• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karapisso karapisso sağol canım sen nasılsın?
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebislerle?
Özellikle sezeryan doğum yapanlar korse kullaniyormusunuz? Kullanan varsa hangi korseden acaba?
Ben korse kullanmadım ama güya karnımı sıkı şekilde sarıyordum bir iki hafta sonra vazgeçtim..ve şuan hala sallanan bir göbeğim var küçülürmü bilmiyorum ama hiç hoş durmuyor..artık egsersizlere başlamam gerek..çok boşladım..hamile oduğumu öğrendiğim günden beri hiç egzersiz yapmadım..

Kızlar benim doğumdan sonra kanamam 50 gün sürmüştü sonra temizlendim 23 haziranda 26 gündür aybaşı olmadım yani daha ilk adetimi olamadım sizde durumlar ne ??

hayırlı sabahlar canlar

@asitane161719 @leylunehar @rkndmt @Nilayyy Pisikedii Pisikedii M Meraycan B Beklenngn T tugce212121 ve diğer kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor ?

ben yaz geldiğinden beri baya yoğun yorgunum ama güzel geçiyor elhamdülillah.
bayrama az kaldı. varmı planlarınız?

biz aylar evvel bayram bitimine yer ayırttık, ev tuttuk. bakalım nasip olacakmı?

gitmeyi çok istiyoruz çocuklarla eşimin umrunda değil 😅 gitmesek deyip duruyor.

hayırlısı....
Iyim yaa.. yanı sanırım iyiyim 🙄

Bir kaç gündür sinirlerim bozuk. Çevremdeki insanların dusuncesuzlikleri uzuyor beni. Beni arayıp sana kahvaltıya gelelim, oturmaya gelelim vs diyeni mi ararsın hiç görüşemiyoruz diyip 'çağır beni' demeye getireni mi...
Çocukların uyku düzenleri birbirine uymuyor ben perişan oluyorum. Biri erken yatıyor biri geç...Her gece 1de yatıyorum gece emzirmeye kalkiyorum sabah erken kalk...1 ve 2 numara kavga güreş..akşama kadar kafam 1 milyon oluyor.. her sey daha guzel olacak insallah.
1 numara sözümü hiç dinlemiyor. Başa çıkamıyorum artık. Ne yapacagimi şaşırdım :( allahım yardim etsin.

Kızlar benim doğumdan sonra kanamam 50 gün sürmüştü sonra temizlendim 23 haziranda 26 gündür aybaşı olmadım yani daha ilk adetimi olamadım sizde durumlar ne ??
Doğumdan sonra regl olma süreci uzun sürebilir ve bu çok normaldir. Sıkıntı stres yapmayın. Ben 1.ve 2. çocuğunda 6 ay sonra regl oldum. Bakalım bunda ne zaman olacak. Bi arkadaşım 1 yıl sonra olmuştu.. Annem 40tan sonra hemen regl olmuş.. baya değişkenlik gösteren bir durum.

Benim doktorum 6.audan sonra mekik cekilebilecegini aksi halde fitik olabilecegimi söyledi. Yürüyüş önerdi. Ama ben yürüyüş icin disaru cikamiyirum

Slm kızlar bugün Dr kontrolümüz vardı çınar kafasını sağa çeviriyor hep sola çevirmediği için Dr masaj yapın dedi eğer çevirmezse fizik tedavi gerekirmiş rota virüs aşısı yapıldı haftaya menenjit aşısını yapalım dedi kiloda az almış 😞 siz kaç saatte bir besliyorsunuz ?

Bir kaç gündür sinirlerim bozuk. Çevremdeki insanların dusuncesuzlikleri uzuyor beni. Beni arayıp sana kahvaltıya gelelim, oturmaya gelelim vs diyeni mi ararsın hiç görüşemiyoruz diyip 'çağır beni' demeye getireni mi...
Çocukların uyku düzenleri birbirine uymuyor ben perişan oluyorum. Biri erken yatıyor biri geç...Her gece 1de yatıyorum gece emzirmeye kalkiyorum sabah erken kalk...1 ve 2 numara kavga güreş..akşama kadar kafam 1 milyon oluyor.. her sey daha guzel olacak insallah.
1 numara sözümü hiç dinlemiyor. Başa çıkamıyorum artık. Ne yapacagimi şaşırdım :( allahım yardim etsin.

insanlar garip. boşver takma , evlatların iyi olsun. bizimde aynı terhane geçiyor günler.

benim sinirimi bozuyor oğlum. söz dinleme hususunda bizde sorunlar yaşıyoruz.

akşam kayınvalideme gittik çok üzüldüm çok moralim bozuldu. bundan sonra gitmeyeceğim dedim. kaynanamda sorun yok bekar kaynım var. oğluma sert davranıyor. üzülüyorum babasıdà ses etmedi bugün çok üzüldüm hala etskisindeyim.

3 çocukla olmuyor. kimse istemiyor bizi. haklıda olabilirler .
sana gelmek isterler tabi. ama yok öyle yağma ben istemiyorum beni davet etmeyen gel demeyeni. hayatımdan çıkardım öylelerini. akraba olsa bile uzak duruyorum.

geliyorsa yeni doğum yapmış kadına ikram çay kahve beklemeden gelir hoş sohbetin eder gider.

aman be ne hallere geldi insanlık.

Slm kızlar bugün Dr kontrolümüz vardı çınar kafasını sağa çeviriyor hep sola çevirmediği için Dr masaj yapın dedi eğer çevirmezse fizik tedavi gerekirmiş rota virüs aşısı yapıldı haftaya menenjit aşısını yapalım dedi kiloda az almış 😞 siz kaç saatte bir besliyorsunuz ?

canım masaj yap kantaron venz yağını karıştır. sürekli hareket ettirmeye çalış . inşallah geçer. çok geçmiş olsun.

1 numara sözümü hiç dinlemiyor. Başa çıkamıyorum artık. Ne yapacagimi şaşırdım :KK43: allahım yardim etsin.
Boşver canım takma kimseyi ve çağırmada..onların seni çağırması gerek kafan rahatlasın diyee..

Bebekler insani maymun ediyor. Oglusum gunduz uykusu uyumamaya basladi. Sadece disarda uyuyor. Arabada bebek arabasinda. Eve cikardim arabayi evde onda uyutuyorum simdi. Ama normalde arabada durmasi lazim bebek arabasinin ev asansorsuz 4. Katta. Napcam ben :((( esimde ev icin ucuz bir araba alalim diyor:))) kizlar var mi ayni durumda olan :))

hayırlı sabahlar canlar

@asitane161719 @leylunehar @rkndmt @Nilayyy Pisikedii Pisikedii M Meraycan B Beklenngn T tugce212121 ve diğer kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor ?

ben yaz geldiğinden beri baya yoğun yorgunum ama güzel geçiyor elhamdülillah.
bayrama az kaldı. varmı planlarınız?

biz aylar evvel bayram bitimine yer ayırttık, ev tuttuk. bakalım nasip olacakmı?

gitmeyi çok istiyoruz çocuklarla eşimin umrunda değil 😅 gitmesek deyip duruyor.

hayırlısı....
Merhaba canım biz h sonu ilçeden ile geldik yaklaşık 1,5-2 saat çok zorlandık oğlan çok yoruldu ağlaması bile değişti başka bir yere hele uzak mesafeye gitmek zor gibi gözüküyor kalbinde üfürüm var diye doktora gelmiştik bir sürü şey söyledi gerçekten yoruldum Allahım miniklerimize sağlık sıhhat versin psikolojim bozuluyor hapşırsa,burnu tıkansa,pişik olsa bile

Zennedersem oğlan anası olmak zor.
benim oğlumda yaşadıklarımı yaşıyorsun. ama ben onunla 3 aylıkken memlekete gittim sünnet ettik orda. senin için zor olur beiki ama tek bebekle herşey bana çocuk oyuncağı gibi geliyo 😂
şimdi 2. kızım 1.ye göre zor.
barsak düzeni yok. yaptığı zaman çok uzun ve rahat uyuyor. yoksa vay halime. sabahtan beri uyumadı. yoruldum , diğerleri sürekli kavga ediyor. bende nispet yapar gibi dalgasına şakasına2eşime mesaj attım yeni bir bebek daha istiyorum diye 😅😅😅😅😅😂😂😂😂
Canım ben doktora sordum çocuk kardiyolojisi uzmanı hatta profesör adam sünnet yaptırayım mı diye hayır dedi 5/6 yaşına gelsin dedi neden dedim babası düğün yapsın dedi insanlar dalga mı geçiyor bilmiyorum sünnet ettirmek istiyorum ben de

Canım ben doktora sordum çocuk kardiyolojisi uzmanı hatta profesör adam sünnet yaptırayım mı diye hayır dedi 5/6 yaşına gelsin dedi neden dedim babası düğün yapsın dedi insanlar dalga mı geçiyor bilmiyorum sünnet ettirmek istiyorum ben de
Canım benim çevremdekiler hep bi kaç aylıkken yaptırdı ve 1-2 güne iyileşti Hatta doğumunun ertesi günü yaptıran arkadaşım var Tabii senin kararın ama küçükken anlamıyorlar ve vücut hemen iyileşiyor...

ben ve ablam oğullarımızı erken sünnet ettirdik. ablam bir haftalık iken ben 3.5 aylık. çok çabuk iyleşmesi. sen bilirsin tabi.

ah şu taze anneler.
ah recrübesizlik :( ahhh stres şu stresler

az rahat olun Allaha amenetler

Benim ilk bebeğimin kabinde 4 delik vardı.
üfürüm dediğin nedir bilmiyorum

Kardiyolojiye gidip geldik. kaç aylıktı hatırlamıyorum ama geçti. seninde geçer inşallah.

ben ve ablam oğullarımızı erken sünnet ettirdik. ablam bir haftalık iken ben 3.5 aylık. çok çabuk iyleşmesi. sen bilirsin tabi.

ah şu taze anneler.
ah recrübesizlik :KK43: ahhh stres şu stresler

Kardiyolojiye gidip geldik. kaç aylıktı hatırlamıyorum ama geçti. seninde geçer inşallah.
Üfürüm de aynı şey canım bizim de 2 delik var inş geçer dediğin gibi gerçekten tecrübesizlik o kadar zor ki Beni çok yordu kendi halim :(

ah şu taze anneler.
ah recrübesizlik :KK43: ahhh stres şu stresler

Üfürüm de aynı şey canım bizim de 2 delik var inş geçer dediğin gibi gerçekten tecrübesizlik o kadar zor ki Beni çok yordu kendi halim :(

Back