BiZ de biZimle masada otursun diye aldık o hevesle ben de bir şeyler vericem artık hayırlı olsun canım bence çok iyi seçim yapmışız

Merhaba arkadşlar uzun zamandır yoktum.. nasılsıniz bebikleriniz nasıl...biz ek gıdaya geçtik arkadaşlar acaba bebeğin alerjisi oldugunu nasıl anlarım
Merhaba.. Öncelikle 3 gün kuralı var, vereceğiniz her meyve ve sebzeyi tek tek 3'er gün veriyorsunuz. Azla başlayıp gittikçe artacak şekilde. Alerjisi olursa da ishal, vücutta kızarıklık ve alerji durumuna göre farklı semptomlar oluşuyor fark edersiniz. 3 gün kuralına mutlaka dikkat edin, böylelikle neye alerjisi olup olmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum sağlıkla büyütün yavrunuzu

Çok teşekür ederim cvbınız için..geçen kızarıklık oldu..kızarıklık yapan yiyeceği birdaha hiç vermeyecekmiyim ?? Sanırım kahvaltı diye verdiğim peynir ekmek karışımı pişik yaptı..bide kızım kullandığım mamanın 2 numarasına geçince günde 4 defakaka yapmaya başladı normalmi acaba

Canım peynir verince pişik olduysa dikkat et. Benim oğlumun süt yumurta dana eti tavuk domates ve pirince alerjisi var. Bunları tükettiğimde kusuyor ve poposu pişik oluyor. Seninki sanırım çok ileri değil ama dikkat etmende yarar var. Bir süre dikkatle izle. Çok büyük tepki vermedikçe belki tolere edebilir zamanla.

Kızlar nasılsınız giremez oldum ben işe başladım miniğim büyüyor derken tükenmişlik hissediyorum çok yorgunum mutlu da değilim mutsuz da değişik bir haldeyim

Kızlar nasılsınız giremez oldum ben işe başladım miniğim büyüyor derken tükenmişlik hissediyorum çok yorgunum mutlu da değilim mutsuz da değişik bir haldeyim
Merhaba canım hem iş, hem ev, hem bebek yetişmek zor Allah kolaylık versin öncelikle. Alışma süresi geçince düzenini oturtursun inşallah... Zor ve stresli bi işim var benimde nasıl olucak bilmiyorum ama alışçaz bi şekilde canım...

Öyle canım Allah sağlık versin bir şekilde akıyor işte zaman

Merhaba mayıs anneleri bebişler iyidir umarım bu sene hangi isimler verilmiş merak ediyorum bebeklere isimleri neler bebişlerinizin

Merhaba, benim oğlum 7. Ayını doldurdu geçen hafta. Alt iki dişi biz farketmeden çıktı ama iki gündür üst dişler sanırım zorluyor. Geceleri uyumak bilmiyor, sürekli bir şeyleri kemirme derdinde ve çok huzursuz bir çocuk oldu. Sizde dişler ne durumda?
ağrı kesici ateş düşürücü verdim de uyudu

Canim ben sabah 2 caykasigi ve gece 2 cay kasigi calpol vermeye ve disine 4-6 saatte bir calgel surmeye basladim bir iki gundur. Cok uyaniyordu gece. Gunduzde huzursuzdu. Doktor verdi. Iyi geldi ama gece saatte bir uyaniyor yine de. Birkac gun icinde cikar benimkinin de disleri. 13 unde 7 aylik olacak. Emekler gibi oturuyor artik. Yatiyor geri duzeliyor az biraz destek alarak oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…