Hayrola içine attığın bişeylermi yaşadın.
Öyle travma olacak kadar bir şey yaşamadım çok şükür. Panik bozukluk evvelden de vardı bende yaşadığım dönemin zorluk derecesine göre nüksediyor böyle işte. Açıkçası evden çıkamamak ama eve de yetememekten kendime verimli zaman ayıramamaktan vs zaman zaman nefes alamamacasina bunalıyorum ama sonra bir ya sabır çekip yoluma devam ediyorum. Sonuçta bu bir süreç geldi ve geçecek ilerisi nasıl olur bilemem ama Allah'tan şükredebilmem için sahip olduğum nimetlerin idrakini istiyorum . Biliyorum ki bu günler geçince bugünleri de özleyeceğim nice anı bırakacağım ardımda.

Kızlar herkese hayırlı huzurlu sağlık dolu geceler günler yıllar diliyorum ,hep iyi güzel haberler alalım yavrualrdan sevdiklerimizden.
Benim bebeğim baya baya hasta çok zor günler yaşıyoruz elhamdülillah. Sallarken yazayım Size dedim. Kaçtır alıntılıyorum ama yazmak nasip olmuyor. Soğuk havalarda üşüttük, bende fena Grip oldum. Havalar çok iyiydi bir kereden soğudu herhalde ordan kaptık . Herkesler iyidir umarım :)

Aman Allah korusun dikkat et kendini bir kere salınca toparlamak zor oluyor biz biraz mükemmelliyetçiyiz bence en azından ben kendimde bunu aşamadığımı görüyorum. E çocuklu ev sonuçta her şey de ipe dizilmiş gibi sırayla gitmiyor bir anda karışılabiliyor durumlar. Ama gel gör ki beynim bunu kabul etmiyor işte içten içe kriz geçiriyorum sanki sonra kendimi yine kendim sakinleştiriyorum her şey normal olması gereken bu her şey mükemmel olmak zorunda değil her yere yetişmek zorunda değilsin diye... Ama buna ne kadar inanıyorum orası meçhul şimdilik. Muhtemelen durum sende de böyle... Yanılıyor muyum ?

Ahhh canımsın, bende bazen öyle bunalıyorum , kendimi unutmamak için yapıyorum bişeyler. Bazen canım hiçbi iş yapmak istemiyor. Özellikle çamaşır katlayıp yerleştirmek. Bırakıyorum, kendimi nasıl mutlu hissediyorsam onu yapıyorum. Sende mükemmel olmaya çalışma. Herşeye yetmek zorunda değiliz , bizler beşeriz .
Bende bazen kendimi çok zorluyorum, bazen akılsızlık benimki. Ama hepsi birer tecrübe. Lütfen kendini yorma. Bakış acın çok güzel. Ardımızda anılar bırakıyoruz. İnşallah kusurları az , güzellikleri çok anılar biriktiririz. Nasılsın bu arada daha iyisidir umarım.

Oyy büyük geçmişler olsun benim kızım da hasta teyzesi o yüzden çok huysuz bu günlerde. Dün misafirlerim vardı zaten insanları da yabancılıyor doğru dürüst oturmadan gittiler kızım ağladı durdu çünkü. Bebeler hasta olunca annelerin kolu kanadı kırılıyor sanki ben ruhen acaip çöküyorum özellikle ateşleri çıkınca.

Canımsın bizler çok ama çok dünyaya daldık..herşey mükammel olsun istiyoruz. Kendimizi bi tamamdır deyip dyrduramıyoruz. Bizim gecen yılki velilerden birinin bebek görmesine gittik. Saha evvelde gitmiştim. İnan anlatmak yazmak istemiyorum. Kadının kızıda çok mutlu bebeğide çok sakin ve huzurlu. Neden çünkü elini bizim gibi temizlikle düzenle yormuyor. Dedim bu kadarı bizi aşar ama en azından kendimizi dünya için herşeye yeyişeceğim diye yormasak

O küçük molaları ben de veriyorum kendime her ne kadar sonradan pişman olsam da... Mesela bulaşık makinesini çalıştırdım akşam elde yıkanacaklari topladım sıcak su hazır tam yikayacagim kızım ağladı yıkatmadı kaldı. Şimdi uyuttum mesela ama gecenin olmuş bir buçuğu yikasam yine yıkarım da içimden gelmiyor bu kez de... :)

3 gün ateşli 2 gündür acayip burnu akıyor. Akşamdan biride baya baya hömkürerek öksürüyor. Bende dün gece uyudum geceler sonra. Senin akıllı arkadaşın bu haliyle dün gece misafir ağırladı. Neyseki yabanci değillerdi kendileri sofrayı kurup kaldırdı. Bebeğim ağlamaktan bırakmadı rahat edeyim. Neyse ki yemek vakti uyudu aceleyle yedim şükürler olsun.

Öyle çok titiz bir insan değilim canım zaten. Ama asgarî düzeyde bile işleri yetiştiremiyorum çok acaip yemek çamaşır bulaşık çocukların bakımı derken günler de kısacık zaten hemen akşam oluyor

Gece iş yapılmaz der büyükler âlimler evliyalar. Vardır derin uzun bir hikmeti. Kuzum yarına yaparsın inşallah. Kolaylıklar diliyorum.

Rabbim açık şifalar göndersin hanenize canım. Misafirin anlayışlısı makbuldür Allah razı olsun onlardan. Bebişlerimiz de haklı ne bilsinler dünya telaşından işinden. Güvendikleri sığındıkları biziz biz de uğraşıp duruyoruz bitmeyecek işlerle. Bir yere kadar da mecburuz üstelik. Dengeyi sağlamak zor biraz.

Yooo eminim sen çok titiz ve temiz bir hanımsın é yolà birlikte başlayıp bitirdik az çok tanıyorum seni. Ama kafanda bitir sıkma o güzel canını. İnşallah yaza rahat ederiz. Şahsım adına hiç yaz ile aram olmadığı halde yazı istiyorum. Çocuklar hasta olmuyor üşütmekten

Ay ne güzel dedin. Mecburuz, bizi mecbur bırakanlar utansın

Evet ya yemeği bile yapıp getirdi hatun sağolsun. ALLAH,IMDA onun ne muradı varsa versin.

Ay ne güzel dedin. Mecburuz, bizi mecbur bırakanlar utansın

Evet ya yemeği bile yapıp getirdi hatun sağolsun. ALLAH,IMDA onun ne muradı varsa versin.
Bebekli eve gelecek olan misafir böyle olmalı maşallah normalde misafir çok severim ama iki küçük çocukla hazırlık yapmak öyle zor ki... Bir kere temizlik bile zor yapıyorum değil ikramlık hazırlayayım eşim isyanlarda senin yüzünden eve misafir davet etmek istemiyorum diyor bana. Ona göre evin kirine bakan çaydan fazlasını arayan samimiyetsizler evimize gelmesin haklı ama ben de haklıyım

Haklısın elbet ama napalım ya.
Ben hep diyorum biri desin bu kadıncağız ne hallerde misafir ağırlıyor birazda biz davet edelim rahat etsin. Ama yok o kadar incr düşünen

kızlar ben bu ürünü çok beğendim sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın elbet ama napalım ya.
Ben hep diyorum biri desin bu kadıncağız ne hallerde misafir ağırlıyor birazda biz davet edelim rahat etsin. Ama yok o kadar incr düşünen

Canım ya hem sana hem kızlara danışmış olayım. Kızımın bıngıldağı çukur durumda kaç gündür susuzluktan oluyor diyerek su veriyorum ama düzelme yok pek. Bezini ıslatmasında problem yok çok şükür ishal durumu da yok neden olabilir

Tatlım bıngıldak 2 yaşına kadar ancak kapanıyor diye biliyorum. Çukur değilmiydi evvelde yeni mi fark ettin.

Tatlım bıngıldak 2 yaşına kadar ancak kapanıyor diye biliyorum. Çukur değilmiydi evvelde yeni mi fark ettin.
Canım çukurdan kastım içine çökük olması. Bıngıldağın açık olduğunu biliyorum elbette ama önceden düzdü elimle kontrol ettiğimde yumuşak dokudan anlıyordum yerini. Ama şimdi bakar bakmaz anlaşılıyor hatta gözle bile farkediyorum. Yatarken normale dönüyor ama oturunca çöküyor içine. Mama alıyordu az da olsa onu bıraktı şimdi ondan mı oldu bilemedim. Su vermeye devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…