• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah canım amin :) aynen öyle istanbuldamıydın sen :)
Antalyadayım canım:) Birde dedim ki midemde çok yanma oluyor çok halsizlik var ne dese beğenirsin mide bulantısından çocuklarını aldırmak zorunda kalanlar var haline şükret bumudur bunun cevabı ay düşündükçe simir oluyorum kadına :)) silmek istiyorum beyninden o kısmı:))

Antalyadayım canım:) Birde dedim ki midemde çok yanma oluyor çok halsizlik var ne dese beğenirsin mide bulantısından çocuklarını aldırmak zorunda kalanlar var haline şükret bumudur bunun cevabı ay düşündükçe simir oluyorum kadına :)) silmek istiyorum beyninden o kısmı:))
Maşallah çok güzel moral vermiş :) böylelerini niye çalıştırıyolar anlamıyorum bende istanbuldayım canım devlete gittiğim iki kadın vardı önceden onlarda böyleydi suratsız azarlayan umursamayan sonra bidaha gitmedim bitane buldum :)

nasil bi dr bu ?ozel hastane miydi burasi

Maşallah çok güzel moral vermiş :) böylelerini niye çalıştırıyolar anlamıyorum bende istanbuldayım canım devlete gittiğim iki kadın vardı önceden onlarda böyleydi suratsız azarlayan umursamayan sonra bidaha gitmedim bitane buldum :)

Hamilelik sürecinde doktor çok önemli insan duyacağı tek bir kelimeyle mutlu yada mutsuz olabiliyor zaten tüm hormonlar birbirine girmiş vaziyette duygusalız ödümüz kopuyor kötü birşey duymaktan kadınsın anlasana halden İkinci hamileliğimde bir doktorum vardı yanından çıktığımda yeniden doğmuş gibi olurdum öyle pozitif öyle içten bir dr devlet hastanesinde çalışırkende aynı iyilikteymiş özel dede öyleydi insanlıkla da ilgili sanırım Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın canım senin randevun ne zaman bir daha ki?

Olacak olacak canım, tabii ki dualarım sizinle, güzel haberlerle döneceksin eminim :)

O ne saçma bir açıklama ya, değerin gayet normal. Ben boş gebelik geçirdim aksine değerlerim düşüktü ve artması gerektiği gibi artmıyordu. Ayrıca, herkes bas bas bağırıyor beta hcg çoğul gebelik için kriter değil diye, o kadar çok aşırı yüksek beta hcg değerleri gördüm ki çoğu da tek bebekti. Saçma saçma konuşmuş, sen rahat ol değerin gayet güzel :)

İnşallah canım, dua ediyorum herkes için

Ben bugün duydum canım bebeğimin kalp atışlarını ama sorunu anlayamadım pardon
Allah razı olsun canım benim:)

Hamilelik sürecinde doktor çok önemli insan duyacağı tek bir kelimeyle mutlu yada mutsuz olabiliyor zaten tüm hormonlar birbirine girmiş vaziyette duygusalız ödümüz kopuyor kötü birşey duymaktan kadınsın anlasana halden İkinci hamileliğimde bir doktorum vardı yanından çıktığımda yeniden doğmuş gibi olurdum öyle pozitif öyle içten bir dr devlet hastanesinde çalışırkende aynı iyilikteymiş özel dede öyleydi insanlıkla da ilgili sanırım Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın canım senin randevun ne zaman bir daha ki?
Amin canım doğru söylüyosun motive etmeli destek olmalı doktorlar. işini severek yapan bıkmadan yapan insanlar hep öyleler :) Bende dün bebeği ve kalp atışını gördüm rabbime şükürler olsun amin :KK200: yarın testlerimi almaya gidicem canım idrar yolu enfeksiyonu var birde thsim yüksek 3.86 :( onun için.

Şu an kontollere nereye gidiyorsun? silver paket var mesela o 3950,aynı şekilde full paket muayee doğum vs hepsi var. Ama ben hastaneleri beğenmedim. Çamlıca erdem, Ataşehir Eren, Maltepe Ersoy hastanesi vardı. Ben büyük hastane istedim. şimdi medicalparka gidiyorum. daha sigorta yaptırmadım ama başka çare yok gibi geldi.
Bende medicalparka gidiyorum pendikteki. Sen hangisine gidiyorsun? Devlet olarak zeynep kamile gidip kan vermiştim baya ilgililerdi ama uzak kalıyor işyerim saatlik izin verdiği için gidemem. Kendi çalıştığım hastanede kan takiplerimi yaptırıp özeldeki doktoruma devam edeceğim. Kendimde hemşire olduğum için istediğim kanı laboratuvara yollayabiliyorum. Çözümü böyle buldum artık o doktor mu bu hastane diye ara tara bulamadım kafama göre. Yarında puhtılaşma testi baktıracağım mesela. Hastanemdeki kadın doğuma gitmeme nedenimde ultrasonlar eski devlette bebekler hep geride çıkıyor ve hepsi asistan uzman yok.

ben de 5+3 üm bugün sadece keseyi gördük bebek de bu haftada görülmesi mi gerekiyordu kafama takıldı. Senin karından mı bakıldı ultrason canım?
Keseyi vajinalde görmüştük bebekte nokta kadar bişeydi zor görünüyordu sonraki haftada da karından baktık daha net gördük. Kimseyle kıyaslama sakın döllenmesi gelişimi herkeste farklı. Başlarda geç ilerler ama sonraki haftalard kapatır acele etme hiç haftaya hepsini görürsün yüksek ihtimalle:)

heexee heexee çok sevindim Allah kucağında da görmeyi nasip etsin sana ve hepimize. Sen düzeldin ben bozuluyorum galiba forumda hep olumsuz yorumlara denk gele gele yok kan pıhtısı yok şu yok bu bebeğime birşey olacak kalbi duracak diye ödüm kopuyor nasıl geçicek hiç bilmiyorum doğurana kadar rahat yok galiba :D

Kızlar aranızda aşeren, midesi bulanan var mı? Varsa eğer kaçıncı haftasında olduğunu söyleyebilirmi

Kızlar normalde pek terlemezdim ama hamile öğrendikten sonra aşırı terliyorum normal mi sizde öyle miydi?
Bende yok canım :) ama arada ateş basma oluyor geçiyor.

Kızlar aranızda aşeren, midesi bulanan var mı? Varsa eğer kaçıncı haftasında olduğunu söyleyebilirmi
Benim bulanıyor iki buck haftadır aşermede oluyor gecende mantı istedi canım :D bide rüyamda ciğ köfte yediğimi gördüm :) artık benmi istiyorum çocukmu istiyor bilmiyorum cok severim yani :D

Kızlar normalde pek terlemezdim ama hamile öğrendikten sonra aşırı terliyorum normal mi sizde öyle miydi?
Ben donuyorum elim ayağım hep demir gibi formanın altına badi üstüne hırka giyiyorum düşün gece yorgana geçtim oda hırkayla üşümenin everestiyim

Mide bulantım iki haftadır var son bi haftadır şiddetli metpamid içiyorum delirtince. Aşerme sayılırsa ilk defa geçen gece sigara böreği çekti fena şekilde eşime sardırdım gecenin körü oturup yedim bi güzel :D

Kaçıncı haftalardasınız peki ? Ben 5 teyim. Ne bulantı var ne aşerme

Merhaba canım hayırlısı olsun tekrardan. Bebek boyu tam olarak kaçtı? Ben yarın işim çıktığı için bugün değiştirdim kontrole gittim. Normalde 6+5 tim adete göre ama doktor düşündüğünden geç döllenme olmuş bebek daha çok küçük dedi. Bebeği gördük 3 mm kadar atan kalpte vardı ama belli belirsiz ama haftaya tekrar gel dedi. 6 haftalık ya var ya yok dedi. Ama adetimden 4 gün gecikince beta hcg 3065 çıkmıştı ve keseyi görmüştük. Betanın o kadar normal olup bebeğin geç olması canımı sıktı. Haftaya kadar bebeğin büyümesi lazım dedi. Gelişim bozukluğu olmasından korkuyorum açıkçası. Haftaya kadar zaman geçmeyecek
Sakin olman çok önemli biliyorsun, söylemek uygulamaktan daha zor çok iyi biliyorum ama stres yapmamaya, olumlu olmaya çalış canım. Herkesin döllenme zamanı, beta hcg başlangıcı vs çok çok farklı. Bir gün bile çok farkettiriyor emin ol. Benim bebek boyutu 6,37 mm çıktı canım. Ben güzel haberlerle döneceğine inanıyorum
Kızlar ben de şimdi doktordan geliyorum heexee heexee bizim senle kaderimiz aynı galiba benim de doktor karından baktı keseyi gördü ama bebeği göremedi ben yine korktum boş gebelik diye vajina baktı bebeği de kalp atışını da gördü çok şükür ama özel hastane olmasına rağmen vajina baktı usg cihazından ses çıkmıyormuş
Biz duyamadık ama sağlıklı olduğunu öğrendik :)) @54Kbr54 canım kalp atışı 6+5
Benim bir de keseyi karından bulamadı düşünsene şokumu, 2 kere bulmuş bu sefer yok, gel alttan bakalım dedi hop kalp atışı dedi ama o arada 1 dk bile değil belki canımdan can gitti :)
Önemli olan sağlıklı olması, çok korktuk ama güzel haberlerle döndük çok şükür

s.a. kızlar bu sefer kesin dönüş yapıyorum aranıza inşallah (= kanama alanı baya küçülmüş kalp atışınıda duyduk sat'a göre 7+2 ultrasona göre 7+5 çıktı..o kanama alanıda kendiğinden gider inşallah..lekenmelerim ve ağrılarımdan hiç adapte olmamıştım
Aklımdaydın, güzel haberlerle dönmeme çok sevindim :) hem de ileri de çıkmış harika, gider gider bu zamana kadar sorun çıkmadı bundan sonra da çıkamayacak inşallah
Kızlar benim adetim 5 gün geçtikten sonra kan verdim 831 çıktı normal mi sizce ?
Kimseyle kıyaslama canım, 2 günde bir 2 katı artıyorsa sorun yok.
ben de 5+3 üm bugün sadece keseyi gördük bebek de bu haftada görülmesi mi gerekiyordu kafama takıldı. Senin karından mı bakıldı ultrason canım?
Bebek 6. haftadan sonra görülüyor canım
heexee heexee çok sevindim Allah kucağında da görmeyi nasip etsin sana ve hepimize. Sen düzeldin ben bozuluyorum galiba forumda hep olumsuz yorumlara denk gele gele yok kan pıhtısı yok şu yok bu bebeğime birşey olacak kalbi duracak diye ödüm kopuyor nasıl geçicek hiç bilmiyorum doğurana kadar rahat yok galiba :KK70:
Ay sakın dur yapma :KK70:asla öyle düşünme her şeyin gayet yolunda, tadını çıkaralım boşver. Kalp atışı gördük duyduk çok şükür artık keyfini sürme vakti hamileliğin :)
Kaçıncı haftalardasınız peki ? Ben 5 teyim. Ne bulantı var ne aşerme
Ben bugün 6+2’yim. Aşerme yok, sadece çok hızlı acıkıyorum ve canım ne görsem istiyor :)
Mide bulantım da midem bir garip arada hafif hafif bu sabah birazcık daha fazla bulanıyor gibi dalgalanıyor gibi ama ne kusma ne aşırı bir bulantım yok. Belirti yok diye tedirgin olma, herkesin farklı gerçekten

Back
X