döllenme ya da çoğul gebelik olabilir bence kadın doğuma git hemen

degerin ne cikti canim. belki ikiz geliyodur

Hemen anlatıyorum.
Hayırlı olsun canım ohh miss valla darısı bize olsun inşaallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:):)

Bi araştırqlım ama özel hastanelerde de bu şekilde paketler var gebelik süreci ve doğum toplu paketler
ben araştırdım valla, tek tek sordum. daha avantajlı bir seçenek bulamadım. istanbul avrupa yakasında belki ama anadolu yakasında iyi bir hastane istiyorsanız sizde hiç bakmayın derim en avantajlısı bu oluyor.

ben boş gebelik yaşadım ama beta hcg normaldi,canım sağlık ocağı bilmez saçmalamış en mantıklısı sundukları seçenekten erken döllenme ya da çoğul gebelik olabilir bence kadın doğuma git hemen
İnşallah öyledir, hayırlısı olsun cumartesiydi randevum, yarın gitmeye calışacam.

C Cruelangel ve heexee heexee şükürler olsun sevindim adınıza :KK200::emir_bebek:

Selnurr Selnurr dualarımız seninle canım inşallah güzel haberler verirsin.:anneadayı:

Çok sağol tatlım:))
Gittik keseyi kalp atışını duyduk çok şükür ama bu dra ilk ve son gidişim benden önce çıkanda hiç memnun değildi testleri verdi onları yaptırıp 15 gün sonragideceğim inşallah:) 5 54Kbr54 canım 6+1 kese kalp atışı

Çok sağol tatlım:))
Gittik keseyi kalp atışını duyduk çok şükür ama bu dra ilk ve son gidişim benden önce çıkanda hiç memnun değildi testleri verdi onları yaptırıp 15 gün sonragideceğim inşallah:) 5 54Kbr54 canım 6+1 kese kalp atışı
Doktoru beğenmediysen değiştirmen hamilelik süreci için iyi olur tabi :) çok şükür maşallah :emir_bebek::KK200:

kızlar herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah . bu gurupta bebeğinin kalp atışını duyan varmı. veya kesenin içini dolu gören , kalp atışı olmasada sağlıklı bir bebek gelişiyor demektir. kese dolu göründütse.
kesenin içinin dolu olduğunu nerden biliyorlar ben ilk defa duydum

Back