Belim sırtım ağrıyo ama ayaklarımın altı çok ağrıyor yürüyemiyorum resmen canım sezeryandan dolayı mı diyodum ama sende normal doğum yaptın dimi...

evet normal . benm belmdk uzansam geçiyor . ayağı kalkınca gene başlıyo. yorgunluktan o zaman. senin tek çocuk demi.

Bugün 5 litrelik boş su şişesine mısır koydum,hafif içi islakti bir saat civarı şarkı açtım ,hafif hafif salladım merakla inceledi mesela, büyük daha çok ilgisini çekti, bir saat koltukta durdu, yapmasam kucaktan inmeyecekti

Kızlar benimde bel sırt ve bacaklarım çok agriyo,sanki ustumden tır geçmiş gibiyim

ay çok hoşsun
aynen öyleyim bende.
sizin minikler durmuyor benimki dursa rahat bırakmıyor büyükler. .bende pusetiné renkli oyuncak koydum çok güzel baktı inceledi durdu. dahada dudurdu abla gidip gelip sıkıyor sağolsun

Benim bir akrabam da benden 1 ay önce 4. Çocuğunu yapmıştı. Bayramda annemin yanına geldiler bebeği benimkine göre çok usluydu ama diğer 3 çocuk bebeği bir türlü bırakmıyordu. Aklıma o geldi ya kucaklarına almak istiyorlar, ya sevmeye çalışıyorlar. Çocuk zavallım onların oyuncak bebeği gibi olmuştu:) . Anneleri oturduğu süre boyunca oğlum alma kucağına kızım sıkma yüzüne diyip durdu. Zor gerçekten.

Belim sirtim deli gibi ağrıyor bugün bunlara bir de boynum eklendi! Yatincada agriyooooo kalkincada yapacak bir şey yok

Benim 3 numara da gün boyu zir zir ağlıyor. Gazı sazı hiç bisesi yok! Karni tok, altı temiz.. zoru olsa kucağıma aldiğimda susmaz! Kucakta olduğu müddetçe problem yok. Büyüme ataklarında özellikle daha bi çok ağlıyor. Gerçi sakin dursa ya da uyusa abileri rahat vermiyor ki akşama kadar yapma etme tutma söyle yap öyle olmaz vs vs konuşmaktan çenem basim ağrıyor. Soranlara 3 çocuklu hayat süper sizde yapın diyorum

İnanılmaz bir bel ağrım var sezaryen Doğumdan diye düşünüyorum ne zaman geçecek bilmiyorum
2 normal doğum yaptım onlarda da belim ağrıdı. Sürekli çocuk kucakta, sürekli eğik durumda, emzirme vs.. demem o ki sezaryenden ziyade annelik işleri beli ağrıtıyor zamanla düzelecek allahın izniyle

2 normal doğum yaptım onlarda da belim ağrıdı. Sürekli çocuk kucakta, sürekli eğik durumda, emzirme vs.. demem o ki sezaryenden ziyade annelik işleri beli ağrıtıyor zamanla düzelecek allahın izniyle
İnş canım ama sabah yataktan kalktığımda bile ağrıyor miniğin altını değiştirdikten sonra doğrulamıyorum çok farklı bir ağrı

İnş canım ama sabah yataktan kalktığımda bile ağrıyor miniğin altını değiştirdikten sonra doğrulamıyorum çok farklı bir ağrı
Çok rahatsızlık veriyorsa bi beyin cerrahina görün bence. Belki belinde ciddi bi rahatsızlık var. Malûm bele yükleniyoruz bu yüklemeyle iyice ortaya çıkmış olabilir.

Ben de eylulde ise baslamak durumundayim c. Savcisiyim ve baslamak zorundayim. Bebegimi 4 bucuk aylikken birakmis olacagim annem bakacagibicin rahatim biraz , belki de ise baslamak beni de rahatlatir diye dusunuyorum. Kendini daha iyi hissedersem bebegimle daha az belki ama daha kaliteli zaman gecirecegimi dusunuyorum bakalim hayirlisi. Bu ay ben de oyun halisi alacagim bi kac model var aklimda karar veremedim, benim bebegim biraz fazla uslu acikmasi disinda pek sesi cikmiyor insallah boyle devam eder diye umuyirum ama her gun huy degistiriyorlar:)

Ya maşallh inş öyle devam eder oyun halısı ben hala karar veremedim tutma becerisi yok ki cisimler ses vb de henüz dikkatini çekmiyor gibime geliyor

Ben gece yatar pozisyonda emzirip onla uyuyorum kendimi sirtustune yakin yapip yastikla destekliyorum. Uykumu boyle aliyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…