Seni anlayan birilerinin olması güzel bir duygu benim kızım şuan 4 aylık gerçekten çok zor bazen vicdan yapıyorum bazende elimden geleni yapıyorum diyorum artık nesibinde ne varsa hayırlısı. Çok teşekkür ederim canım sıkıntımda ortak olduğun içinKonuşup dursunlar canım.ya ben kızımda neler neler duydum.Bir mevlüt okunur giderim hayatımda ilk kez gördügüm insanlar hemen sorarlar " emiyor mu" hayır 6 aylıkken bıraktı derdim."hiii gözünün etrafı da kırmızı kansız mı acaba.ay zayıf mı ne? emmemiş ya " derlerdi.ki kızım açık tenli kılcal damarları çok belli. 6 yaşında hala gözünün etrafı kızarıverir terlese ağlasa canı birseye sıkılsa yorulsa filan.kan değerleri
gayet iyi. Kardeşi emiyor sadece o da aynı.kızımı tekrar büyütüyor gibiyim.o kadar aynı özellikleri.yani tabiki anne sütü önemli yerini alamaz hicbir sey ama yoksa da azsa da olmuyorsa da aç mı kalsın çocuk.ne yaparsan yap süt ol olmadığını benden iyi kimse bilemez 6 ay uğrastim kızımda en son sadece geceleri emdi.sonra yine doymadı.deeken derken bıraktı 6 aylıkken.1 2 sene kabullenemedim.çok etkilendim.ben beceremedim emziremedim herhalde dedim.çok taktım kafama.ne boşmuş oysa.ikinci çocugum emince çok şasırdım.üstelik bir sey yapmadım.ablası kadar uğraşmadım.kızım memeyi tutsun diye 1 ay uğraşmıştım.anladımki her çocuk farklı.bu iş kısmet nasip işi.biraz da annenin yapısı.
Ay bu kadar yazdim .ondan bile anla ne kadar etkilenmişim.ne kadar haksızlık etmişim kendime.ne gerek var.annesi sensin.evladın için en iyisini sen bilirsin unutma.iç güdülerini takip et.gerçekten hiç yanıltmaz annelik içgüsü :))
Rezene bulgur buğdayla dövme pilavı yaparız biz o.yogurtlu dereotu , cörekotu iyi geliyor benim sütüme.bir dene arasında denemediğin varsa.