Canım çukurdan kastım içine çökük olması. Bıngıldağın açık olduğunu biliyorum elbette ama önceden düzdü elimle kontrol ettiğimde yumuşak dokudan anlıyordum yerini. Ama şimdi bakar bakmaz anlaşılıyor hatta gözle bile farkediyorum. Yatarken normale dönüyor ama oturunca çöküyor içine. Mama alıyordu az da olsa onu bıraktı şimdi ondan mı oldu bilemedim. Su vermeye devam ediyorum.
Sabah başka sebepten gittim keşke sorsaydımCanım ben aile hekimine git En kısa zamanda. Sonradan fark ettiğin birşey ve bilgimyok. İnşallah bişey değildir.
Sabah başka sebepten gittim keşke sorsaydımaçıkçası bu aralar fazla evhamlıyım bu kez sakin olmaya çalışıyorum bir şey yoktur diye. Genel hali normal çünkü bir sıkıntısı yok biraz daha takip edeyim diyorum.
Az bana da gönder şu rahatlıktan. İnan yoruldum. Kızım yamuk duruyor diye doktora gittik geçen ay doktor skolyoz demesin mi ! Bir haftada beş yıl yaşlandım. Sonra iyi bir profa gittik de meğer skolyoz değilmiş geçici bir eğrilik varmış omurgasında. Geçenlerde de ateşi çıktı dedim bu kez rahat olacağım. İlk gün dayandım gece baktım bıngıldak şişti korktum açıkçası dayanamadım gittim ama gitmeseydim de olurmuş evde yaptıklarımı yaptılar zaten. Şimdi de buna takıldım ama bence mamayı kestik ondan oldu. Gündüz memeyi de almıyor bazen aç olduğu halde inadı tutuyor sıvı kaybı yaşadı birden. Su veriyorum sık sık ama tek başına yetmiyor sanırım.Bende tam tersi maşallah diyeyim Evham yapmıyorum , alıştım 3.olduğu için. Ama oğlumda bende çok Evham yapardım endişe stres üzüntü. En çok o hasta oldu zaten. Kafana takma . Madem genel durumu iyi. Ama genede ara sor aile hemşirene. Belki gel görelim der .
Az bana da gönder şu rahatlıktan. İnan yoruldum. Kızım yamuk duruyor diye doktora gittik geçen ay doktor skolyoz demesin mi ! Bir haftada beş yıl yaşlandım. Sonra iyi bir profa gittik de meğer skolyoz değilmiş geçici bir eğrilik varmış omurgasında. Geçenlerde de ateşi çıktı dedim bu kez rahat olacağım. İlk gün dayandım gece baktım bıngıldak şişti korktum açıkçası dayanamadım gittim ama gitmeseydim de olurmuş evde yaptıklarımı yaptılar zaten. Şimdi de buna takıldım ama bence mamayı kestik ondan oldu. Gündüz memeyi de almıyor bazen aç olduğu halde inadı tutuyor sıvı kaybı yaşadı birden. Su veriyorum sık sık ama tek başına yetmiyor sanırım.
Teşekkür ederim canım çok şükür şimdi yamuk durmuyor artık . Bıngıldak sorunumuz devam ediyor ama hala. Beklemedeyim.Canım kolay depil ama , avuç kadar bebeğe skolyOz demiş tabiki ömründen ömür gider. Rabbim korusun. Nacizane tavsiyem kuyruk sokumu hacamatı yaptır kızına. Kendiliğinden hızlıca düzelir. İnşallah ben çok şifa buldum hacamattan. Skolyoz başlangıcı vardı bende.
Ben letgo’dan ikea mama sandalyesi aldım. Mama henüz yemiyorlar orda çünkü ana kucağında süt içmeyi seviyorlar. Ama mama sandalyesi çokk işime yarıyo vakit geçirmeleri için üzerinde. Bazen Mutfakta beni izliyorlar bazen cam kenarında dışarıya bakıyorlar ya da tepsisine bağladığım oyuncaklarla oynuyorlar..Kızlar hayırlı akşamlar ? Aranızda mama sandalyesi kullanan var mı ? Bizim evimizde masa yok o nedenle ben gerekli görmemiştim ama artık ihtiyacımız var gibi hissediyorum. Hiç kullanmayınca da tereddüt ettim açıkçası. Bir saldalye buldum aktivite masasına dönüşebilen. Bizim gibi yer sofrasında yemek yiyen bir aile için uygun aslında ama emin olamadım sizler memnun musunuz ? Fikirlerinize ihtiyacım var .
İşte ben de tam olarak bu yüzden ihtiyaç duymaya başladım. Amaç sadece yemek yedirmek değil elbette vaktini sıkılmadan geçirebileceği bir ortam oluşturmak. Bu arada sizin ikiz sanırım çoğul ek kullandığınıza göre ... Allah bağışlasınBen letgo’dan ikea mama sandalyesi aldım. Mama henüz yemiyorlar orda çünkü ana kucağında süt içmeyi seviyorlar. Ama mama sandalyesi çokk işime yarıyo vakit geçirmeleri için üzerinde. Bazen Mutfakta beni izliyorlar bazen cam kenarında dışarıya bakıyorlar ya da tepsisine bağladığım oyuncaklarla oynuyorlar..
Evet ikiz kız ve erkek. Tesekkur ederim :)İşte ben de tam olarak bu yüzden ihtiyaç duymaya başladım. Amaç sadece yemek yedirmek değil elbette vaktini sıkılmadan geçirebileceği bir ortam oluşturmak. Bu arada sizin ikiz sanırım çoğul ek kullandığınıza göre ... Allah bağışlasın ☺
Hamdolsun canım iyiyiz. Yok biz de emeklemiyoruz. Emekleme pozisyonunu alıp ayaklarımızı uzatıp geri geri kayıyoruz. Herkes gider Mersin'e benim kızım tersineA asitane161719 canım benim nasılsınız kızın emeklemeye başladımı ? Bizde tık Yok. Yere uzatınca ancak dönüyor sağa sola.
Ben ilk bebeğimde kullanmadım. 2 de ikea mama Sandalyesi kullandım ve ilkte kullanmadığımà milyon kez pişman oldum. Bizde yer sofrasında yeriz genelde. Yerde Yaslanmasına oturuş pozisyonunu dengede tutmasına yardımcı oluyor ... kesinlikle tavsiye ederim. Biz 2.bebekte başladık 4 yıl olacak kullanıyoruz. Yani uzun zaman kullanılıyor her yaşı taşıyor.
Hamdolsun canım iyiyiz. Yok biz de emeklemiyoruz. Emekleme pozisyonunu alıp ayaklarımızı uzatıp geri geri kayıyoruz. Herkes gider Mersin'e benim kızım tersineben de ciddi ciddi karar aşamasındayım mama sandalyesi konusunda. Hamileyken almam demiştim ama gördüm ki kızımın hem kendi başına yemek yeme becerisi kazanması için hem de odalarda ben iş yaparken yalnız kalmak yerine yanımda güvenli bir şekilde kendi kendine de vakit geçirebilmesi için ihtiyacımız var. Aktivite masasına dönüşmesi hoşuma gitti baktığım modelin. Yer sofrası mesafesinde de kullanabilirim.
Selam,,, promalt işe yaradı mı? Humanayı denem kaç kutu olmadı. Bi de bunu deneyeceğim. İşe yaradı ise kaç günde etkisi oldu acaba?Ne demek canım tabii ki veririm ama rezeneyi çok fazla içilmemesini söylüyorlar haberin olsun. Promalt ı mutlaka dene faydasını göreceksin. Ben hemen gördüm.
Merhaba promalt ilk evrede işe yaramıştı ama sonra o da pek etki etmedi. Bira mayası tableti kullandım Solgar ın hala da kullanıyorum. Bunun yanında sütümün gelmesini sağlayan en önemli şey emzirme kampı oldu. Internetten araştırın tomris in emzirme notları diye bir blogda emzirme kampından bahsediyor sütün artması için. Kesinlikle en etkili ve doğal yöntem bu.Selam,,, promalt işe yaradı mı? Humanayı denem kaç kutu olmadı. Bi de bunu deneyeceğim. İşe yaradı ise kaç günde etkisi oldu acaba?
Ahh yaa teşekkür ederimMerhaba promalt ilk evrede işe yaramıştı ama sonra o da pek etki etmedi. Bira mayası tableti kullandım Solgar ın hala da kullanıyorum. Bunun yanında sütümün gelmesini sağlayan en önemli şey emzirme kampı oldu. Internetten araştırın tomris in emzirme notları diye bir blogda emzirme kampından bahsediyor sütün artması için. Kesinlikle en etkili ve doğal yöntem bu.
Canım hamdolsun iyiyim diyeyim biraz hasta oldum ama atlattım sayılır bebişe geçirmemek için çabalıyorum. Sen nasılsın bebişin nasıl ?
Günaydın kızlar.. İşe başladım ben bu üçüncü haftam. Yarım gün çalışıyorum çok şükür. Kuzuma da eşim bakıyor yarım gün bi sıkıntımız yok şimdilik.. Emziriyorum hala ek gıdaya da alıştı iyice günde 2-3 öğün veriyorum. Çok fazla vermiyorum ama daha çok anne sütü alsın istiyorum. Onun dışında henüz dişimiz çıkmadı.. Emeklemeye de geçmedik. Yaklaşık 2 aydır geri geri giderek ve dönerek sürünüyoruz..Artık 8 Ay 21 günlük olduk. Çok şükür bugünleri gösteren RabbimeHayırlı sabahlar kızlar.
Bayadır telefonum yoktu , dün gece telefonuma kavustum cok sukur :)
Hep aklımdaydınız kızlar bebişleri nasıllar acaba diye.
@Hifaa aşk olsun sana demek topiği unuttun, hic demiyon bu konu sahibesine noldu yazayım ne alemde acaba
Benım kız gece uyumuyor ruh gibİ dolanıyorum İnanın. Herkeslerde bır salgın var. Sonunda bebegımede bulaştı. Atesı var cok sürmez Insallah.
A asitane161719 sızede cok gecmis olsun.
Ates cok fena. Yanıyor yavrum
leylunehar sen nasılsın.
Ve diğer kızlar toplaşın ne var ne yok. Hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
Allah kolaylık versin işinde gücünde canım. Maşallah paşaya daha ne olsun... Keyfi yerinde olsa yeterGünaydın kızlar.. İşe başladım ben bu üçüncü haftam. Yarım gün çalışıyorum çok şükür. Kuzuma da eşim bakıyor yarım gün bi sıkıntımız yok şimdilik.. Emziriyorum hala ek gıdaya da alıştı iyice günde 2-3 öğün veriyorum. Çok fazla vermiyorum ama daha çok anne sütü alsın istiyorum. Onun dışında henüz dişimiz çıkmadı.. Emeklemeye de geçmedik. Yaklaşık 2 aydır geri geri giderek ve dönerek sürünüyoruz..Artık 8 Ay 21 günlük olduk. Çok şükür bugünleri gösteren Rabbime
Allah kolaylık versin işinde gücünde canım. Maşallah paşaya daha ne olsun... Keyfi yerinde olsa yeterGünaydın kızlar.. İşe başladım ben bu üçüncü haftam. Yarım gün çalışıyorum çok şükür. Kuzuma da eşim bakıyor yarım gün bi sıkıntımız yok şimdilik.. Emziriyorum hala ek gıdaya da alıştı iyice günde 2-3 öğün veriyorum. Çok fazla vermiyorum ama daha çok anne sütü alsın istiyorum. Onun dışında henüz dişimiz çıkmadı.. Emeklemeye de geçmedik. Yaklaşık 2 aydır geri geri giderek ve dönerek sürünüyoruz..Artık 8 Ay 21 günlük olduk. Çok şükür bugünleri gösteren Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?