2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir çoğunuz ilk çocuklarına bebek geleceğini söylemiş ama gebelik 5 aylık olana kadar önerilmiyor genelde. Çünkü çocuk beklemekten sıkılıyormuş.
Kızıma söylememek için zor tutuyorum kendimi. Ama ben 12 hafta bitene kadar söylememeyi düşünüyorum. Zaten çevremizdekilere de bildirmiyoruz

Ben kizima soyledim cunku cok istiyordu.bir onceki hamilelik kurtajla sonlandiginda kabullenmedi hep.kardesim olcak diyordu herkeze.simdide evet olxak dedim cok mutlu.bizde kimseye soylemedik daha kesenin icini gormedik cunku

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kucağımıza alalım sağlıkla..
Ben de dayanamayıp oğluma söyledim ama üstünde hiç durmuyorum.
Unuttu gibi bile.
Sadece baya kötü olduğum zamanlarda "karnında kardeşim büyüyor ondan di mi annecim" diyor kuzum ya.
Konuyu değiştiriyorum hemen öyle düşümesini istemiyorum kardeşi yüzünden rahatsız oldupumu düşünmesin diye..

Ben keseyı gordum de o gun doktor kan aldı ama onların içinde bıle yoktu hcg sızınkı özel mi doktor
Canım keseyi gördükten sonra betahcg baktırmaya gerek yok ki. Ben ilk hamileliğimde hiç betahcg ölçtürmedim ilk kontrolüme keseyi görmek için 5+1de girmiştim ve görmüştüm senin gibi hiç betahcg bakılmamıştı doktoruma da sormuştum gerek yok demişti. Bu hamileliğimde de yine keseyi görmeye gittim ve gördüm kan tahlilleri istedi doktorum içinde betahcg de varmış sonucu alınca farkettim. Kimyasal gebelik boş gebelik yaşamış olanlar düşük riski yaşayanlar sürekli betahcg kontrol ettiriyorlar yükseliyor mu diye. Onun dışında lekelenme vs yaşamadıkça baktırmaya gerek yok.

geronimo_s Benim de 2.5 yaşında kızım var. Araştırınca ben de aynı bilgilere ulaşmıştım canım çocuklar için zaman kavramı tam gelişmediğinden ve sabırsız olduklarından 4-5 ay sonrası söylemek mantıklı. Ben de göbeğim farkedilir şekilde büyüyünce söylemeyi düşünüyorum

Hanımlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyormu yoksa arada bir azalıyormu, benim bugün göğüslerde ağrı yok denecek kadar az oyüzden tedirgin oldum, allahım şu üç ay bir geçsede bi rahatlasaydım, rahatlasaydık.

Kızlar merhaba .hayat ne tuhaf dün ağlayarak ileti yaziyordum şimdi gülerek.
Tip fakültesinde randevum vardi,Rabbim e sonsuz şükürler olsun ki hem bebeğim hem de kalp atışı görüldü. Çok mutluyum. DunYaşadığım üzüntüyü,hayal kırıklığını,stresi iç biriniz yaşamayın ama bugün ki yaşadığım mutluluğun kat ve katını yaşayın ınsaallah

Benim de azaldı, geçen hafta sütyen bile acıtıyordu. Biraz relaks olmamız lazım, birbirimizi de geriyoruz burada . Kendini çok dinlememek lazım bazen. Her gebelik farklıdır. Her gebe farklıdır.

Evet çok konuşulmayınca unuturlar bence de. Ben de dün kızım kardeşin karnıma gelse ne güzel olur demi dedim. Anneeee geldi mi yoksa karnına dedi. Yok daha değil gelecek büyüyecek diye kıvırdım. Bi de kızıma söylesek konu komşu kim varsa hemen söyler herkese. Ayrıca anne gebeliği çok kötü geçirince çocuklar kardeşini suçlayabiliyor.

O kadar sevindim ki. Darısı başımıza biz de kalp atışını görelim inşallah. 1 Ağustos bi dahaki kontrolüm.

Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım ikizlerin geliyormuş o kadar çok sevindim ki .taa ilk sayfalarda bu ihtimalden bahsetmiştik hatta .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Allah razı olsun sağol canım..
Evet bi ihtimaldi ama sürekli tek görününce ben de bırakmıştım ümidi.
Şükür ki ordaymış gerçekten :)
Gözün aydın canım benim..
Evet ondan çekindiğim için zaten daha konuyu felan da açmıyorum hiç :)
Bi bilse başına iki kardeş birden gelecek (iinşallah )

Tebrik ederim bende bugün çok aglamakliyim odum kopuyor yarında goremezsem diye , yarın doktor kontrolum var bugün içim içime sığmıyor ya doktor hala boş derse diye inşallah bende duyarım kalp atisini

Senin adina cok sevindim...

Benim de bugün çok acıyor, sanki bir şey diken diken batıyor normal mi acaba ama bazen de hiç acımıyor, her gün farklı

Canim gozun aydin çok sevindim senin adına.

perikanadi ikiz geliyormuş galiba insallah ikisinide sağlıkla kucağına alırsın.

Bende cuma günü ilk randevuma gideceğim. Insallah keseyi görebiliriz. Iple çekiyorum cumayi ama daha erkene randevu bulamadım.
Kızlar ben anormal derecede sinirliyim. Sinirlerince kasiklarima ağrı giriyor. Sakin olmak için ne yapmak lazım. Sizde de böyle duygu değişikliği var mı?

Doktorum bunun için bana magnezyum takviyesi verdi kendimi çok iyi hissediyorum..

Amin inşallah hepimiz sağ salim doğuralım inşallah canım..
Bende de sinirlilik asabiyet var evet bir de 7 24 mide bulantısı da var halsizlik felan hepsi aşırı yoruyor beni..

merhaba kızlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Adetim bir gün geçikince pazartesi sağlık ocağında test yaptırdım beta 170 çıktı 2.5 haftalık gebesin dediler ama son adetine göre 4 haftalık dediler hemen doktora gitmene gerek yok iki üç hafta geçsin öyle gidin dediler beta hcg nin takibini felan yapalım yada yaptır demediler yaptırmalı mıyım acaba

Siz aynı yere 2 günde 1 yaptırın anormal bir durum olduğunda doktora gidip durumunuzu öğrenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…