Üç çocuklu hayatı şu anda hayal edemiyorumkızımın biraz büyümesi lazım bakalım o zaman nasıl görünecek bu durum gözüme yalnız helal olsun dip köşe temizlik yapabilmişsin. Ben onu da pek hayal edemiyorum şu aralar günler kısa zaman öyle çabuk geçiyor ki... Temizlik için biraz baharı bekliyorum aslında ben. Ramazandan önce yaparım inşallah o vakte kadar borç oruçlar duruyor bitirebilirim inşallah . Planlar çok da Rabbim nasip edecek mi bilmiyorum
O dediğin bana hatta bence hepimize oluyordur. Çocuklar sakinken işler yolundayken kendimi çok iyi hissediyorum haliyle ve anneliğime de diyecek laf yokOyyy inşallah o planlar işler zamanı gelince tıkır tıkır. Benimde borçlar var 3 gün tuttum gerisi gelmedi. Bende önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum. İnşallah niyetim sağlam olur gücüm yeter. Kolaylıklar diliyorum sanada. 3 çocuklu hayatı ben bile hala sindiremedim yavrum ya. Şükürler olsun. Bazen çok iyi sakin huzurlu geçiyor o zamanlar keyfime diyecek yok. Ama bazen öyle oluyorki Allaha sığınıyorum..inşallah beni korur benim gibi yapayalnız olan herkesi bütün anne babaları. Rabbim sen affet ve yardım et
Dilimden istemeden çıkan beni Senden uzak edecek her halden her fiilden düşünceden uzak et beni. Estağfurullah...
Aynen canım benimde aynı kaç gündür vicdan azabı çekiyorum resmen ensar geceleri çok ağlıyor tahammül edemiyorum isyan ediyorum çocuk sancılanıyor çığlık çığlığa ağlıyor hem kıyamıyorum hem dayanamıyorum elimden de bişey gelmiyor çok kötü oluyorum hem o hem ben uykusuz kalıyoruz gün içinde de kızım ilgi bekliyor çok yetersiz hissediyorum kendimiO dediğin bana hatta bence hepimize oluyordur. Çocuklar sakinken işler yolundayken kendimi çok iyi hissediyorum haliyle ve anneliğime de diyecek laf yokama bir de her şey yumak gibi birbirine dolaninca azıcık dellenip buz gibi havalar estirdiğim de oluyor. O anlarda anneliğimi sorgular hale geliyorum ama aslında o anlar bile anneliğe dahil . Biz de insanız neticede duygularımız var ve her zaman galip gelmek mümkün olmuyor o duygu durumuna Rabbim verdiği nimetin şükrünü de nasip etsin bizlere inşallah. Acı tatlı ekşi bir şekilde geçiyor da günler evlatlarımızın sevgisi kalbimizde Baki duruyor
Ahh o uykusuzluk... Uykum varken çocukların maraz çıkarması beni de istemsiz öfkelendiriyor. Haksız olduğumuzu biliyoruz ama öfke kontrolünü öyle bir anda sağlamak o kadar zor ki... Ciddi bir irade istiyor gerçekten. Bebeğin uyuyunca sen de uyu derler ya bir de iki ve fazlası olunca çocuk sayısı bu da mümkün olmuyor ki... Diğer çocuk/lar da ilgi bekliyor. O yüzden yargılamalara kapalıyız mükemmel annelik zaten mümkün değil. Biz gayret edelim yeter. Olduğu kadar... Azıcık daha büyüdüğünde ablasıyla keyifli vakitler geçirmeye başlar inşallah Ensar Paşa... Sen de biraz düzene girersin canım.Aynen canım benimde aynı kaç gündür vicdan azabı çekiyorum resmen ensar geceleri çok ağlıyor tahammül edemiyorum isyan ediyorum çocuk sancılanıyor çığlık çığlığa ağlıyor hem kıyamıyorum hem dayanamıyorum elimden de bişey gelmiyor çok kötü oluyorum hem o hem ben uykusuz kalıyoruz gün içinde de kızım ilgi bekliyor çok yetersiz hissediyorum kendimi
İnşallah canım rabbim hepimizi ferah zamanlara kavuştursun inşallahAhh o uykusuzluk... Uykum varken çocukların maraz çıkarması beni de istemsiz öfkelendiriyor. Haksız olduğumuzu biliyoruz ama öfke kontrolünü öyle bir anda sağlamak o kadar zor ki... Ciddi bir irade istiyor gerçekten. Bebeğin uyuyunca sen de uyu derler ya bir de iki ve fazlası olunca çocuk sayısı bu da mümkün olmuyor ki... Diğer çocuk/lar da ilgi bekliyor. O yüzden yargılamalara kapalıyız mükemmel annelik zaten mümkün değil. Biz gayret edelim yeter. Olduğu kadar... Azıcık daha büyüdüğünde ablasıyla keyifli vakitler geçirmeye başlar inşallah Ensar Paşa... Sen de biraz düzene girersin canım.
Aynen canım benimde aynı kaç gündür vicdan azabı çekiyorum resmen ensar geceleri çok ağlıyor tahammül edemiyorum isyan ediyorum çocuk sancılanıyor çığlık çığlığa ağlıyor hem kıyamıyorum hem dayanamıyorum elimden de bişey gelmiyor çok kötü oluyorum hem o hem ben uykusuz kalıyoruz gün içinde de kızım ilgi bekliyor çok yetersiz hissediyorum kendimi
Ahh o uykusuzluk... Uykum varken çocukların maraz çıkarması beni de istemsiz öfkelendiriyor. Haksız olduğumuzu biliyoruz ama öfke kontrolünü öyle bir anda sağlamak o kadar zor ki... Ciddi bir irade istiyor gerçekten. Bebeğin uyuyunca sen de uyu derler ya bir de iki ve fazlası olunca çocuk sayısı bu da mümkün olmuyor ki... Diğer çocuk/lar da ilgi bekliyor. O yüzden yargılamalara kapalıyız mükemmel annelik zaten mümkün değil. Biz gayret edelim yeter. Olduğu kadar... Azıcık daha büyüdüğünde ablasıyla keyifli vakitler geçirmeye başlar inşallah Ensar Paşa... Sen de biraz düzene girersin canım.
Ya benim ki de aynı çocuğu kucağında sürüyor resmen sonra atıyor ağlatıyor elinden alsam da aynı çocuğu kucağımda tutuyorum ağlıyor beni sevmiyorsun diye zaten çok ağlak bir çocuk oldu hiç tahammülüm kalmadıGene onlar bebek , onları anlamak kolay hadi bir iki uykusuz kaldın diğer gün uyursn geçer. Ama büyük sıpalarrr. Oğlum bile bile kardeşini kızdırıp gülüyor. O bağırıyor çığlık çığlığa o pişkin pişkin devam ediyor 6 yaşında çocuk , gıcıklık etme konusunda usta ... beni yordualr 2.hafta. ilk hafta evdeydik iyilerdi. Şükür 2 GN sonra okullar açılıyor. Rabbim yardımcımız olsun.
karapisso A asitane161719 ve diğer mayıs anneleri nasılsınız? Bebeklerimiz 9 aylık oluyor ve ben bu 9 ayda sürekli bşr sorunla uğraştığım için buralara pek bakamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Oğlumla ben de iyiyiz çok şükür. Alerjimiz devam ediyor ben de diyetteyim. Alıştım artık diyebilirim. Pazartesi çalışmaya başlıyorum ama hiç hazır hissetmiyorum kendimi. Oğlumu 2 saatten fazla hiç bırakmadım bu zamana kadar o da iki kere o nun dışında 9 aydır hep birlikteyiz. Benim için çok zor olacak alışmak.
Tecrübeli anneler benim size bir sorum olacak. Benim oğlum emekliyor, koltuğa tırmanıyor, seslenince bakıyor, şakalaşıyor gülüyor ama hala pek yalnız kalmak istemiyor bazen tuvalete bile gidemiyorum. Peşimden ağlayarak geliyor. Bir de hala ba ba ba, da, da, da gibi sesleri hiç çıkarmıyor. Arada aaaaaaa diye bağırıyor ama o kadar. Ben de korkmaya başladım bir sorun mu var diye. Gelişim özelliklerinde bu aylarda iki sesli heceler çıkarır diyor internette. Daha önceleri de öyle agulayan bir bebek olmadı. Bir ara agulamaya benzer sesler çıkarmıştı ama hem çok ses çıkaramıyordu giii giii diyordu hem de çok kısa bir süre yapmıştı. Ben etraftaki 6 aylık bebeklere bakıyorum da daa diyorlar bayağı sesler çıkarıyorlar. Bir uzmana mı götürsem acaba bu bir sorun mu çok endişeleniyorum.
karapisso A asitane161719 ve diğer mayıs anneleri nasılsınız? Bebeklerimiz 9 aylık oluyor ve ben bu 9 ayda sürekli bşr sorunla uğraştığım için buralara pek bakamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Oğlumla ben de iyiyiz çok şükür. Alerjimiz devam ediyor ben de diyetteyim. Alıştım artık diyebilirim. Pazartesi çalışmaya başlıyorum ama hiç hazır hissetmiyorum kendimi. Oğlumu 2 saatten fazla hiç bırakmadım bu zamana kadar o da iki kere o nun dışında 9 aydır hep birlikteyiz. Benim için çok zor olacak alışmak.
Tecrübeli anneler benim size bir sorum olacak. Benim oğlum emekliyor, koltuğa tırmanıyor, seslenince bakıyor, şakalaşıyor gülüyor ama hala pek yalnız kalmak istemiyor bazen tuvalete bile gidemiyorum. Peşimden ağlayarak geliyor. Bir de hala ba ba ba, da, da, da gibi sesleri hiç çıkarmıyor. Arada aaaaaaa diye bağırıyor ama o kadar. Ben de korkmaya başladım bir sorun mu var diye. Gelişim özelliklerinde bu aylarda iki sesli heceler çıkarır diyor internette. Daha önceleri de öyle agulayan bir bebek olmadı. Bir ara agulamaya benzer sesler çıkarmıştı ama hem çok ses çıkaramıyordu giii giii diyordu hem de çok kısa bir süre yapmıştı. Ben etraftaki 6 aylık bebeklere bakıyorum da daa diyorlar bayağı sesler çıkarıyorlar. Bir uzmana mı götürsem acaba bu bir sorun mu çok endişeleniyorum.
merhaba kızlar nasılsınız haftasonu doktora gittim,şükür herşey yolunda, bebek haftasında ne şişman ne zayıf dedi sizler nasılsınız
Bizler iyiyiz şükür bebek büyütüyorUz çocuklarla zaman nasıl akıyor bilmiyorum haftalar su gibi geçiyor , teşekkürler sorduğun için. İlk gebeliğinmi. Sağ salim kucaağına alırsın inşallah.
amij canim sagolasin yok 2. Bebeğim bi tane de oglum var 15 aylık
Maşallah ne güzel. Bu bebeğin cinsiyeti né.
İyiyiz valla kv dem dizkapagi protek ameliyati oldu. Bebek 8.5 ay oldu gi kkk baa gb sesler veriyor. Oyuncaklariyla oynuyor. Bu sekilde gece sik uyaniyor onu duzeltemedimmerhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok
Merhaba canım hoş geldin nerelerdesin ya uzun zaman oldu sessiz buralar.Merhaba kızlar, bazı yazılanları okudum hepsine bakamadım. Nasılsınız, nasıl gidiyor. Ben 4 aylıkken ise basladim, çok ağlayan yoran bir bebek olduğundan güle güle gittim ise, orada dinlenebiliyordum öğlene kadar bir bardak çayı rahat icebiliyordum, annem baktığı içinde içim çok rahattı. Oglumla 6 Ayla beraber iletişimimiz kuvvetlendi , birlikte gülmek oynamak mükemmel, şuan ise gitmek çok zor geliyo, onunla uyanmak çok güzel oluyo 15 tatilde çok alıştım o da bana alıştı, bensiz durmuyo , babasını itiyo beni istiyor, çok anneci oldu, erkek çocuklar öyle olur derler.
Ben tek çocukla ki evde her zaman benim dışında 1-2 kişi daha oluyo çocukla evle ilgilenen buna rağmen aşırı yoruluyorum ,karapisso A asitane161719 ve diğer arkadaşlar siz iki üç taneyle iyi idare ediyorsunuz. Sizi alkisliyorum, ne kadar evde birisi yardımcı da olsa, baba da ilgilense iş annede bitiyor.
Nilayyy sen de rahat ol canım. Her bebeğin gelişimi farklı, kimseyle kıyaslama. Hiç susmadan konuştuğu anlar olduğunda bugünleri gülerek hatırlarsın ☺
Oğlum 8 aylıkken emeklemeye başladı, öncesinde geri geri em kalıyordu ve yuvarlanarak gidiyordu. Birgün ağlayarak ileri emekledigini gördüm çok mutlu oldum, her yeni yaptığı seye seviniyoruz zaten☺ çok keyifli oluyo,her anını çekiyorum, canım sikildikca , işteyken videolara fotolara bakıyorum, doyamıyorum bakmaya.
Geçenlerde sabah suni teneffus yaparken uyandırdı beni, ağzıma tükürük saçıyor su, yüzüm gözüm agzim salya. Ömrümde öyle güzel uyandirilmamistim
Kefir vermeye başladım , herşeyimi ev yapımı yapmaya özen gösteriyorum, kek ekmek peynir yoğurt vs , birde çok ilginç geldi ön dişleri değil köpek dişi denen yan dişleri çıktı. Huysuzlaniyor az da olsa, günde bir yada iki defa calpol veriyorum, birde diş jeli aldım akşam bir defa sürüyorum, yoksa gece perişan ediyo sürekli uyaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?