Merhaba canım hayırlısı olsun tekrardan. Bebek boyu tam olarak kaçtı? Ben yarın işim çıktığı için bugün değiştirdim kontrole gittim. Normalde 6+5 tim adete göre ama doktor düşündüğünden geç döllenme olmuş bebek daha çok küçük dedi. Bebeği gördük 3 mm kadar atan kalpte vardı ama belli belirsiz ama haftaya tekrar gel dedi. 6 haftalık ya var ya yok dedi. Ama adetimden 4 gün gecikince beta hcg 3065 çıkmıştı ve keseyi görmüştük. Betanın o kadar normal olup bebeğin geç olması canımı sıktı. Haftaya kadar bebeğin büyümesi lazım dedi. Gelişim bozukluğu olmasından korkuyorum açıkçası. Haftaya kadar zaman geçmeyecek
Sakin olman çok önemli biliyorsun, söylemek uygulamaktan daha zor çok iyi biliyorum ama stres yapmamaya, olumlu olmaya çalış canım. Herkesin döllenme zamanı, beta hcg başlangıcı vs çok çok farklı. Bir gün bile çok farkettiriyor emin ol. Benim bebek boyutu 6,37 mm çıktı canım. Ben güzel haberlerle döneceğine inanıyorum
Kızlar ben de şimdi doktordan geliyorum
heexee
bizim senle kaderimiz aynı galiba benim de doktor karından baktı keseyi gördü ama bebeği göremedi ben yine korktum boş gebelik diye vajina baktı bebeği de kalp atışını da gördü çok şükür ama özel hastane olmasına rağmen vajina baktı usg cihazından ses çıkmıyormuş
Biz duyamadık ama sağlıklı olduğunu öğrendik :))
@54Kbr54 canım kalp atışı 6+5
Benim bir de keseyi karından bulamadı düşünsene şokumu, 2 kere bulmuş bu sefer yok, gel alttan bakalım dedi hop kalp atışı dedi ama o arada 1 dk bile değil belki canımdan can gitti :)
Önemli olan sağlıklı olması, çok korktuk ama güzel haberlerle döndük çok şükür
s.a. kızlar bu sefer kesin dönüş yapıyorum aranıza inşallah (= kanama alanı baya küçülmüş kalp atışınıda duyduk sat'a göre 7+2 ultrasona göre 7+5 çıktı..o kanama alanıda kendiğinden gider inşallah..lekenmelerim ve ağrılarımdan hiç adapte olmamıştım
Aklımdaydın, güzel haberlerle dönmeme çok sevindim :) hem de ileri de çıkmış harika, gider gider bu zamana kadar sorun çıkmadı bundan sonra da çıkamayacak inşallah
Kızlar benim adetim 5 gün geçtikten sonra kan verdim 831 çıktı normal mi sizce ?
Kimseyle kıyaslama canım, 2 günde bir 2 katı artıyorsa sorun yok.
ben de 5+3 üm bugün sadece keseyi gördük bebek de bu haftada görülmesi mi gerekiyordu kafama takıldı. Senin karından mı bakıldı ultrason canım?
Bebek 6. haftadan sonra görülüyor canım
heexee
çok sevindim Allah kucağında da görmeyi nasip etsin sana ve hepimize. Sen düzeldin ben bozuluyorum galiba forumda hep olumsuz yorumlara denk gele gele yok kan pıhtısı yok şu yok bu bebeğime birşey olacak kalbi duracak diye ödüm kopuyor nasıl geçicek hiç bilmiyorum doğurana kadar rahat yok galiba
Ay sakın dur yapma

asla öyle düşünme her şeyin gayet yolunda, tadını çıkaralım boşver. Kalp atışı gördük duyduk çok şükür artık keyfini sürme vakti hamileliğin :)
Kaçıncı haftalardasınız peki ? Ben 5 teyim. Ne bulantı var ne aşerme
Ben bugün 6+2’yim. Aşerme yok, sadece çok hızlı acıkıyorum ve canım ne görsem istiyor :)
Mide bulantım da midem bir garip arada hafif hafif bu sabah birazcık daha fazla bulanıyor gibi dalgalanıyor gibi ama ne kusma ne aşırı bir bulantım yok. Belirti yok diye tedirgin olma, herkesin farklı gerçekten