Merhaba kızlar, bazı yazılanları okudum hepsine bakamadım. Nasılsınız, nasıl gidiyor. Ben 4 aylıkken ise basladim, çok ağlayan yoran bir bebek olduğundan güle güle gittim ise, orada dinlenebiliyordum öğlene kadar bir bardak çayı rahat icebiliyordum, annem baktığı içinde içim çok rahattı. Oglumla 6 Ayla beraber iletişimimiz kuvvetlendi , birlikte gülmek oynamak mükemmel, şuan ise gitmek çok zor geliyo, onunla uyanmak çok güzel oluyo 15 tatilde çok alıştım o da bana alıştı, bensiz durmuyo , babasını itiyo beni istiyor, çok anneci oldu, erkek çocuklar öyle olur derler.
Ben tek çocukla ki evde her zaman benim dışında 1-2 kişi daha oluyo çocukla evle ilgilenen buna rağmen aşırı yoruluyorum ,
karapisso A asitane161719 ve diğer arkadaşlar siz iki üç taneyle iyi idare ediyorsunuz. Sizi alkisliyorum, ne kadar evde birisi yardımcı da olsa, baba da ilgilense iş annede bitiyor.
Nilayyy sen de rahat ol canım. Her bebeğin gelişimi farklı, kimseyle kıyaslama. Hiç susmadan konuştuğu anlar olduğunda bugünleri gülerek hatırlarsın ☺
Oğlum 8 aylıkken emeklemeye başladı, öncesinde geri geri em kalıyordu ve yuvarlanarak gidiyordu. Birgün ağlayarak ileri emekledigini gördüm çok mutlu oldum, her yeni yaptığı seye seviniyoruz zaten☺ çok keyifli oluyo,her anını çekiyorum, canım sikildikca , işteyken videolara fotolara bakıyorum, doyamıyorum bakmaya.
Geçenlerde sabah suni teneffus yaparken uyandırdı beni, ağzıma tükürük saçıyor su, yüzüm gözüm agzim salya. Ömrümde öyle güzel uyandirilmamistim
Kefir vermeye başladım , herşeyimi ev yapımı yapmaya özen gösteriyorum, kek ekmek peynir yoğurt vs , birde çok ilginç geldi ön dişleri değil köpek dişi denen yan dişleri çıktı. Huysuzlaniyor az da olsa, günde bir yada iki defa calpol veriyorum, birde diş jeli aldım akşam bir defa sürüyorum, yoksa gece perişan ediyo sürekli uyaniyo