• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 54Kbr54 canım beni de ekler misin yaş 25 Ankara boy 158 kilo 56 ilk bebişim olacak sat 18.08.2018 tahmini Doğum tarihi 25.05.2019 henüz kese kalp atışı gözükmedi daha kontrole gitmedim :):)

merhaba ankarada hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Benim atanamadığım bir bölümüm var aslında ücretli öğretmenlik yapıyordum ama bu sene çıkmadı. Özel eğitimde yapıyordum üstelik aslında çıksaydı o da epey yorucu olurdu. Bunda da vardır bir hayır diyorum. Yoksa bende çalışmak isterim hayat şartları zor
Atanamamanında acısını yaşadım biliyorum Allah yardımcın olsun balım böyle olunca üzülüyorum şükürsüz müyüm diye ama inan atanıncada bitmiyormuş sonrası daha zor. En azından biraz alışmaya başladım gibi alıştıkça karmaşıklık yorgunluk azalıyor sanırım şuda var bebek vücudu gerçekten yoruyor enerji olmuyor

kızlar sigorta yaptıran var mı hamileyken yapılan iki can gebelik sigortasını yaptırmayı düşünüyorum 6250 lira. tüm tetkik takip muayene ve doğumu karşılıyor. ne dersiniz?

kızlar sigorta yaptıran var mı hamileyken yapılan iki can gebelik sigortasını yaptırmayı düşünüyorum 6250 lira. tüm tetkik takip muayene ve doğumu karşılıyor. ne dersiniz?
Bi araştırqlım ama özel hastanelerde de bu şekilde paketler var gebelik süreci ve doğum toplu paketler

5 54Kbr54 canım beni de ekler misin yaş 25 Ankara boy 158 kilo 56 ilk bebişim olacak sat 18.08.2018 tahmini Doğum tarihi 25.05.2019 henüz kese kalp atışı gözükmedi daha kontrole gitmedim :):)
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah benimde 24 mayıs benim ki daha kese belli değil haftaya gel dedi bakalım hayırlısı

Ben geldiiimmm :KK49:
Hemen anlatıyorum.
Gittik karından baktı keseyi bulamadı, önceden sağda direkt buluyordu ısrarla sol tarafta gezindi durdu, neyse alttan bakalım dedi, ben dedim ki gitti bitti her şey yıkıldım, çok üzüldüm korktum, iki kontrolde çıkan kese nasıl yoktu.
Neyse vajinal baktık, ben kese küçük mü büyümemiş mi acaba diye yorum yaparken çat diye beni sallamadan kalp atışı var eşini çağıralım dedi :)
Neyse kalp atışı, kese her şey tam olması gerektiği gibi dedi. kalp atışını, sesini videoya çektik. bebeği ölçtük benim 6+2 olmam gerekirken 6+3 çıktı bebek, 1 gün ileride bile :KK200:
Her şey yolunda, önceki kötü deneyimleri çöpe at her şey iyi gidiyor, gidecek dedi. Ben tabii tüm süreçte yaş sümük ağladım :) 4 Ekim'de 8+2'de tekrar gel bakalım dedi, karından görmeme konusunu akla taktım, sadece teknik bir nedenden hiç alakası yok seninle takılma, her şey iyi dedi. Eşimle ikimizde kuş gibi olduk
Destek veren, duasını esirgemeyen herkese çok minnettarım. İyi ki varsınız :KK19:
Güzel haber bekleyen anneler için de tüm kalbim sizinle, hep dua edeceğim. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :KK51:

Kızlar merhaba çok şükür keseyide gördük kalp atışınida duyduk 6 haftalık dedi yalnız çok ilgilenmedi gibi acaba özel hastanemi tercih etseydim çok seri davrandı doktor canım sıkıldı
Sonuç önemli canım, sakın canını sıkma, çok sevindim adına :)
İçine sinen bir yeri araştır, nasıl rahat edersen bence
Kızlar ilk doktor kontrolüm heyecanlıyım:) çıkıyorum ben:)) Dualarınızı bekliyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah:)
Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Ben geldiiimmm :KK49:
Hemen anlatıyorum.
Gittik karından baktı keseyi bulamadı, önceden sağda direkt buluyordu ısrarla sol tarafta gezindi durdu, neyse alttan bakalım dedi, ben dedim ki gitti bitti her şey yıkıldım, çok üzüldüm korktum, iki kontrolde çıkan kese nasıl yoktu.
Neyse vajinal baktık, ben kese küçük mü büyümemiş mi acaba diye yorum yaparken çat diye beni sallamadan kalp atışı var eşini çağıralım dedi :)
Neyse kalp atışı, kese her şey tam olması gerektiği gibi dedi. kalp atışını, sesini videoya çektik. bebeği ölçtük benim 6+2 olmam gerekirken 6+3 çıktı bebek, 1 gün ileride bile :KK200:
Her şey yolunda, önceki kötü deneyimleri çöpe at her şey iyi gidiyor, gidecek dedi. Ben tabii tüm süreçte yaş sümük ağladım :) 4 Ekim'de 8+2'de tekrar gel bakalım dedi, karından görmeme konusunu akla taktım, sadece teknik bir nedenden hiç alakası yok seninle takılma, her şey iyi dedi. Eşimle ikimizde kuş gibi olduk
Destek veren, duasını esirgemeyen herkese çok minnettarım. İyi ki varsınız :KK19:
Güzel haber bekleyen anneler için de tüm kalbim sizinle, hep dua edeceğim. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :KK51:
Ohh maşallah. Gözünüz aydın bende bugün 6+4teyim. Pazartesi karından keseyi gördük ama alttan bakmayalım dedi. Haftaya bir daha gidecez. Allah ım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Bende sadece kese var diye korkuyorum ama bakalım. Nasip artık.

canim senin degerin artti mi ? cok sevindim . saglikla kucagina alirsin insallah
çok şükürler olsun canım adetime 4 gün kala 11 2 gün sonra 25 iki gün sonra adet günümde 35(hata olabilir dedi doktorum onda şaşırdı) geçen pazartesi 130 dün 344 çıktı şok oldum Allah'a şükürler olsun hemen iğne başlattı ne olur ne olmaz haftaya kese göreceğim inşallah hemde kalbi duymayı :dua:

Back