Üç çocuklu hayatı şu anda hayal edemiyorum kızımın biraz büyümesi lazım bakalım o zaman nasıl görünecek bu durum gözüme yalnız helal olsun dip köşe temizlik yapabilmişsin. Ben onu da pek hayal edemiyorum şu aralar günler kısa zaman öyle çabuk geçiyor ki... Temizlik için biraz baharı bekliyorum aslında ben. Ramazandan önce yaparım inşallah o vakte kadar borç oruçlar duruyor bitirebilirim inşallah . Planlar çok da Rabbim nasip edecek mi bilmiyorum
Oyyy inşallah o planlar işler zamanı gelince tıkır tıkır. Benimde borçlar var 3 gün tuttum gerisi gelmedi. Bende önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum. İnşallah niyetim sağlam olur gücüm yeter. Kolaylıklar diliyorum sanada. 3 çocuklu hayatı ben bile hala sindiremedim yavrum ya. Şükürler olsun. Bazen çok iyi sakin huzurlu geçiyor o zamanlar keyfime diyecek yok. Ama bazen öyle oluyorki Allaha sığınıyorum..inşallah beni korur benim gibi yapayalnız olan herkesi bütün anne babaları. Rabbim sen affet ve yardım et
Dilimden istemeden çıkan beni Senden uzak edecek her halden her fiilden düşünceden uzak et beni. Estağfurullah...