- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
canım çok normal benım bugun 3786 çıktı senle aynı sayılırım sakın sıkma canını ALLAHım tamamına erdirsin3536 çıktı, 6gün gecmişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok normal benım bugun 3786 çıktı senle aynı sayılırım sakın sıkma canını ALLAHım tamamına erdirsin3536 çıktı, 6gün gecmişti.
Çok şükür bugün keseyi gördük kalp.atisini duyduk darisi senin bebise inşallahAyy evet sen n’aptın canım durum ne şimdi
Çok sevindim canımBen geldiiimmm
Hemen anlatıyorum.
Gittik karından baktı keseyi bulamadı, önceden sağda direkt buluyordu ısrarla sol tarafta gezindi durdu, neyse alttan bakalım dedi, ben dedim ki gitti bitti her şey yıkıldım, çok üzüldüm korktum, iki kontrolde çıkan kese nasıl yoktu.
Neyse vajinal baktık, ben kese küçük mü büyümemiş mi acaba diye yorum yaparken çat diye beni sallamadan kalp atışı var eşini çağıralım dedi :)
Neyse kalp atışı, kese her şey tam olması gerektiği gibi dedi. kalp atışını, sesini videoya çektik. bebeği ölçtük benim 6+2 olmam gerekirken 6+3 çıktı bebek, 1 gün ileride bile
Her şey yolunda, önceki kötü deneyimleri çöpe at her şey iyi gidiyor, gidecek dedi. Ben tabii tüm süreçte yaş sümük ağladım :) 4 Ekim'de 8+2'de tekrar gel bakalım dedi, karından görmeme konusunu akla taktım, sadece teknik bir nedenden hiç alakası yok seninle takılma, her şey iyi dedi. Eşimle ikimizde kuş gibi olduk
Destek veren, duasını esirgemeyen herkese çok minnettarım. İyi ki varsınız
Güzel haber bekleyen anneler için de tüm kalbim sizinle, hep dua edeceğim. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Çok sağol canım darisi tüm hamislerimize insallahC Cruelangel ve heexee şükürler olsun sevindim adınıza
Selnurr dualarımız seninle canım inşallah güzel haberler verirsin.
Çok sağol tatlım:) Dr ile elektriğimiz hiç mi hiç tutmadı birşey anlatmasam sormuyor bile yüzüme bakıyor konuşsammı konuşmasam mı gibi, oldukça yaşlıydı ondan mı bilmiyorum bir bıkınlık zorla ite kaka işini yapma birde özel yani güya ilk doğum ve ikinci doğumda ki doktorlarım melek gibiydi özellikle 2. biraz uzak ama yine onun yolunu tutacağım sanırım:))Doktoru beğenmediysen değiştirmen hamilelik süreci için iyi olur tabi :) çok şükür maşallah
kese içi su dolu olup olmadığını ultarson belli oluyor mu?kızlar herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah . bu gurupta bebeğinin kalp atışını duyan varmı. veya kesenin içini dolu gören , kalp atışı olmasada sağlıklı bir bebek gelişiyor demektir. kese dolu göründütse.
evet tabikese içi su dolu olup olmadığını ultarson belli oluyor mu?
ultrason ile görüyor tabi.kesenin içinin dolu olduğunu nerden biliyorlar ben ilk defa duydum
teşekkürler doktora sorayım artık hafta bakalımevet tabi
usg de içini görüyor doktor. Bende kalp oluşuyor demişti. iyi bir usg aleti vardı hekimin.
Akşam detaylı bakacağım canım ben anadolu yakasındayımben araştırdım valla, tek tek sordum. daha avantajlı bir seçenek bulamadım. istanbul avrupa yakasında belki ama anadolu yakasında iyi bir hastane istiyorsanız sizde hiç bakmayın derim en avantajlısı bu oluyor.
günde 2 litre içiyordum sonrada bazen 1 litre bazen unutuyorum :/kızlar günde kaç lt su içiyorsunuz
5+3 te keseyi ve bebeği 6+6 da bebeği ve kalp atışını gördükkızlar herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah . bu gurupta bebeğinin kalp atışını duyan varmı. veya kesenin içini dolu gören , kalp atışı olmasada sağlıklı bir bebek gelişiyor demektir. kese dolu göründütse.
Olacak olacak canım, tabii ki dualarım sizinle, güzel haberlerle döneceksin eminim :)ayyy canım maşallah yaaa nasıl mutlu oldum.. darısı başıma inşallah ben ilk hamileliğimde de böyle kendimi yemiştim sürekli hamileliğimin tadını cıkaramamıstım bunda da aynısı oldum cok kızıyorum kendime cumaretsi gelse bende kalp atısını duyd-sam da bi rahatlasam vallaaaa off dua et canım bize de
Merhaba hanımlar, aranızda beta hcg yüksek çıkıpta boş gebelik yada çoğul grbelik yaşayan duyan gören var mı? Reglm 6gün gecmişken sağlık ocağında kan verdim, bugun aldım sonucu. Dr;baya yüksek çıktı, 3nedeni vardır ya erken döllenmiştir, ya boş gebelik yadaçoğuldur dedi. İlk bebeğimde böyle bişey olmamıştı. Zaten ferahlayamıyordum İçim daraldı iyice. Cumartesi dra gidicem.
O ne saçma bir açıklama ya, değerin gayet normal. Ben boş gebelik geçirdim aksine değerlerim düşüktü ve artması gerektiği gibi artmıyordu. Ayrıca, herkes bas bas bağırıyor beta hcg çoğul gebelik için kriter değil diye, o kadar çok aşırı yüksek beta hcg değerleri gördüm ki çoğu da tek bebekti. Saçma saçma konuşmuş, sen rahat ol değerin gayet güzel :)3536 çıktı, 6gün gecmişti.
İnşallah canım, dua ediyorum herkes içinHayırlı olsun canım ohh miss valla darısı bize olsun inşaallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:):)
Ben bugün duydum canım bebeğimin kalp atışlarını ama sorunu anlayamadım pardonkızlar herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah . bu gurupta bebeğinin kalp atışını duyan varmı. veya kesenin içini dolu gören , kalp atışı olmasada sağlıklı bir bebek gelişiyor demektir. kese dolu göründütse.
3-4 lt içiyorum canım, minimum 2-2,5tur.kızlar günde kaç lt su içiyorsunuz
Olacak olacak canım, tabii ki dualarım sizinle, güzel haberlerle döneceksin eminim :)
O ne saçma bir açıklama ya, değerin gayet normal. Ben boş gebelik geçirdim aksine değerlerim düşüktü ve artması gerektiği gibi artmıyordu. Ayrıca, herkes bas bas bağırıyor beta hcg çoğul gebelik için kriter değil diye, o kadar çok aşırı yüksek beta hcg değerleri gördüm ki çoğu da tek bebekti. Saçma saçma konuşmuş, sen rahat ol değerin gayet güzel :)
İnşallah canım, dua ediyorum herkes için
Ben bugün duydum canım bebeğimin kalp atışlarını ama sorunu anlayamadım pardon