• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar. Hayırsız ben geldim 😬😅
Bugün 40imizi uçurduk çok şükür ❤ gönlümün Fatih'i büyüyor 😍
Gündüz akşama kadar zir zir ağlıyor, surekli kucagimda olmak istiyor..baya zorlaniyorum. Abilerde boş durmuyor..ev disko disko 🥳💃
Aldığım 15 kilonun 10u gitti.. eski kiloma az kaldı.
Inşallah hepiniz iyisiniz. Öpüyorum 💋💝

Selam kızlar. Hayırsız ben geldim 😬😅
Bugün 40imizi uçurduk çok şükür ❤ gönlümün Fatih'i büyüyor 😍
Gündüz akşama kadar zir zir ağlıyor, surekli kucagimda olmak istiyor..baya zorlaniyorum. Abilerde boş durmuyor..ev disko disko 🥳💃
Aldığım 15 kilonun 10u gitti.. eski kiloma az kaldı.
Inşallah hepiniz iyisiniz. Öpüyorum 💋💝

hoşgeldin hayırsız seni 🤗😘
gönlünün fatihi 😍 bayıldım buna.
bizde aynı.

sabahtan akşama kadar kucakta ismi kucakçı kız oldu.

evi topluyorum inan 5 dk sonra heryer biyerde oluyor. çok becerikliler bu konuda.

hoşgeldin hayırsız seni 🤗😘
gönlünün fatihi 😍 bayıldım buna.
bizde aynı.

sabahtan akşama kadar kucakta ismi kucakçı kız oldu.

evi topluyorum inan 5 dk sonra heryer biyerde oluyor. çok becerikliler bu konuda.
3 aya kadar kucak hakkıdır derler de..Sanırım o ilk çocukta olabiliyor 🙄 benim 2 numara biraz kıskanıyor. Duygusalda biraz..3 numarayı 1 kere kucağıma aldıysam 2 numarayı 2 kere alıyorum. Akşama kadar resmen pertim çıkıyor.
Senin bebeler ne durumda? Kıskançlık falan var mı?

3 aya kadar kucak hakkıdır derler de..Sanırım o ilk çocukta olabiliyor 🙄 benim 2 numara biraz kıskanıyor. Duygusalda biraz..3 numarayı 1 kere kucağıma aldıysam 2 numarayı 2 kere alıyorum. Akşama kadar resmen pertim çıkıyor.
Senin bebeler ne durumda? Kıskançlık falan var mı?

benim abla kızım , kardeşİ doğduğu gün ağlaması değişti. ağzı gözü eğri ağlamaya başladı.
çok seviyor ama bi o kadar huyu değişti.
çok ağlar oldu.
çok babaya düşkünlük başladı.
şimdilerde daha iyi.

abisinin tek derdi ablaya
yeni kıza karşı çok şefkatli ve dugusal
ağladığı zaman bile kıyamam diye seviyor.
olan ortadkine oldu bizde. kızım çok kıskanıyor ve abisi onu istemiyor. .çünkü oda onu kıskanıyor. . Allah yardımcımız olsun zor işler.

Arakdaşım merhana bende 40 dan 10 gun sonra adet oldum ama emin degilim. Cok az az ara ara oldu kanama. Seninde oylemi merak ettimde
Düzenli canım benim ki ben ilk doğumda da hemen olmuştum böyle bundan sonra nasıl olur bilmiyorum

Geçmiş olsun canım bu yaz gününde çok çabuk pişik oluyorlar. Yaz bebeği daha iyi olur diye düşünmüştüm ama onun da zorlukları varmış. Bu arada hangi marka bezi aldın?
aynen canım hepsi ayrı zor Molfix kullanıyorum yeni çıkandan eşim eski olanını almış oda pişik yaptı
hayırlı pazarlar kızlar. bölük pörçük uykulu bir geceden sabaha uyandıran Rabbime şükürler olsun. sizler nasılsınız Hifaa Hifaa nasıl oldun?
Aynı canım gelecek de gelemedi eşime dedim zencefil bulamamış benim gitmem lazım
Uykuda ki düzensizlik ne kadar sarsıyor insanı cidden ya ama dediğin gibi bu halimize şükür ya hiç uyumasalardı 🙊

benim abla kızım , kardeşİ doğduğu gün ağlaması değişti. ağzı gözü eğri ağlamaya başladı.
çok seviyor ama bi o kadar huyu değişti.
çok ağlar oldu.
çok babaya düşkünlük başladı.
şimdilerde daha iyi.

abisinin tek derdi ablaya
yeni kıza karşı çok şefkatli ve dugusal
ağladığı zaman bile kıyamam diye seviyor.
olan ortadkine oldu bizde. kızım çok kıskanıyor ve abisi onu istemiyor. .çünkü oda onu kıskanıyor. . Allah yardımcımız olsun zor işler.
Benim 1 numara bebeğe hayran. Aşırı seviyor. Maşallah. Aşkitom diyor ona 🤭
2 numara saatli ağlama işini bıraktı hamdolsun. Babaya düşkünlük bizde de var. Eşim onun yanında öyle kucağıma alayım seveyim hiç yapmıyor, yoksa icerliyor yüzünü düşürüyor hemen. Biraz daha zamana ihtiyacı var. Daha tam olarak alışamadı yeni kardeşe.. arada bebeğin orasını burasını sıkıyor 🙁 hep tetikte bekliyorum.
Biraz göbeğim var, 1 numara 'anne yeni kardeşim ne zaman doğacak' diye soruyor :D

Benim 1 numara bebeğe hayran. Aşırı seviyor. Maşallah. Aşkitom diyor ona 🤭
2 numara saatli ağlama işini bıraktı hamdolsun. Babaya düşkünlük bizde de var. Eşim onun yanında öyle kucağıma alayım seveyim hiç yapmıyor, yoksa icerliyor yüzünü düşürüyor hemen. Biraz daha zamana ihtiyacı var. Daha tam olarak alışamadı yeni kardeşe.. arada bebeğin orasını burasını sıkıyor 🙁 hep tetikte bekliyorum.
Biraz göbeğim var, 1 numara 'anne yeni kardeşim ne zaman doğacak' diye soruyor :D

top bir göbek kaldıysa ondan :D
bendeki göbek yayvan :D
Allah hepimize yardım etsin.
bu kez sezeryan oldun kendini toplarlaman nasıl oldu. iyimisin şimdi.

Kızlar nasılsınız ?
Hifaa Hifaa aldatma hemen zencefil kürüne başla. şifa olsun

A asitane161719 kız ananlara gittin unuttun bizi.

Yok be canım estağfirullah. Burada zaman daha hızlı geçiyor o yüzden. Zeynep büyüdükçe bana kalan zaman da azalıyor tabi şu anda bile mızmızlık yapıyor 😂 sen nasılsın ?

Yok be canım estağfirullah. Burada zaman daha hızlı geçiyor o yüzden. Zeynep büyüdükçe bana kalan zaman da azalıyor tabi şu anda bile mızmızlık yapıyor 😂 sen nasılsın ?

Benim Zeynep'imde büyüyor çok ama çok gzüelleşiyor gittikçe. Allah bize bağışlasın . bugün bahçeye indik çoluk çocuk leğende eğlendiler. komşularla güzel eğleniyoruz şükürler olsun. sanada güzel keyifli zamanlar diliyorum

Slm kizlar uzun aradan sonra bn geldim.ya gunlerim cok yogun geciyo.bi dusundum benm girdigim kadinlar klubu vardi dedim ya dusunun onu bile unutmusum.oglum bugun tam 2 aylik oldu.sabah 6 da stabil uyaniyo gunduz boluk porcuk uyuyu hep miz miz agliyo.aksam 9 da vurup kafayi yatiyo 6 ya kadar.ee kizim coook asiri yaramaz bide gece 1 den 2 den asagi yatmiyo.evin isi ni hic yapamiyorum.dinlenme zamanim yok her yer her ywrde.bu aralar bikmislik sendromu yasiyoru.

sermed sermed Allah yardımcısı olsun hepinizin.
zor tabi alışma süreci çocuk erken uyanıyor erken uyuyor..biz düzen oturttuk büyükler en geç 11 de uyumuş oluyor. bebek gece 12 gibi uyuyor bende uyuyorum. yoksa uyku düzeni olmaz. çocuklar erken uyanırsa erken uyuyorlar. geç uyanırsa geç. benimkiler erken uyanıyor. gün içinde dinlenmek ne mümkün. bebek hep annede çocuklar ilgi ister..yetmeye çalışıyorum. inşallah kışa tam düzen oturur.

kızlar birinci dereceden yakınımın evladı çok hasta değişik bişey. teşis konulamadı. nedir bilmiyoruz. 6 yaşında. nefes alamıyor öldü tekrar dirildi. bittik biz üzüntüden bittik.

kızımı parkta kaybettiğim günden beri rüyalar beni mahvetti hep bir kayıp acısı.
şimdi canımın içi çiçeğimiz hasta. bakalım ne olacak. boğazından ameliyat oldu. tahlile gitti parça aldılar.
şifa niyeti ile bir fatiha üç ihlas bildiğiniz duaları okursanız çok sevinirim. Allah evalatlarımızı can sağlığı ile hayırlısıyla bizlere bağışlasın. :(

kızlar birinci dereceden yakınımın evladı çok hasta değişik bişey. teşis konulamadı. nedir bilmiyoruz. 6 yaşında. nefes alamıyor öldü tekrar dirildi. bittik biz üzüntüden bittik.

kızımı parkta kaybettiğim günden beri rüyalar beni mahvetti hep bir kayıp acısı.
şimdi canımın içi çiçeğimiz hasta. bakalım ne olacak. boğazından ameliyat oldu. tahlile gitti parça aldılar.
şifa niyeti ile bir fatiha üç ihlas bildiğiniz duaları okursanız çok sevinirim. Allah evalatlarımızı can sağlığı ile hayırlısıyla bizlere bağışlasın. :KK43:
Amin okuruz tabi..

Selamün aleyküm kızlar.. nasılsınız?? Biz kızımla iyiz hamdolsun...kızım sabah 5 6 gibi uyanıyor gün içinde az uyuyup uyanıyor hep memede mamada..akşam 8 gibi uyuyor hamdolsun..inş düzeni böyle oturur zira en azından gece uyuyabiliyorum gündüz çok yoruyor..bu arada 4 gündür ablamdayız eşim yanımızda değil sabahları bayaa zorlanıyorum uykusuzluktan eşim gece uyurdu sabah 6 gibi bebeği ona bırakır ben uyurdum bi saat dinlenmiş olurdum..ama daha bi hafta buradayız bakalım

Selamün aleyküm kızlar.. nasılsınız?? Biz kızımla iyiz hamdolsun...kızım sabah 5 6 gibi uyanıyor gün içinde az uyuyup uyanıyor hep memede mamada..akşam 8 gibi uyuyor hamdolsun..inş düzeni böyle oturur zira en azından gece uyuyabiliyorum gündüz çok yoruyor..bu arada 4 gündür ablamdayız eşim yanımızda değil sabahları bayaa zorlanıyorum uykusuzluktan eşim gece uyurdu sabah 6 gibi bebeği ona bırakır ben uyurdum bi saat dinlenmiş olurdum..ama daha bi hafta buradayız bakalım

gece uyursa kızım sabah 5te uyanır. bende gece dinlenmiş olursam hiç zorlanmam sabah. sende gece dinlenmeye gayret et eve gidene kadar.

şifa niyeti ile bir fatiha üç ihlas bildiğiniz duaları okursanız çok sevinirim. Allah evalatlarımızı can sağlığı ile hayırlısıyla bizlere bağışlasın. :KK43:
Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım... Okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı güzel sonuçlar gelsin...

Back