• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim Pazartesi isnim bitiyor 6 aylık ücretsiz izin isticem ama İK ile görüştüm istersen süt iznini kullan 6 ay ücretsiz izindeki günlerin boşa gitmesin dediler sonrasında 6 aylık izin kullan dediler Nasıl oluyor bu işler bilen var mı aklıma yattı ama işe dönünce 1 yaşına kadar süt izni kullanamıcam bi de toplu süt izni kaç gün oluyor 🤔

Çok rahatsızlık veriyorsa bi beyin cerrahina görün bence. Belki belinde ciddi bi rahatsızlık var. Malûm bele yükleniyoruz bu yüklemeyle iyice ortaya çıkmış olabilir.
Canım
canım benim
bir yemek kaşığı zencefil suyu bir tatlı kaşığı bal. istediğin kadar arttırabilisin zencefili
sabahları aç karnına ılık su ile karıştırın için.
Canım bu tarif ne içindi

hayırlı sabahlar canlar

A asitane161719 leylunehar leylunehar R rkndmt Nilayyy Nilayyy Pisikedii Pisikedii M Meraycan B Beklenngn T tugce212121 ve diğer kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor ?

ben yaz geldiğinden beri baya yoğun yorgunum ama güzel geçiyor elhamdülillah.
bayrama az kaldı. varmı planlarınız?

biz aylar evvel bayram bitimine yer ayırttık, ev tuttuk. bakalım nasip olacakmı?

gitmeyi çok istiyoruz çocuklarla eşimin umrunda değil 😅 gitmesek deyip duruyor.

hayırlısı....

hayırlı sabahlar canlar

A asitane161719 leylunehar leylunehar R rkndmt Nilayyy Nilayyy Pisikedii Pisikedii M Meraycan B Beklenngn T tugce212121 ve diğer kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor ?

biz aylar evvel bayram bitimine yer ayırttık, ev tuttuk. bakalım nasip olacakmı?

hayırlısı....
Hayırlı sabahlar Canım
Bende dün son kontrolümü oldum Kızımda aşı oldu İyiyiz çok şükür...
Bizde hotel e yer ayırttık Eylül de gidicez 4 aylık olucak o zamana inşallah güzel geçer tatillerimiz...

hayırlı sabahlar canlar

hayırlısı....
Maşallah canım ne güzel iyi olmana sevindim. Ben aynıyım Mert dün aşı oldu akşam hafif ateşi çıktı onunla uğraştık bugün ateşi yok çok şükür. Tatil gibisi var öı yer ayırtmakla iyi yapmışsın umarım gidersiniz ve güzel geçer. Ben de tatile gitmeyi çok istiyorum ama cesaretim yok Mert'te bir düzelme de yok. Zaten uykusuzluk ve yorgunluk beni mahvediyor. Tatilde yollarda perişan olurum diye korkuyorum. Bu sene böyle geçecek sanırım. Artık seneye inşallah oğlum iyi olsun da.

Maşallah canım ne güzel iyi olmana sevindim. Ben aynıyım Mert dün aşı oldu akşam hafif ateşi çıktı onunla uğraştık bugün ateşi yok çok şükür. Tatil gibisi var öı yer ayırtmakla iyi yapmışsın umarım gidersiniz ve güzel geçer. Ben de tatile gitmeyi çok istiyorum ama cesaretim yok Mert'te bir düzelme de yok. Zaten uykusuzluk ve yorgunluk beni mahvediyor. Tatilde yollarda perişan olurum diye korkuyorum. Bu sene böyle geçecek sanırım. Artık seneye inşallah oğlum iyi olsun da.

Zennedersem oğlan anası olmak zor.
benim oğlumda yaşadıklarımı yaşıyorsun. ama ben onunla 3 aylıkken memlekete gittim sünnet ettik orda. senin için zor olur beiki ama tek bebekle herşey bana çocuk oyuncağı gibi geliyo 😂
şimdi 2. kızım 1.ye göre zor.
barsak düzeni yok. yaptığı zaman çok uzun ve rahat uyuyor. yoksa vay halime. sabahtan beri uyumadı. yoruldum , diğerleri sürekli kavga ediyor. bende nispet yapar gibi dalgasına şakasına2eşime mesaj attım yeni bir bebek daha istiyorum diye 😅😅😅😅😅😂😂😂😂

hayırlı sabahlar canlar

hayırlısı....
Hamdolsun iyiz biz canım..kızım dün aşısını oldu kalça usg çektik çok şükür her şey yolunda..bende 15 gündür ablamdaydım göl kenarında iyi bir tatil yaptım bütün stresim gitti hamdolsun..bugünde yatıya misafirlerim var onları bekliorym...

kk da sorun var galiba sabahtan beri yazıyorum bi türlü açmıyor , sizlerdede aynımı.
Hifaa Hifaa nerlerdesin kaçak.
Canım bende çok yoğunum sen gibi arada giriyorum cevap yazacak oluyorum alıntılama felan yapıyorum bişey oluyor hepsi kalıyor 🙊
Bugün kendim için doktora gittim öksürük vardı doktor astım başlangıcı dedi hava ve hap verdi Allah'ım sağlık versin hepimize inşallah ❤

Benimde eşim çok daraldım diyor kurbanda günü birlik nevsehir turu yapmayı düşünüyoruz dağa taşa vurmak istiyor eşim kalabalıktan uzak yerler istiyor bilmiyorum artık tatilimiz ne olacak bakalım

Canım bende çok yoğunum sen gibi arada giriyorum cevap yazacak oluyorum alıntılama felan yapıyorum bişey oluyor hepsi kalıyor 🙊
Bugün kendim için doktora gittim öksürük vardı doktor astım başlangıcı dedi hava ve hap verdi Allah'ım sağlık versin hepimize inşallah ❤

Benimde eşim çok daraldım diyor kurbanda günü birlik nevsehir turu yapmayı düşünüyoruz dağa taşa vurmak istiyor eşim kalabalıktan uzak yerler istiyor bilmiyorum artık tatilimiz ne olacak bakalım

başbaşa gidince heryer güzel bence. tabi sakin yer daha iyi. hele bizim gibi kalabalık şehirde olanlar için.

karapisso karapisso sağol canım sen nasılsın?
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebislerle?
Özellikle sezeryan doğum yapanlar korse kullaniyormusunuz? Kullanan varsa hangi korseden acaba?
Korse benim canımı yaktı ilk hafta su sezeryan korselerinden takmıştım ama ilk fırsatta şortlu korselerden alacam inşallah toparlayıcı olanlardan

karapisso karapisso sağol canım sen nasılsın?
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebislerle?
Özellikle sezeryan doğum yapanlar korse kullaniyormusunuz? Kullanan varsa hangi korseden acaba?

1.sezeryanımda kullanmadım ama 2.de kullandım. gayet iyiydi. benim ayağı kalkmamda çok destek oldu. karnımın ağrısını alıyordu sıkı sarınca. en fazla 2 hafta kullandım sonra gerek kalmadı. dur netten bakıp yollayayım inşallah.

Back