Seni anlayan birilerinin olması güzel bir duygu benim kızım şuan 4 aylık gerçekten çok zor bazen vicdan yapıyorum bazende elimden geleni yapıyorum diyorum artık nesibinde ne varsa hayırlısı. Çok teşekkür ederim canım sıkıntımda ortak olduğun içinKonuşup dursunlar canım.ya ben kızımda neler neler duydum.Bir mevlüt okunur giderim hayatımda ilk kez gördügüm insanlar hemen sorarlar " emiyor mu" hayır 6 aylıkken bıraktı derdim."hiii gözünün etrafı da kırmızı kansız mı acaba.ay zayıf mı ne? emmemiş ya " derlerdi.ki kızım açık tenli kılcal damarları çok belli. 6 yaşında hala gözünün etrafı kızarıverir terlese ağlasa canı birseye sıkılsa yorulsa filan.kan değerleri
gayet iyi. Kardeşi emiyor sadece o da aynı.kızımı tekrar büyütüyor gibiyim.o kadar aynı özellikleri.yani tabiki anne sütü önemli yerini alamaz hicbir sey ama yoksa da azsa da olmuyorsa da aç mı kalsın çocuk.ne yaparsan yap süt ol olmadığını benden iyi kimse bilemez 6 ay uğrastim kızımda en son sadece geceleri emdi.sonra yine doymadı.deeken derken bıraktı 6 aylıkken.1 2 sene kabullenemedim.çok etkilendim.ben beceremedim emziremedim herhalde dedim.çok taktım kafama.ne boşmuş oysa.ikinci çocugum emince çok şasırdım.üstelik bir sey yapmadım.ablası kadar uğraşmadım.kızım memeyi tutsun diye 1 ay uğraşmıştım.anladımki her çocuk farklı.bu iş kısmet nasip işi.biraz da annenin yapısı.
Ay bu kadar yazdim .ondan bile anla ne kadar etkilenmişim.ne kadar haksızlık etmişim kendime.ne gerek var.annesi sensin.evladın için en iyisini sen bilirsin unutma.iç güdülerini takip et.gerçekten hiç yanıltmaz annelik içgüsü :))
Rezene bulgur buğdayla dövme pilavı yaparız biz o.yogurtlu dereotu , cörekotu iyi geliyor benim sütüme.bir dene arasında denemediğin varsa.
Rabbim şifalar versin. çok geçmiş olsun.Kilosunda artış yok canım hala aynı dün gece ateşlendi grip olmuş benim sıpalar ikisi birden hastaneye götürdüm sabah ilaçlsrını aldım uyuyorlar öyle
canım benim stres üzüntü kızgınlık sinir uykusuzluk. bunların hepsi sütünü etkiliyor.Seni anlayan birilerinin olması güzel bir duygu benim kızım şuan 4 aylık gerçekten çok zor bazen vicdan yapıyorum bazende elimden geleni yapıyorum diyorum artık nesibinde ne varsa hayırlısı. Çok teşekkür ederim canım sıkıntımda ortak olduğun için
Benim riskli gebelikti 3 ay her hafta gittim Sonra 2 -3 haftada bir... Ben bi zararını görmedim açıkçası...Arkadaşlar merhaba . Aranıza yeni katıldım . Allah’ın izniyle 9 haftalık hamileyim. Tecrübeli hamilelere bir şey sormak istiyorum . Ultrasona ne kadar sürede girmek gerekiyor ? Her hafta girmek bebeğe zarar verir mi ? Ve ya her hafta giripte bir zararını gören var mı ? Doktor genellikle haftalık çağrıyor kontroller için . Açıkçası korktum çok gitmek istemiyorum . Çok araştırdım bu konuyu ama bir yere varamadım ya
Bazıları ultrason bebeğe çok zararlı dedi ondan korktum biraz . Peki teşekkür ederimBenim riskli gebelikti 3 ay her hafta gittim Sonra 2 -3 haftada bir... Ben bi zararını görmedim açıkçası...
Rica ederimBazıları ultrason bebeğe çok zararlı dedi ondan korktum biraz . Peki teşekkür ederim
Ben de başladım ek gıda vermeye ama doktor kontrolünde değil. Bugün tam 6 aylık oldu kızım. Bir aydır arada sırada tadım yaptırıyorum. Son iki üç gündür daha düzenli vermeye başladım. Açıkçası bu konuda öyle çok titiz değilim. Yoğurt günlük yediriyorum mesela. Sabah yumurta sarısı verdim ama porsiyonlar çok çok küçük tabiki. Zaten fazla vermek istesem bile ne kadar yiyeceğini kendi belirliyor. Şimdilik günde iki kez ek gıda veriyorum. Haftaya üçe çıkarım ama porsiyonları yine küçük tutmayı düşünüyorum. Anne sütünden ihtiyacını daha iyi alabilmesi için.Canım anneler, kızım doğalı girmiyordum. 5 aylık olduk. Dün doktor ek gıdaya başlattı. Meyve püresi ile başlıyoruz. Gün gün artacak şekilde sonraki hafta sebze sonraki hafta kahvaltı sonraki hafta yoğurt dedi. Bana biraz fazla geldi. Yani 1 ayın sonunda bir gün de her öğün ek gıda alıyor anne sütü ne zaman alacak mesela? Yani doktorumuza güvenmek istiyorum ama daha henüz 6 aylık olacakken bu kadar yoğun bir ek gıda programı beni ikna edemedi. Sizde durumlar nasıl? Ek gıdaya başlayan var mı?
vakifbankasindayiz ikimizde esim kobi ben operasyon takip oyle isteBen YapıKredi eşim Finansbank da canım seneye mi ne güzel bana müsaade etmediler kobi deyim bensiz hangi bankadasınız ?vb deyiz derken canım anlamadım ?
ben kullandim yeni basladm gunde 15 damla 3 defa ben 2 dfa anca kullanabiliyorum yetisemiyorum bazi gunlerde icmiyorum cok duzensiz ama az bise faydasini gordum hic tadi gelmiyor suda bile kolay birsey . bide bestlak var onu kullanan varmi onu denemek de istiyorum bir ara humana stell tea icmistim ama ilk aylardi zaten sut vardi simdi o kadar cok yok ek seyleri arastiriyorum hurma 3 tane ustune bol su badem cekirdek ozellikle misir iyi geliyor dereotu da oyle.Merhaba hanımlar bende haziran annesiyim sütüm az ve GALOCTAGO bir süt arttırıcı damla var internette kullanan varmı acaba aranızda süt artan faydasını gören bende denemek istiyorum napcam bilemedim
Kemik suyu bir bebek için çok ağır gelmezmi acaba canım6.ayını doldurduğunda ek gıdaya ilk ilikli kemik suyuyla başlayacam allahın izniyle. Ilk gün 1, 2. Gün 2, 3.Gün 3 çay kaşığı ve 1 hafta sadece bunu verecem tabi bir de su. 2.hafta kemik suyu ve yoğurt. Sonra sebze en son meyve. Verdiği tepkilere göre düzenleme yapacam. Rabbim yardim etsin hepimize, işlerimizi kolaylaştırsın ❤
Bebek çocuk büyütme yetiştirme işinde 1 tane doğru ve tek yol yok. Herkes kendi doğrusunu ve yolunu seçmekte özgür. Tek değişmez olay sevgi ve şefkatsonsuz şükürler olsun evlat sahibiyiz, saglikliyiz ve sagliklilar
Hayır ama bugün yarın alıcam.Ürün bakıyorumKızlar internetten makarnavitma sayfasından falan ek gıda için bir şeyler alan var mı acaba
Ben de her gün bakıyorum bir türlü karar veremedimHayır ama bugün yarın alıcam.Ürün bakıyorum
Merhaba canım alıp denedin mi...Bizde 6. aydan sonra geçicez ek gıdaya sen deyince bi baktım özellikle instagram sayfası müşteri memnuniyeti dolu, denersen bilgilendirir misin...Ben de her gün bakıyorum bir türlü karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?