hele sen bir çocukla daha rahattın düzenin vardı benm düzen yoktu az çok uykusuzluk Vs vardı. alışkınım, ben anlayış sevgi ilgi istiyorum. ama oda yok. Allah hepimizi iyi etsin. küss kırgın dargın kalan kadın değilim. huzur istiyorum sadece.

hayatım boyunca güçlü olmak zorunda kaldım ben. hep herşeyi yalnız kendi başıma yaptım. iyiyim dediğim gibi şikayetçi değilim şükür sebeplerim çocuklarım ve yuvam. az destek olsa seve seve yapsa şu yardımı işi gücü söylenerek veya buyur yap demeden daha guzel huzurlu oluruz. mesela her akşam üstü kızımı parkà çıkarıyorum tam sofra yerde oluyor. ben çıkıyorum inan geldiğimde gala sofra yerde oluyor. bebek elinde ama uyuduysa bile elindw telefonu eğlencesi. ben olsam öyle olmazdı diyorum. ben böyleyim diyor. ne yapacağım bilmiyorum . bi konuşmam lazım şöyle vijdanına dokunacak onun yanlışını fark ettirecek .
Senin eşin demek lafı sözü kaldırıyor. işte ben gece ona desem kalk , desen geç uyudum diyemem niye geç uyudun. ki eşim gece en erken 1 de uyur. der işe gidecem kalkmaz beni duymaz umrunda olmaz. ama dur bundan sonra bende acımadan ona görevler vercem ve yapacak. kaçışı yok.

Haklısın canım inşallah algılar eşin bunu anlar seni inşallah

Canım bazı erkekler maalesef böyle ben yetiştirilme tarzlarına bağlıyorum. Eskiler erkek çocukları paşa gibi büyüttükleri için iş yaptırmadıkları için evlenince eşlerine yardımcı olmak işlerine gelmiyor. Allah kolaylık versin eşinin ailesi nasıldır bilemiyorum . Belki evde annesi her işi kendi yapmış oğluna bir şeyi yaptırmamış. Sen de her işi üstlenince zora gelememiş şimdi biraz iş yapınca zorlanıyor. Benim annem de erkek kardeşimin nerdeyse ağzına tutacak yemeğini. Çok kızıyorum ona, ben ortaokuldan itibaren yemek yapmaya kadar her şeyi öğrendim kardeşlerime baktım ben bekarken annem hiç ütü yapmadı sevmediği için kız kardeşlerim de öyle çoğu işte anneme yardım ettiler. Erkek kardeşimse daha odasındaki kıyafetlerini katlamaktan aciz. Ama kayınvalidem tüm çocuklarını çok güzel yetiştirmiş. 3 oğlu var üçü de yemekten kalkınca tabaklarını alır mutfağa götürür akıtır. Anneleri biraz yorulsa ona masaj yaparlar annelerinin yükünü hafifletmek için çabalarlar. Eşim de o yüzden ev işlerinde bana hep yardım eder. Ben bunu aileye bağlıyorum. Ben de inşallah oğlumu öyle yetiştirebilirim. Erkek olması daha değerli olduğu anlamına gelmiyor. İnşallah bunu öğrenir tüm erkekler. Ama bence burada en önemli pay annelerin.

elim evlenmeden önce ütüsünü yapan adamdı odasını kendisi temizler cam siler falan. ilk yıllarda yapardı. şimdi 3 çocuk olunca yapmak istemiyor ve bıkmış durumda. yaparken kücük iş ona göre eziyet. bundan dolayı tembelliği. yoksa babası yemeğe kadar yapan adam. kendisi söylüyor ev sürmekten nefret ediyorum diye. sanki ben bayılıyorum.

Canım bizim ilk çocuk arada fark var tabi, eşim benden daha çok istiyordu daha hevesliydi,35 e doğru bir evlat sahibi olunca böyle oluyo sanırım:) birde insanlar farklı farklı, inş senin eşine Allah anlayış düşünce verir bol bol, ve üzerine titrer canım. Ama işte aliskanlikda oluyor insanda. Ya kızını o çıkarsın parka, sen hem bebise bakar hem sofrayı kaldırırsin. Sana da yazik

aslında parka çıkarmayı bende istiyorum . hep evdeyim banada iyi geliyor çok şükür . inşallah bidaha iyi olcak inanıyorum. yavaş yavaş oda aşılacak bu hayata.

Ne diyeyim canım umarım eşin bir an önce silkinir kendine gelir. İş güç stres çocuklar derken bir de ev işi belki onu yormuştur. Erkekler daha dayanıksız kadınlara göre. Geçici bir durum olabilir.

Ne diyeyim canım umarım eşin bir an önce silkinir kendine gelir. İş güç stres çocuklar derken bir de ev işi belki onu yormuştur. Erkekler daha dayanıksız kadınlara göre. Geçici bir durum olabilir.

inşallah kuzum , kendimi yıpratmayacağım bundan sonra. inşallah düzelir herşey. sen nasılsın mert paşa nasıl

şekerim ben iki gündür kahvaltıya bahçeye iniyorum. sabah çıktık ikindi vakrimeve geldik. yemek yaptım çamaşır yıka ser. bugünde böyle geçti. Sen nasılsın neler yapıyorsun ,?
Maşallah kuzum bizim sokakta evler çok dipdibe kapı önüne kızımla bi saat ancak çıkabiliyoruz bugünde çarşıya indik bir o nasıl bir sıcaktır buhar oluyorduk oğlumla çıkmadık hiç nazara gelir diyip duruyor millet

inşallah kuzum , kendimi yıpratmayacağım bundan sonra. inşallah düzelir herşey. sen nasılsın mert paşa nasıl
Amiinnn en kötü günlerimiz böyle olsun. Benim de bugün migrenim tuttu aksi gibi Mert in de daha huysuz olacağı tuttu. Büyüme atağı mı yaşıyor nedir. Sabahtan beri sürekli emmek istiyor hiç uyumadı 10 dk uyusa hemen uyanıyor. Memede ve kucakta sürekli. Migrenim olmasa tahammül ederim ama böyle çok zor. Parol aldım ama tabii ki fayda etmedi başka ilaç da alamıyorum. İnşallah bu baş ağrısı çok uzun sürmez benim bazen günlerce sürüyor çünkü. Ne yaparım bilmiyorum yoksa.

Limon masajı yap canım başına bide tülbentle sar ben öyle baş ediyorum öyle de geçmezse eşim kolonya ile ovuyor daha çok yöntem vardı sende biliyorsundur ama ben yine aklıma gelirse yazarım bende çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum rabbim şifa versin

Teşekkür ederim canım bana masaj filan fayda etmiyor ama denerim yine de. Aminn hamilelikte hiç olmamıştı ne güzel doğumdan sonra hemen başladı yine ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…