• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim 2 tane alt dişimiz çıktı yanından bi daha geliyor biz zaten epeydir ek gıdaya geçmiştik bir çok şeyi yiyor artık 7 aylık çok da yiyor ama hiç kilo almıyor çok aktif hareketli bir paşam var çok şükür bu hafta da emekleye başladı yaz gelmeden koşacak heralde bu gidişle 🤔🤭 bu ara evde hepimiz grip olduk atlatamadık oğlum da ara ara ateşleniyor ama buna da şükür Allah'ım beterinden esirgesin bütün yavruları inşallah 🤲

Bizim 2 tane alt dişimiz çıktı yanından bi daha geliyor biz zaten epeydir ek gıdaya geçmiştik bir çok şeyi yiyor artık 7 aylık çok da yiyor ama hiç kilo almıyor çok aktif hareketli bir paşam var çok şükür bu hafta da emekleye başladı yaz gelmeden koşacak heralde bu gidişle 🤔🤭 bu ara evde hepimiz grip olduk atlatamadık oğlum da ara ara ateşleniyor ama buna da şükür Allah'ım beterinden esirgesin bütün yavruları inşallah 🤲
Ya ateş deme 😔 iki gündür kızım mahvoldu bizim evde de bir tek o kalmıştı hastalanmayan ona da benden geçti 😔 dün bütün gün ateşle uğraştık bugün acile gittik yaptıkları ateş düşürücü vermek. Onu ben evde de yapıyorum. 😒 Neyse inşallah bugün azalarak çıkar hayatımızdan inşallah.

Bu arada maşallah paşaya bizde emekleme yok direkt uçmaya başladık . Göbeğinin üzerinde kollarını ve ayaklarını açıp kanat çırpıyor. Gidiyorum sanıyor herhalde 😊 alttan iki dişi çıktı şimdilik. Desteksiz oturmaya başladı ama dengesini kaybedebilir yastiksiz koyamıyorum o yüzden. Bir de zaten çubuk kraker gibi çok iştahlı olmadı hiç doktor da zayıf diyor ama ne yapayım. İnat edersem yediğini de kusuyor. Kendi haline bıraktım artık biraz .

Geçmiş olsun canım... Amin inşallah 🤲

Ya ateş deme 😔 iki gündür kızım mahvoldu bizim evde de bir tek o kalmıştı hastalanmayan ona da benden geçti 😔 dün bütün gün ateşle uğraştık bugün acile gittik yaptıkları ateş düşürücü vermek. Onu ben evde de yapıyorum. 😒 Neyse inşallah bugün azalarak çıkar hayatımızdan inşallah.

Bu arada maşallah paşaya bizde emekleme yok direkt uçmaya başladık . Göbeğinin üzerinde kollarını ve ayaklarını açıp kanat çırpıyor. Gidiyorum sanıyor herhalde 😊 alttan iki dişi çıktı şimdilik. Desteksiz oturmaya başladı ama dengesini kaybedebilir yastiksiz koyamıyorum o yüzden. Bir de zaten çubuk kraker gibi çok iştahlı olmadı hiç doktor da zayıf diyor ama ne yapayım. İnat edersem yediğini de kusuyor. Kendi haline bıraktım artık biraz .
Geçmiş olsun canım... Benim kızımda senin dediğin gibi uçuyor sanki 😁

Geçmiş olsun canım valla bize de hastane yolu gözüktü yine. 😔

Devamlı ağlıyor canım ya hiç durmuyor ağrısı var gibi bide halsiz hele bugün çok perişandı
Ah kuzum kıyamam... Bir derdi olmasa ağlar mı hiç ? Diş huzursuzluğu muhtemelen... Ya da başka bir yeri ağrıyordur . Şu sıralar ciddi salgın var dikkat etmek lazım. Neredeyse evden çıkmıyorum ama eşimin dışarıdan eve taşımasıyla dördümüz de iki hafta içinde hastalandık iki haftadır evde düzen diye bir şey kalmadı . Sağlık çok kıymetli gerçekten. Şifa versin Rabbim size de ...

kizlar bizimkinin bir disi cikti. geceleri cok sik uyaniyor artik. insallah geri duzene biner. ben de peynir pekmez yumurta sarisi armut muz elma portakal mandalina tarhana yogurtlu corba brokoli kereviz karnabahar patates havuc kabak bal kabagi kuzu kiyma sonra normal kiyma hurma ceviz badem maydanoz cekilmis verdim. az yiyor kucuk cay bardaginin 1 bolu 3 uyle basladik ilkdefa 1 cay bardagina yakin bugun yedi .emeklemeye yatkin kendini ata ata gidiyor. bir iki defa atip yana dogru oturuyor yada yuz istu yatip dinleniyor. desteksiz oturmayi henuz beceremiyor. gece sik uyaniyor ondan dolayi perisanim. demirle d vit veriyorum. ama demiri cikarabiliyor ustu basi bulasiyor:( lekesi de hemen yikamazsam cikmiyor. bende gelismeler boyle daha heceleme yok ama cok aktif neseli bir bebek. simdilik yabancilari yabancilamiyor kalabaliga alistirdim hep. 2 3 defa da salincak icin parka goturdum sadece bakindi pek bisey anlamadi.

Hayırlı sabahlar kızlar.
Bayadır telefonum yoktu , dün gece telefonuma kavustum cok sukur :)
Hep aklımdaydınız kızlar bebişleri nasıllar acaba diye.
Hifaa Hifaa aşk olsun sana demek topiği unuttun, hic demiyon bu konu sahibesine noldu yazayım ne alemde acaba ;)
Benım kız gece uyumuyor ruh gibİ dolanıyorum İnanın. Herkeslerde bır salgın var. Sonunda bebegımede bulaştı. Atesı var cok sürmez Insallah.
A asitane161719 sızede cok gecmis olsun.
Ates cok fena. Yanıyor yavrum:(
leylunehar leylunehar sen nasılsın.
Ve diğer kızlar toplaşın ne var ne yok. Hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.

Hayırlı sabahlar kızlar.
Bayadır telefonum yoktu , dün gece telefonuma kavustum cok sukur :)
Hep aklımdaydınız kızlar bebişleri nasıllar acaba diye.
Hifaa Hifaa aşk olsun sana demek topiği unuttun, hic demiyon bu konu sahibesine noldu yazayım ne alemde acaba :KK66:
Benım kız gece uyumuyor ruh gibİ dolanıyorum İnanın. Herkeslerde bır salgın var. Sonunda bebegımede bulaştı. Atesı var cok sürmez Insallah.
A asitane161719 sızede cok gecmis olsun.
Ates cok fena. Yanıyor yavrum:KK43:
leylunehar leylunehar sen nasılsın.
Ve diğer kızlar toplaşın ne var ne yok. Hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
Yaa canım inşallah çabucak iyileşir kuzucuğun. İki gün neler çektik ateş yüzünden. Çok şükür iyiyiz şimdi. Sen tecrübelisin zaten yapılması gerekenleri biliyorsundur. İnşallah yarına kalmaz düşer ateşi Zeynep Rana nın.

Bu arada uykusuzluk çok kötü. Az önce kızımın 8.ay kontrolü için sağlık ocağına gittim uzun süredir yorgunluk halsizlik çekiyorum kendim için de gireyim dedim tok gittiğim için tahlil veremedim. Bir de ağlama nöbetlerim var onun için de psikiyatri ye git dedi ama ben sağlık ocağına bile haftalardır ancak gidebildim. Hayrolsun bakalım.

kizlar bizimkinin bir disi cikti. geceleri cok sik uyaniyor artik. insallah geri duzene biner. ben de peynir pekmez yumurta sarisi armut muz elma portakal mandalina tarhana yogurtlu corba brokoli kereviz karnabahar patates havuc kabak bal kabagi kuzu kiyma sonra normal kiyma hurma ceviz badem maydanoz cekilmis verdim. az yiyor kucuk cay bardaginin 1 bolu 3 uyle basladik ilkdefa 1 cay bardagina yakin bugun yedi .emeklemeye yatkin kendini ata ata gidiyor. bir iki defa atip yana dogru oturuyor yada yuz istu yatip dinleniyor. desteksiz oturmayi henuz beceremiyor. gece sik uyaniyor ondan dolayi perisanim. demirle d vit veriyorum. ama demiri cikarabiliyor ustu basi bulasiyor:KK43: lekesi de hemen yikamazsam cikmiyor. bende gelismeler boyle daha heceleme yok ama cok aktif neseli bir bebek. simdilik yabancilari yabancilamiyor kalabaliga alistirdim hep. 2 3 defa da salincak icin parka goturdum sadece bakindi pek bisey anlamadi.

Maşallah kuzucuğa 😊 şu insanları yabancılama durumu bizde had safhada. Misafirliğe gidip de yarım saat katıla katıla ağladığı için yudum çay içemeden geldiğimizi biliyorum. Bir ortama alışması en az iki saati buluyor. Eve gelen misafire de aynısını yapıyor. Açıkçası istesek de çok sosyalleşmek fırsatımız olmadı. Çocuğum da doğal olarak garipsiyor 😔

Yaa canım inşallah çabucak iyileşir kuzucuğun. İki gün neler çektik ateş yüzünden. Çok şükür iyiyiz şimdi. Sen tecrübelisin zaten yapılması gerekenleri biliyorsundur. İnşallah yarına kalmaz düşer ateşi Zeynep Rana nın.

Bu arada uykusuzluk çok kötü. Az önce kızımın 8.ay kontrolü için sağlık ocağına gittim uzun süredir yorgunluk halsizlik çekiyorum kendim için de gireyim dedim tok gittiğim için tahlil veremedim. Bir de ağlama nöbetlerim var onun için de psikiyatri ye git dedi ama ben sağlık ocağına bile haftalardır ancak gidebildim. Hayrolsun bakalım.

Hayrola içine attığın bişeylermi yaşadın.

Canım uykusuzluktan ve yorgunluktan o ağlama hissi İnan başka bir sebebi yok Allahım yardımcımız olsun inş 🙏ben de çok mutsuzum kendimi geri plana attım hamilelikten beri işe bile dilenci gibi gidiyorum hala bedenim sosyal hayata döndü ama ruhum sürünme modundan çıkamıyor ne üstüme ne saçıma başıma bakabiliyorum işte en iyisini yapmaya çabalıyorum süt izni kullandığım için evde oğlanı bırakıp gidiyorum diye vicdan azabıyla gelince oğlanla kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorum ev işi yemek derken gerçekten nefes alamıyorum ağlayacağım ona bile vakit yok bugün kendi kendime dedim bu bir yerde bende patlayacak ama ne zaman :(

Canım uykusuzluktan ve yorgunluktan o ağlama hissi İnan başka bir sebebi yok Allahım yardımcımız olsun inş 🙏ben de çok mutsuzum kendimi geri plana attım hamilelikten beri işe bile dilenci gibi gidiyorum hala bedenim sosyal hayata döndü ama ruhum sürünme modundan çıkamıyor ne üstüme ne saçıma başıma bakabiliyorum işte en iyisini yapmaya çabalıyorum süt izni kullandığım için evde oğlanı bırakıp gidiyorum diye vicdan azabıyla gelince oğlanla kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorum ev işi yemek derken gerçekten nefes alamıyorum ağlayacağım ona bile vakit yok bugün kendi kendime dedim bu bir yerde bende patlayacak ama ne zaman :KK43:
Kendini bu kadar hırpalama duygusal anlamda. Çalışmak senin tècihin olumlu yönlerine bak. Kendini bedenini rahat bırak. Sen çocuğunu güvenli ellere bırakıyorsun, gözün arkada kalmasın. Artık nerdeyse 1 yaşında olacaklar 8.ayında benimki. Alışman gerek . Kendini unutma , sen anneliğin dışında bir insansın . Bazİ.haklarımız var. Mesela özgürce bir iki saat kafa dinlemek. Benimkiler 3 tane inan eşim ve ben ilk kez bu yıl çocukları babanneye emanet ettik mecburen.. eşim öyle bir babalık içgüdüsü hissediyor ki , bırakmak istemedi. Dedim asla gelmeyecekler. Resmi evrak işleri herşey saati saatine. Neyse kızm ve bebek geldi inan binpişman oldum. Benim bırakacak bir annem yok. Eğer olsaydı kendimi hatırlamak için bırakır kaçardım huzurlu hissettiğim bir yere. Annelik bizde acayip baskın kendimizi onlar için adıyoruz , ama yanlışlık kendimizi unutuyoruz. İşte o zaman hayat bizden alacagını alıyor. Kendi sınırımızı belirlemeli mutlu olmak için neye ihtiyacımız var bilmeliyiz. Bebpin sağlıklı ise gerisi teferruat, inan bana
Arkadaşımın bebeği hasta doğdu hep yanımda ama nafile.şükürler olsun her halimize. Sana bunları niye yazıyorum bilmeni isterim, bazan bizler bi yazıya bakıp veya laflarken lafa bakıp, aaaa gerçekten böyleydi nesne ben fark edemedim der huzur buluruz. Öpüyorum seni ;)

Back