• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paşa kaç kg doğdu? Boyu kc cm? Sadece emiyor mu yoksa destek veriyor musun? Kilo alımı nasıl?
3.200 50 cm dogdu ilk iki ay bir kilo aldı geçen ay 400 gram almış bu ay 100 gram almış suan 5.800 kilosu boyu 53 54 filan sanırım onu sormadım boyu uzadı dedi çünkü ek olarak mama değil de evde pelte muhallebi yapıp onu veriyorum manalara güvenmiyorum çünkü ebe ye de söyledim böyle

3.200 50 cm dogdu ilk iki ay bir kilo aldı geçen ay 400 gram almış bu ay 100 gram almış suan 5.800 kilosu boyu 53 54 filan sanırım onu sormadım boyu uzadı dedi çünkü ek olarak mama değil de evde pelte muhallebi yapıp onu veriyorum manalara güvenmiyorum çünkü ebe ye de söyledim böyle
Canım merhaba büyüklerde kalsiyum eksikliği titreme yapıyor diye biliyorum miniğe kan testi yaptır bence muhallebi sadece doyuruyordur kuzuyu ama vitamin vs içermiyor bence mamaya ön yargılı olma içeriği zengin faydalı benim bebeğim anne sütü almıyor sadece mama ile besleniyor

Canım merhaba büyüklerde kalsiyum eksikliği titreme yapıyor diye biliyorum miniğe kan testi yaptır bence muhallebi sadece doyuruyordur kuzuyu ama vitamin vs içermiyor bence mamaya ön yargılı olma içeriği zengin faydalı benim bebeğim anne sütü almıyor sadece mama ile besleniyor
Saol canım şimdi eeg çekiliyor bir sorun güzükmüyor dedi doktor meyve sebze püresi yedirebilirsiniz eti haşlayıp güzelce ezip verebilirsiniz dedi sulandırarak süt verebilirsiniz dedi mama ya ön yargımda içindekiler kısmını okuyunca oluştu onun tozu bunun tozu hepsi kimyasal gibime geliyor hiç emmese tabii ki mama veririm ama emiyor

Merhabalar anneler bebeklerin çamaşırlarındaki yemek, meyve lekelerini nasıl çıkarıyorsunuz? Özellikle meyve? Hangi ürün önerirsiniz

Merhabalar anneler bebeklerin çamaşırlarındaki yemek, meyve lekelerini nasıl çıkarıyorsunuz? Özellikle meyve? Hangi ürün önerirsiniz
Bingo oksijen kullanıyorum genellikle birde kurumadan yıkamaya çalışın beyaz kalıp sabunda etkili

Saol canım şimdi eeg çekiliyor bir sorun güzükmüyor dedi doktor meyve sebze püresi yedirebilirsiniz eti haşlayıp güzelce ezip verebilirsiniz dedi sulandırarak süt verebilirsiniz dedi mama ya ön yargımda içindekiler kısmını okuyunca oluştu onun tozu bunun tozu hepsi kimyasal gibime geliyor hiç emmese tabii ki mama veririm ama emiyor
Bizim minikler 4,5 aylık değil mi süt ?et? Bana erken gibi geldi ben sadece mamayla beslenmesine rağmen sebze meyve bile vermiyorum doktorumuz 6. Aya kadar verme dedi

Bizim minikler 4,5 aylık değil mi süt ?et? Bana erken gibi geldi ben sadece mamayla beslenmesine rağmen sebze meyve bile vermiyorum doktorumuz 6. Aya kadar verme dedi
Süt ü suyla karıştırıyorum da et felan vermiyorum tabii ki de zamanında annelerimiz bizi muhallebiyle büyütmüş bi sıkıntımız yok çok şükür kızım 4 yaşında onda da aynı verdim gayet sağlıklı çok şükür herkesin kendi fikri ke di doğrusu tabi ki
Allah'ım hayırlı evlat etsin sağlıkla büyüsünler de gerisi önemli değil ❤️

Süt ü suyla karıştırıyorum da et felan vermiyorum tabii ki de zamanında annelerimiz bizi muhallebiyle büyütmüş bi sıkıntımız yok çok şükür kızım 4 yaşında onda da aynı verdim gayet sağlıklı çok şükür herkesin kendi fikri ke di doğrusu tabi ki
Allah'ım hayırlı evlat etsin sağlıkla büyüsünler de gerisi önemli değil ❤️

ayyy hifa beni yanlış anlama ama , artık eskisi gibi değil un nugday herşey GDO olu. eğer eski ata tohum buğday unu bulursan ver. hala dişi olmayan bebeğe et haslayıp vermek ugun değil. en iyisi 2 yaşına kadar az az mevsim meyvee püresi yoğurtlu tuzsuz çorbalar. hatta sen sütün için bolca emzirmeye bak..Rabbim korusun bebeklerimizi , zor bir zamanda annelik yapıyoruz. kolaylıklar diliyorum :)

Merhaba arkadaşlar.Hepimize güzel bir pazar olsun inşallah..Bence her anne bebeği için en iyisini bilir.Herkes aynı anda aynı şeyi yapacak diye birşey yok.Neyse bizde tam 5 aylık olduk bu arada.Çok şükür sütüm var bebeğimin de gelişimi iyi.Her gün bir iki çay kaşığı kadar ek gıda veriyorum bebeğime. Dün ve bugün yoğurt vermiştim, akşam havuç haşlayıp vericem, öncesinde bir kaç gün muz bir gün de patates vermiştim. Ara ara yediğimiz meyvelerden veriyorum. Degiğim gibi miktarı 1-2 çk geçmiyor. Böylece Hem ağzı tatlara alışsın diyorum hem de bebeğimin hazır olduğunu düşünüyorum. Böyle bir ayı tattırmayla geçirip yavaş yavaş ara öğün olarak ek gıdamıza başlayacağız inşallah..

Kızlar 10 Ekim de işe başlayacağım bankacıyım nasıl olacak bilmiyorum beni unutur mu :KK43: kendimi çok kötü hissediyorum annemden kayınvalidemden bile kıskanıyorum onlar bakacak nerdeyse 4,5 aydır sadece ben baktım diyebilirim eşim de bankacı 8 de geliyor gördüğü yarım saat oluyor miniğim uyuyor gece de ben bakıyorum her şeyini üstlendiğim için kimse benim gibi bakamaz gibi geliyor
canim ben de bankadayim seneye baslayacagim benim esimde bankaci vb deyiz. sen ve esin hangidindesiniz merak ettim seninle dogumumuz da ayni gunlerdi. :)

canim ben de bankadayim seneye baslayacagim benim esimde bankaci vb deyiz. sen ve esin hangidindesiniz merak ettim seninle dogumumuz da ayni gunlerdi. :)
Ben YapıKredi eşim Finansbank da canım seneye mi ne güzel bana müsaade etmediler kobi deyim ben :KK43:siz hangi bankadasınız ?vb deyiz derken canım anlamadım ?

Ben YapıKredi eşim Finansbank da canım seneye mi ne güzel bana müsaade etmediler kobi deyim ben :KK43:siz hangi bankadasınız ?vb deyiz derken canım anlamadım ?
Vakıfbank galiba 😁 ahh kızlar bende yıl başında başlayacağım işe.Mayıs ayına kadar yarım gün çalışacağım. Bugün ilk defa annem 1-2 saat baktı büyük oğlumla dışarı çıktık gezdik ama geldiğimde çok özlemiştim. Büyüdüler biraz çok şükür ama hala çook minikler.. Evet zor olacak işe başlamak ama herşey onlar için onların geleceği için...

karapisso karapisso sen nasılsın canım? Kuzuların nasıl biraz daha iyi misiniz?? A asitane161719 sen daha hiç bakmıyon galiba.. Bende çok giremiyorum ama arada yaz nasılsın kuzun nasıl?? @hifacımm sende durumlar nasıl?
Bakıyorum canım da dediğin gibi çok fırsatım da olmuyor genellikle. Bakıp çıkıyorum daha ziyade. Hamdolsun iyiyim ev çocuklar vs koşturmaya devam. Kuzularım da iyiler hamdolsun. Kızım haftaya 6 aylık olacak inşallah. Aşımız var . Aşı zamanları istemsiz gerginlik yaşıyorum birazcık. Sağlıkla atlatırız inşallah. Senin kuzucuklar nasıllar ☺️

Bakıyorum canım da dediğin gibi çok fırsatım da olmuyor genellikle. Bakıp çıkıyorum daha ziyade. Hamdolsun iyiyim ev çocuklar vs koşturmaya devam. Kuzularım da iyiler hamdolsun. Kızım haftaya 6 aylık olacak inşallah. Aşımız var . Aşı zamanları istemsiz gerginlik yaşıyorum birazcık. Sağlıkla atlatırız inşallah. Senin kuzucuklar nasıllar ☺️
İnşallah canım.Şimdiden geçmiş olsun. Benimkiler de iyi çok şükür. Büyüğüm okula gidiyor zaten küçük de bugünlerde biraz daha sakinledi çok şükür.Şaka maka büyüyolar maşallah. Bizimkinin uykusu çok yok. Gün içinde 3 defa uyuyo en fazla 45 dk oda. Sizde durumlar nasıl? Ek gıdaya başladın mı

karapisso karapisso sen nasılsın canım? Kuzuların nasıl biraz daha iyi misiniz?? A asitane161719 sen daha hiç bakmıyon galiba.. Bende çok giremiyorum ama arada yaz nasılsın kuzun nasıl?? @hifacımm sende durumlar nasıl?

herşey çok daha iyi şükürler olsun. bende iyiyim eski performansımı yakalamaya çalışıyorum. oğlumun okulunda kitap kritiği var bugun . gideriz analı kızlı.
😍
memlekete gitmemize 20 gün kaldı çok özledik çok.

benim bebeğim dün çok yordu beni
bütün gün kucakta olmak istedi. inidrince kıyametleri kopardı ağla ağla. hem gecede uyumamıştı. dün gecede güzelce dinlenmedi. bende yoruldum tabi. Allahım bakıyorum büyük kızıma inşallah oda büyür bu günler geçer diye teselli ediyorum kendimi.

sende yarım gün çalılacaksan daha kolay işin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İnşallah canım.Şimdiden geçmiş olsun. Benimkiler de iyi çok şükür. Büyüğüm okula gidiyor zaten küçük de bugünlerde biraz daha sakinledi çok şükür.Şaka maka büyüyolar maşallah. Bizimkinin uykusu çok yok. Gün içinde 3 defa uyuyo en fazla 45 dk oda. Sizde durumlar nasıl? Ek gıdaya başladın mı
Aynen artık gündüz uykusu nerdeyse yok yarın saat uyuyor benimki de sürekli kucak istiyor damakları belirginleşmiş diş mi çıkaracak diyorum ama belirti yok

Büyük oğlunun okula gitmesi senin açından çok iyi. En azından evde bir düzenin olur. Ek gıdaya geçtik gibi bir şey. Ufak tadımlar yaptırıyorum. Yoğurt havuç patates meyve vs... Ama düzenli olarak ek gıda vermeye başlamadım henüz. Altı ayımız dolu dolu bitince düzene gireriz inşallah. Bu aralar bende aşırı halsizlik var senin nezdinde kızlara da sormuş olayım sizler ne durumdasınız. Evde asgari düzeyde iş güç yapabiliyorum. Elim ayağım dökülüyor sanki. Aşırı yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. ☹️

herşey çok daha iyi şükürler olsun. bende iyiyim eski performansımı yakalamaya çalışıyorum. oğlumun okulunda kitap kritiği var bugun . gideriz analı kızlı.
😍
memlekete gitmemize 20 gün kaldı çok özledik çok.

benim bebeğim dün çok yordu beni
bütün gün kucakta olmak istedi. inidrince kıyametleri kopardı ağla ağla. hem gecede uyumamıştı. dün gecede güzelce dinlenmedi. bende yoruldum tabi. Allahım bakıyorum büyük kızıma inşallah oda büyür bu günler geçer diye teselli ediyorum kendimi.

sende yarım gün çalılacaksan daha kolay işin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ne güzel tatile az kaldı demek.. nefes almaya ihtiyacın vardı sizin için çok iyi olacak inşallah bu değişiklik ☺️ benim kızım da gün içinde çok kucak istiyor hele ki yemek yaparken çok zorlanıyorum. Geçen gün yine durmadı kanguruya koydum mecbur o şekilde elde yıkanacak bulaşıkları beraber yıkadık 😄

Back