Günaydın kızlar.. İşe başladım ben bu üçüncü haftam. Yarım gün çalışıyorum çok şükür. Kuzuma da eşim bakıyor yarım gün bi sıkıntımız yok şimdilik.. Emziriyorum hala ek gıdaya da alıştı iyice günde 2-3 öğün veriyorum. Çok fazla vermiyorum ama daha çok anne sütü alsın istiyorum. Onun dışında henüz dişimiz çıkmadı.. Emeklemeye de geçmedik. Yaklaşık 2 aydır geri geri giderek ve dönerek sürünüyoruz..Artık 8 Ay 21 günlük olduk. Çok şükür bugünleri gösteren Rabbime
Hangisi yerki. Ancak tuzlu yağlı olanına can atarlarAllah kolaylık versin işinde gücünde canım. Maşallah paşaya daha ne olsun... Keyfi yerinde olsa yeterbizim de sadece iki dişimiz var. Onlar da çıkalı iki ayı geçti devamı yok henüz emekleme bizde de yok dediğin gibi geri geri yan yan sürünüyor azıcık çok ileriye gidemiyor ek gıda sürecimiz çok karışık. Bizim yediğimiz her şeye heves ediyor ben de azar azar veriyorum ama kendisi için hazırladığım öğünleri pek sevmiyor
Hamdolsun canım iyiyim malum gündemimiz deprem. Biz de şiddetli bir şekilde hissettik ki Elazığ'yı Malatya'yı düşünemiyorum. O anda ölmekten değil de arkamda evlatlarımı bırakmaktan korktum. Sarıldım ikisine de kelime-i şehadet getirerek geçmesini bekledim. Ne gelecekse başımıza birlikte gelsin istedim. Rabbim ölenlere rahmet kalanlara sabır yaralılara da acil şifalar ihsan etsin.Hangisi yerki. Ancak tuzlu yağlı olanına can atarlarşifa olsun
Bizimki daha diş çıkarmadı. Uykusu düzene girdiği zaman çok iyi gidiyor ama çok huysuz havalar değişken çık hasta oldu. Ağzı burnu akıyor. Sen nasılsın canım benim. Bende yemek işleri. Tatildeyiz soğuklar fenà çıkamıyorum dışarılara .
Amin canım benim amin. Rabbim korusun beterinden.Hamdolsun canım iyiyim malum gündemimiz deprem. Biz de şiddetli bir şekilde hissettik ki Elazığ'yı Malatya'yı düşünemiyorum. O anda ölmekten değil de arkamda evlatlarımı bırakmaktan korktum. Sarıldım ikisine de kelime-i şehadet getirerek geçmesini bekledim. Ne gelecekse başımıza birlikte gelsin istedim. Rabbim ölenlere rahmet kalanlara sabır yaralılara da acil şifalar ihsan etsin.
Yaa kızlar bana hiç bildirim gelmiyor bende girmiyorum buraya hiç unuttum resmenKızlar hayırlı haftalar sabahlar olsun nasılsınız nasıl gidiyor ?
Pisikedii nerelerdesin nasılsın ?
KEVOK canım uzun zaman oldu yazmadın nerelerdesin. Hifaa hu hu ?
leylunehar nolur iyi olduğunu yaz bize nolur aklım sende inan.
A asitane161719 yol arkadaşım nasılsınız.
Ve diğer kızlar ses verin.
Bizde tatil evdeyiz ve ikisi birbirini yiyor. Abi kızkardeş kavgaları bitmiyor.
Şükürler olsun. Rabbim daHa güzel günler nasip etsin ülkemize vatanımıza hepimize.
Yaa kızlar bana hiç bildirim gelmiyor bende girmiyorum buraya hiç unuttum resmen
Şöyle bir özet geçeyim 6 tane diş çıkarttık 3 tanesi aynı andan geldi kaç zamandır doğru düzgün uyku düzenimiz kalmadı emekliyoruz koşarcasına annem yaz gelmeden yürür diyor çünkü çok meraklı ve aşşırı hareketli bir sıpam var ablası day day yaptırıyor adım atabiliyor en sevdiği oyun bu
Ek gıda da herşeyi yiyor çok şükür kontrollü bir sekilde yiyebileceği herşeyi veriyorum
Bizde durumlar böyle sizler nasılsınız
Benım balım da artık emeklıyor ve cekyatlara tırmanıyor. Hee dıye bızımle konusuyor baba dedı unuttu gerı. Alkısı yapıyor. Kasını gozunu mımıklerını cok kullanıyor. Ek gıdada temkınlı gıdıyoruz. 4 ogun ek gıda ve emzırme . Ek gıda gunde en fazla 1su bard toplamda. Ek gıdayı katı mı verdım naptım 1defa kabız oldu. Ihlayınca anladık destekle zeytınyagı surerek yaptırdık cok kolayladı. 2. Dısını dunden oncekı gun cıkarttı. Ama gecelerı dısten sanırım cok sık uyanıyor. Sızler nasılsınız.Pisikedii leylunehar KEVOK A asitane161719
Canım takip etmez olurmuyum takip ediyorum ama gelmiyor bildirim acaba arada bildirim mi kaçırdım kiTopicİ takip etmiyomusun bildirim gelmesi lazım. Seni önceki sayfalardada sordum ben
Maşallah , benim kız tembel tek bildiği emmek anne kucağı istemek. Ne diş ne dönme. Yere oturuyorum uzansın emekler belki diye yok anam yok. Tembel ablası gibi. Oğlum 5 aylıktı emeklemeye başladı. Ablamız bir yaşına geldi tostombiliydi kımıldarken zorlanıyordubu kız zayıf ama gene kaldırmıyor totoyu.
Amin Rabbim sağlık versin canım herşey hallolur. Bende bi ara bildirim almadım. Takip ettiğim üyeler yazınca görüyorum.Canım takip etmez olurmuyum takip ediyorum ama gelmiyor bildirim acaba arada bildirim mi kaçırdım kibenim çocuklar evtikli anam yoruluyorum koşuştururken birde sobalı eve geçiş yaptık napcağımı şaşırıyorum artık ...
Sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur inşallah
Eşimin evde olduğu zamanlar kendimi daha iyi hissediyorum. Sıkışık vakitlerde hiç değilse bebeğimin ağlamasına izin vermiyor ben de stres olmuyorum böylece. Aksi halde öyle anlar yaşıyorum ki ne elimdeki işi bırakabiliyorum ne de kızımı alabiliyorum kucağıma. Temizlik desen ayrıntılı işleri yapmayı bıraktım zaten en asgari düzeyde yaşayacak kadar ev işi yapıyorum şu sıralar.A asitane161719 dogrusu bebekle ev isi yemek isi banyo hep sarpasariyor. 3_5 gundur bebek uyudukca aksamlari yemek hazirliyorum ertesi gun icin iyi oluyor. Ama o uyuyunca insan pek biseyde yapmak istemiyor da neyse. Esim isten gelince yemekten sonra ona bakiyorsa temizlik banyo iste. Yemekleri de hizlica pratik az cesit yapiveriyorum iste.Ek gidazini mama sandalyesine mutfaga getiriyorum oyle oyalayarak yapiyorum oyalamazsam ne odada ne mutfakta duruyor. İse giden kizlar nasil alistirdiniz cok merak ediyorum ilk gunler surec nasil oluyor?Bu cocuk durmaz emiyo hem nasil olcak beni istio?
Eşimin evde olduğu zamanlar kendimi daha iyi hissediyorum. Sıkışık vakitlerde hiç değilse bebeğimin ağlamasına izin vermiyor ben de stres olmuyorum böylece. Aksi halde öyle anlar yaşıyorum ki ne elimdeki işi bırakabiliyorum ne de kızımı alabiliyorum kucağıma. Temizlik desen ayrıntılı işleri yapmayı bıraktım zaten en asgari düzeyde yaşayacak kadar ev işi yapıyorum şu sıralar.Dediğin gibi çocuklar uyuyunca insan hiçbir şey yapmak istemiyor. Mesela şu saat olmuş uyumam gerekirken kendimi özgür hissettiğim için ona buna bakinmaktan uyuyamadım ama sabaha çıkar acısı
Hayırlı Akşamlar kızlar, toplu cevap mahiyetinde selam olsun hepinizebebişler farklı zamanlarda geldiler ama gelişimleri de birbirinden farklı ilerliyor işte. Örneğin biz grubun ablasıyız ama ne emekleme ne ayakta durma vs yok şu aktivite masasına dönüşen mama sandalyesini aldık daha çok aktivite masası şeklinde kullanıyoruz ve emeklemeyen bir bebek için gayet kullanışlı buldum acaip rahat ettik. Zira kızım daha çok oturmayı seviyor ek gıda sürecimiz Allah'a emanet hiç planlı programlı değilim açıkçası. Öyle pek katı kurallarım da yok. Hemen hemen her şeyi yiyebileceği şekilde tattırıyorum. Eline meyve ekmek sebze vs veriyorum kendi kendine bir şeyler yemeye alışsın diye. Bunların dışında bana haliyle çok düşkün ve bu durum özellikle diğer çocuğumla ve işlerimle ilgilenmem gerektiğinde zorluyor beni. Bir şekilde süreci yönetmeye gayret ediyorum. Allah evlatlarımıza sağlık afiyet versin bizleri de başlarından eksik etmesin inşallah. Biz anneler Allah'ın izniyle sandığımızdan çok daha güçlüyüz
Valla ben en geç 12 de uyumuş oluyorum. 3 tane olunca diğer gün ruh gibi uyanmamak için
Erkenci benimkiler. Şükürler olsun.
Çok iyi oldu desene iyiki aldın mama Sandalyesini . ilerde yemeğinide orda yer fındık kurdu. Allah Size bağışlasın. Benimkide yalnız kaldığı an basıyor yaygarayı. Temizlik dip köşe yaptım yakın zamanda beni en az 2 ay idare eder. Ev küçük zaten temizlik bu anlamda daha koLay ama dağılmasıda çok kolay . Dediğin gibi can sağlığı olsun herşey hallolur. Öpüyorum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?