Merhaba canım inşallah en yakın zamanda uykuları düzene girer kuzunun...Bizimde gece çok kalkıyo şu bir haftadır çok huzursuz, emzikle dişlerinden ses çıkartıyor gırç gırç diye, kaşınıyor sanırım. Allah kolaylık versin hepimize...Kızlar herkese merhaba umarım bebekleriniz ve siz iyisinizdir. Oğlum 6.ayını dolduracak yakında birkaç gündür çok huysuz uykusuz dişi çok kaşınıyor kulaklarını tutuyor geceleri uyumuyor 4 ten 5 ten sonra ancak uyuyabiliyor o da en fazla 1 saat. Dişlerine bakıyorum altta iki dişin yeri kabarmış ama bir türlü çıkmadı acaba bu belirtiler be kadar sürer tecrübeli annelerden yanıt bekliyorum. Başka bir problemi mi var acaba doktora götürdüm diş çıkarıyor kulağında bir şey yok dedi ama yine de korkuyor insan bu kadar çok ağlayınca. Alttaki dişler kabarınca ne kadar sürer acaba kaç gündür zombi gibi dolaşıyorum uykusuzluktan ve yorgunluktan.
Canım bi de işe başlıcaktın sen, nasıl geçti ilk hafta bizim daha var ama bensiz durmuyo. Arada kayınvalideme bırakıyorum ama bir saat bile bakamıyo çok ağlıyo nasıl olucak bilmiyorum. İnşallah o zamana kadar değişir...Ben de her gün bakıyorum bir türlü karar veremedim
Hayırlı Pazarlar kızlar nasılsınız ? Bildirim gelmeyince kimse bir şey yazmıyor sanmıştım.Nilayyy canım kabardiktan sonra kızarıklık oluşur sonra da patlar diş bazı bebekler hissettirmeden çıkarıyor bazısı da böyle hem acı çekiyor hem de çektiriyor . Benim kızımın dişlerinde henüz bir hareketlilik yok 6.5 aylık oldu. karapisso canım nasıl gidiyor tatil Urfa da havalar nasıl bizim buralar fena soğudu birkaç gündür.
Ek gıda sürecimiz çok karmaşık ilerliyor benim kızım hiç iştahlı bir bebek olmadı zaten ben artık standart ölçülerin dışında yemek yemesine alıştım. Azar azar her şeyin tadına baktırıyorum ama çok yediğimiz söylenemez. Alışır inşallah zamanla.
Çok geçmiş olsun. Kışa iyiden iyiye ayak bastık artık hastalıktan kaçmak biraz zor. Ben de iyiyim hamdolsun. Dediğin gibi sadece bebekle ilgilensem sorunlar minimuma iniyor ama bir de ev işi eklenince meseleye işler bitmiyor her şey yarım kalıyor şu sıralar. Evlatlarımızın canı sağolsun benim de nefsim terbiye oluyor böylece. Onlar hayırla sağlıkla büyüsün yeter bize.hastalandık bebek durmuyor hiç ne gece ne gündüz çok yorgun bir anneyim. en azından sadece bebeğe bakıyorum yemek temizlik işi yok. evdeyken böyleydi bebek. çok daha zordu benim için. sen nasılsın nasıl gidiyo
leylunehar senin şehrindeyim
sesin çıkmıyor. kız ayni sitede olabilirmiyiz acaba. çok güzel buralar. sevdim.
Çok geçmiş olsun. Kışa iyiden iyiye ayak bastık artık hastalıktan kaçmak biraz zor. Ben de iyiyim hamdolsun. Dediğin gibi sadece bebekle ilgilensem sorunlar minimuma iniyor ama bir de ev işi eklenince meseleye işler bitmiyor her şey yarım kalıyor şu sıralar. Evlatlarımızın canı sağolsun benim de nefsim terbiye oluyor böylece. Onlar hayırla sağlıkla büyüsün yeter bize.
Ben de diyorum nerede buNilayyy ven memleketteyim kızım uyumuyor çok ağlıyor ama kucağa gelince duruyor.seninki kucakta duruyormu?
zorlanıyorum ya çok yoruldum. Allah yardımcımız olsun.
Hala diş yok bakalım daha çıkarmayacak sanırım. Uykusuz geceler biraz daha devam galiba. Ben daha ek gıdaya başlayamadım. Alerji doktoru bir liste verdi tabii oğlum yoğurt filan yiyemediği için önce sebzelerle başlayacağız umarım bir sıkıntı olmaz.Hayırlı Pazarlar kızlar nasılsınız ? Bildirim gelmeyince kimse bir şey yazmıyor sanmıştım.Nilayyy canım kabardiktan sonra kızarıklık oluşur sonra da patlar diş bazı bebekler hissettirmeden çıkarıyor bazısı da böyle hem acı çekiyor hem de çektiriyor . Benim kızımın dişlerinde henüz bir hareketlilik yok 6.5 aylık oldu. karapisso canım nasıl gidiyor tatil Urfa da havalar nasıl bizim buralar fena soğudu birkaç gündür.
Ek gıda sürecimiz çok karmaşık ilerliyor benim kızım hiç iştahlı bir bebek olmadı zaten ben artık standart ölçülerin dışında yemek yemesine alıştım. Azar azar her şeyin tadına baktırıyorum ama çok yediğimiz söylenemez. Alışır inşallah zamanla.
Ben de diyorum nerede bukarapisso en azından dediğin gibi temizlik vs olmadan daha rahat bakıyorsundur bebeğine. Benimki zaten başından beri hep kucağımdaydı. Hala öyle yere koyuyorum bir iş yapmaya çalışıyorum ama ne mümkün hemen basıyor yaygarayı hep yanında olmamı istiyor. Diş de çıkmadı. Hepimize kolaylık versin Allah. Sağlık olsun.
canım ben ve bebek nezle olduk,abiden ona ondanda bana geçti.Zaten evdeki hastalığı almasam hatrım kalırdı bakamadım o yüzden,onun dışında bebeğim çok uyumuyo genel olarak huysuz.Araştırma aşamasındayım uyku eğitimi vereceğim inşallah.Faydası olursa burdan yazrım sizlere de.Elazığda nereye geldiniz canım?Hangi mahalle??hastalandık bebek durmuyor hiç ne gece ne gündüz çok yorgun bir anneyim. en azından sadece bebeğe bakıyorum yemek temizlik işi yok. evdeyken böyleydi bebek. çok daha zordu benim için. sen nasılsın nasıl gidiyo
leylunehar senin şehrindeyim
sesin çıkmıyor. kız ayni sitede olabilirmiyiz acaba. çok güzel buralar. sevdim.
Canım makarnalütfen sayfasından aldım bugün geldi h sonu deneyeceğim yazarım sana burdan ek gıda tadım seti diye bir paket vardı onu aldımMerhaba canım alıp denedin mi...Bizde 6. aydan sonra geçicez ek gıdaya sen deyince bi baktım özellikle instagram sayfası müşteri memnuniyeti dolu, denersen bilgilendirir misin...
Ahh sorma müthiş bir vicdan azabı , huzursuzluk , yetememe korkusu beni unutur korkusu yorgunluk sabahtan akşama kadar Özlem ,geceleri uykusuz kalıp işe gidip gelince daha da aptal gibiyim ben de bilmiyorum nasıl olacak şu an hayatı sorguluyorum gerçekten insanlar nasıl alışıyorsa bu duruma biz de alışacağız diyorum ama ya ben yeteneksizim hem iş hem annelik konusunda ya da psikolojim bozuk bilmiyorum elinizden geldikçe geç başlayın inşCanım bi de işe başlıcaktın sen, nasıl geçti ilk hafta bizim daha var ama bensiz durmuyo. Arada kayınvalideme bırakıyorum ama bir saat bile bakamıyo çok ağlıyo nasıl olucak bilmiyorum. İnşallah o zamana kadar değişir...
Tamam canım sağolCanım makarnalütfen sayfasından aldım bugün geldi h sonu deneyeceğim yazarım sana burdan ek gıda tadım seti diye bir paket vardı onu aldım
İnşallah kolay atlatırsın canım, bende aynı şeyleri düşünüyorum benden başka kimsede durmaması kafamı karıştırıyor daha var iznimin bitmesine ama aklı daha çok erer, durmaz diye endişe ediyorum. Hakkımızda hayırlısı artık dediğin gibi bizde alışıcaz artık bi şekilde...Ahh sorma müthiş bir vicdan azabı , huzursuzluk , yetememe korkusu beni unutur korkusu yorgunluk sabahtan akşama kadar Özlem ,geceleri uykusuz kalıp işe gidip gelince daha da aptal gibiyim ben de bilmiyorum nasıl olacak şu an hayatı sorguluyorum gerçekten insanlar nasıl alışıyorsa bu duruma biz de alışacağız diyorum ama ya ben yeteneksizim hem iş hem annelik konusunda ya da psikolojim bozuk bilmiyorum elinizden geldikçe geç başlayın inş
Allahım yardımcımız olsun sağlıkla büyüsün inş kuzucuklar bugün mama sandalyesi aldım joıe mimzy lx arkadaşım 3 yaşında kızı hala kullanıyordu gerçekten çok hoşumuza gitti tavsiye ederim düşünürseniz 3 kademeli yatış pozisyonu ve güvenlikli ön tekerleri var evde sürdük falan eğlendikİnşallah kolay atlatırsın canım, bende aynı şeyleri düşünüyorum benden başka kimsede durmaması kafamı karıştırıyor daha var iznimin bitmesine ama aklı daha çok erer, durmaz diye endişe ediyorum. Hakkımızda hayırlısı artık dediğin gibi bizde alışıcaz artık bi şekilde...
Amin canım bizde aynı mama sandalyesini aldık 2 hafta falan oluyo bizimde çok hoşumuza gitti bi de alçalıp yükseliyo... Kızım yemek yerken masada bizimle oturuyo resmen gözü yemeklerdeAllahım yardımcımız olsun sağlıkla büyüsün inş kuzucuklar bugün mama sandalyesi aldım joıe mimzy lx arkadaşım 3 yaşında kızı hala kullanıyordu gerçekten çok hoşumuza gitti tavsiye ederim düşünürseniz 3 kademeli yatış pozisyonu ve güvenlikli ön tekerleri var evde sürdük falan eğlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?