Maşallah ne güzel büyümüşte annesi işine geri dönmüş. ALLAH KORUSUN SİZE BAĞIŞLASIN CANIM .bizimki hala oturuyor 8.5 aylık oldu . Çok güzel büyüyor maşallah bi oyunlar yapıyor. Ama çok kucakçı. İndirince ağlıyor uzatıyor kollarını. Allahım daha güzel günlerini göstersin hepimize.

Hangisi yerki. Ancak tuzlu yağlı olanına can atarlar şifa olsun
Bizimki daha diş çıkarmadı. Uykusu düzene girdiği zaman çok iyi gidiyor ama çok huysuz havalar değişken çık hasta oldu. Ağzı burnu akıyor. Sen nasılsın canım benim. Bende yemek işleri. Tatildeyiz soğuklar fenà çıkamıyorum dışarılara .

Hamdolsun canım iyiyim malum gündemimiz deprem. Biz de şiddetli bir şekilde hissettik ki Elazığ'yı Malatya'yı düşünemiyorum. O anda ölmekten değil de arkamda evlatlarımı bırakmaktan korktum. Sarıldım ikisine de kelime-i şehadet getirerek geçmesini bekledim. Ne gelecekse başımıza birlikte gelsin istedim. Rabbim ölenlere rahmet kalanlara sabır yaralılara da acil şifalar ihsan etsin.

Amin canım benim amin. Rabbim korusun beterinden.

Yaz ayında istanbul çok fena sallandı. Bende diğer odadan kızlarımın yanına koştum . Annelik böyle bişey işte.

Kızlar hayırlı haftalar sabahlar olsun nasılsınız nasıl gidiyor ?
Pisikedii nerelerdesin nasılsın ?
KEVOK canım uzun zaman oldu yazmadın nerelerdesin. Hifaa hu hu ?
leylunehar nolur iyi olduğunu yaz bize nolur aklım sende inan.
A asitane161719 yol arkadaşım nasılsınız.
Ve diğer kızlar ses verin.
Bizde tatil evdeyiz ve ikisi birbirini yiyor. Abi kızkardeş kavgaları bitmiyor.
Şükürler olsun. Rabbim daHa güzel günler nasip etsin ülkemize vatanımıza hepimize.

Yaa kızlar bana hiç bildirim gelmiyor bende girmiyorum buraya hiç unuttum resmen
Şöyle bir özet geçeyim 6 tane diş çıkarttık 3 tanesi aynı andan geldi kaç zamandır doğru düzgün uyku düzenimiz kalmadı emekliyoruz koşarcasına annem yaz gelmeden yürür diyor çünkü çok meraklı ve aşşırı hareketli bir sıpam var ablası day day yaptırıyor adım atabiliyor en sevdiği oyun bu
Ek gıda da herşeyi yiyor çok şükür kontrollü bir sekilde yiyebileceği herşeyi veriyorum
Bizde durumlar böyle sizler nasılsınız

leylunehar inşallah iyisinizdir kuzum sadece telefon a bakamıyosundur inşallah çocuklar sen ailen inşallah hiç birşeyiniz yoktur

Benım balım da artık emeklıyor ve cekyatlara tırmanıyor. Hee dıye bızımle konusuyor baba dedı unuttu gerı. Alkısı yapıyor. Kasını gozunu mımıklerını cok kullanıyor. Ek gıdada temkınlı gıdıyoruz. 4 ogun ek gıda ve emzırme . Ek gıda gunde en fazla 1su bard toplamda. Ek gıdayı katı mı verdım naptım 1defa kabız oldu. Ihlayınca anladık destekle zeytınyagı surerek yaptırdık cok kolayladı. 2. Dısını dunden oncekı gun cıkarttı. Ama gecelerı dısten sanırım cok sık uyanıyor. Sızler nasılsınız. Pisikedii leylunehar KEVOK A asitane161719

Topicİ takip etmiyomusun bildirim gelmesi lazım. Seni önceki sayfalardada sordum ben

Maşallah , benim kız tembel tek bildiği emmek anne kucağı istemek. Ne diş ne dönme. Yere oturuyorum uzansın emekler belki diye yok anam yok. Tembel ablası gibi. Oğlum 5 aylıktı emeklemeye başladı. Ablamız bir yaşına geldi tostombiliydi kımıldarken zorlanıyordu bu kız zayıf ama gene kaldırmıyor totoyu.

Benimki ek gida reddediyor. Maşallah yavruna , bizde hiçbiri yok. Yanında durunca koltuğu tutup ayakta duruyor. Abisi ablası oynasın istiyor yalnız kalmaktan hoşlanmıyor. Sürekli biri olacak yanında. Başkalarını çok yabancılıyor. Ağlama krizine giriyor görünce. Bazen babasını bile istemiyor. İşim çok zor. Bensiz An geçirmek istemiyor. Ama iş güç sorumluluklar çok..bazen sinir oluyorum. Ev dağınık yemek yoksa.
Bu sabah 8 de poğaça yapacağım inanın 11 de pişirmeye fırsatım oldu. Bırakmıyor beni.

Canım takip etmez olurmuyum takip ediyorum ama gelmiyor bildirim acaba arada bildirim mi kaçırdım ki benim çocuklar evtikli anam yoruluyorum koşuştururken birde sobalı eve geçiş yaptık napcağımı şaşırıyorum artık ...
Sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur inşallah

Amin Rabbim sağlık versin canım herşey hallolur. Bende bi ara bildirim almadım. Takip ettiğim üyeler yazınca görüyorum.

Hayırlı Akşamlar kızlar, toplu cevap mahiyetinde selam olsun hepinize bebişler farklı zamanlarda geldiler ama gelişimleri de birbirinden farklı ilerliyor işte. Örneğin biz grubun ablasıyız ama ne emekleme ne ayakta durma vs yok şu aktivite masasına dönüşen mama sandalyesini aldık daha çok aktivite masası şeklinde kullanıyoruz ve emeklemeyen bir bebek için gayet kullanışlı buldum acaip rahat ettik. Zira kızım daha çok oturmayı seviyor ek gıda sürecimiz Allah'a emanet hiç planlı programlı değilim açıkçası. Öyle pek katı kurallarım da yok. Hemen hemen her şeyi yiyebileceği şekilde tattırıyorum. Eline meyve ekmek sebze vs veriyorum kendi kendine bir şeyler yemeye alışsın diye. Bunların dışında bana haliyle çok düşkün ve bu durum özellikle diğer çocuğumla ve işlerimle ilgilenmem gerektiğinde zorluyor beni. Bir şekilde süreci yönetmeye gayret ediyorum. Allah evlatlarımıza sağlık afiyet versin bizleri de başlarından eksik etmesin inşallah. Biz anneler Allah'ın izniyle sandığımızdan çok daha güçlüyüz

A asitane161719 dogrusu bebekle ev isi yemek isi banyo hep sarpasariyor. 3_5 gundur bebek uyudukca aksamlari yemek hazirliyorum ertesi gun icin iyi oluyor. Ama o uyuyunca insan pek biseyde yapmak istemiyor da neyse. Esim isten gelince yemekten sonra ona bakiyorsa temizlik banyo iste. Yemekleri de hizlica pratik az cesit yapiveriyorum iste.Ek gidazini mama sandalyesine mutfaga getiriyorum oyle oyalayarak yapiyorum oyalamazsam ne odada ne mutfakta duruyor. İse giden kizlar nasil alistirdiniz cok merak ediyorum ilk gunler surec nasil oluyor?Bu cocuk durmaz emiyo hem nasil olcak beni istio?

Eşimin evde olduğu zamanlar kendimi daha iyi hissediyorum. Sıkışık vakitlerde hiç değilse bebeğimin ağlamasına izin vermiyor ben de stres olmuyorum böylece. Aksi halde öyle anlar yaşıyorum ki ne elimdeki işi bırakabiliyorum ne de kızımı alabiliyorum kucağıma. Temizlik desen ayrıntılı işleri yapmayı bıraktım zaten en asgari düzeyde yaşayacak kadar ev işi yapıyorum şu sıralar. Dediğin gibi çocuklar uyuyunca insan hiçbir şey yapmak istemiyor. Mesela şu saat olmuş uyumam gerekirken kendimi özgür hissettiğim için ona buna bakinmaktan uyuyamadım ama sabaha çıkar acısı

Valla ben en geç 12 de uyumuş oluyorum. 3 tane olunca diğer gün ruh gibi uyanmamak için

Erkenci benimkiler. Şükürler olsun.

Çok iyi oldu desene iyiki aldın mama Sandalyesini . ilerde yemeğinide orda yer fındık kurdu. Allah Size bağışlasın. Benimkide yalnız kaldığı an basıyor yaygarayı. Temizlik dip köşe yaptım yakın zamanda beni en az 2 ay idare eder. Ev küçük zaten temizlik bu anlamda daha koLay ama dağılmasıda çok kolay . Dediğin gibi can sağlığı olsun herşey hallolur. Öpüyorum seni :)

Valla ben en geç 12 de uyumuş oluyorum. 3 tane olunca diğer gün ruh gibi uyanmamak için

Erkenci benimkiler. Şükürler olsun.

Üç çocuklu hayatı şu anda hayal edemiyorum kızımın biraz büyümesi lazım bakalım o zaman nasıl görünecek bu durum gözüme yalnız helal olsun dip köşe temizlik yapabilmişsin. Ben onu da pek hayal edemiyorum şu aralar günler kısa zaman öyle çabuk geçiyor ki... Temizlik için biraz baharı bekliyorum aslında ben. Ramazandan önce yaparım inşallah o vakte kadar borç oruçlar duruyor bitirebilirim inşallah . Planlar çok da Rabbim nasip edecek mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…