2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar sevindim ki. Darısı başımıza biz de kalp atışını görelim inşallah. 1 Ağustos bi dahaki kontrolüm.
Teşekkür ederim canım .ınsaallah 1 ağustosta kalp atisini görür ve burda bizimle paylasirsin .
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım allah razı olsun. Hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalim.
Tebrik ederim bende bugün çok aglamakliyim odum kopuyor yarında goremezsem diye , yarın doktor kontrolum var bugün içim içime sığmıyor ya doktor hala boş derse diye inşallah bende duyarım kalp atisini
Canım lütfen olumsuz düşünme .bak bana dün boş gebelik dendi bugun ise bebek ve kalp atışı duyuldu .bol bol dua et .Rabbim ol deyince herşey olur.dualrim seninle. Insaallah sende göreceksin bebisini.

Senin adina cok sevindim...
Teşekkür ederim ...
Canim gozun aydin çok sevindim senin adına.

Allah razı olsun canım ...

Hanımlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyormu yoksa arada bir azalıyormu, benim bugün göğüslerde ağrı yok denecek kadar az oyüzden tedirgin oldum, allahım şu üç ay bir geçsede bi rahatlasaydım, rahatlasaydık.
Ben de bu sabah fark ettim göğüs ağrım geçmiş,:KK43: sabahtan beri elliyorum ama hafif bir sızı var o kadar başka ağrı yok

Valla iğne vurulmuştum ya canım bu yüzden bata göre değil de sana sata göre söylim.
26 mayıs son adet tarihim ve ben normalde hep aksamaz 30 günde bir regl olurum.
İğnenin durumunu hesaba katmazsak 26 haziranda regl olmam gerekiyordu. Ben ilk 22 haziranda baktırdım yani bata 4 gün kala 100.7 çıkmıştı. İki gün sonrasında 24 haziranda da 416,7 çıkmıştı. Bata göre adetime iki gün kala 416,7 çıktı.
Canim degerlerimiz ayni gidiyor agrilarim cok fazlaydi agri sorununu hallettim simdide bulanti facia si basladi.Asiri hemde
Ins benimkide izkiz yada ucuzdur saglikla hayirlisiyla cok isterim

Canim degerlerimiz ayni gidiyor agrilarim cok fazlaydi agri sorununu hallettim simdide bulanti facia si basladi.Asiri hemde
Ins benimkide izkiz yada ucuzdur saglikla hayirlisiyla cok isterim
Benim bel ve kasık ağrılarım baya uzun sürmüştü canım..
Mide bulantılarım da şiddetliydi hala devam ediyor aynı..
İnşallah istiyorsan Rabbim nasip etsin canım.
Biraz geç farkediliyor olsalar da:)

Kızlar merhaba .hayat ne tuhaf dün ağlayarak ileti yaziyordum şimdi gülerek.
Tip fakültesinde randevum vardi,Rabbim e sonsuz şükürler olsun ki hem bebeğim hem de kalp atışı görüldü. Çok mutluyum. DunYaşadığım üzüntüyü,hayal kırıklığını,stresi iç biriniz yaşamayın ama bugün ki yaşadığım mutluluğun kat ve katını yaşayın ınsaallah
Çok sevimdim canım dün senin için hepimiz dua ettik Allahın izniyle bebeğin orada ve kalp atışını görmüşsün maşallah :nazar:

perikanadi perikanadi hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına sağlıcakla ikiside tutunsun inşallah sana... 4body1soul 4body1soul inşallah sende ikiz haberi alırsın çok istiyosun rabbim gönlüne göre versin @Sekerimmm göğüs hassasiyeti herkese göre değişir kafaya takma hamileliğin tadını çıkar okkesa okkesa kimyasal şeylerden uzak dur canim zaten domestosun yoğun bi kokusu var bi sprey şişesine sulandirarak hazırla arada bi kullan bence H Hadi insaallah gözün aydın canım çok sevindim 2 günde 2 ayrı duygu rabbim beterinden korusun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah geronimo_s geronimo_s 1 ağustosta güzel haberlerini bekliyoruz inşallah....

Günaydın Kızlar..
Sabah kalkınca tabi mide bulantım tavandı yine.
İşe gelince evden uzaklaşınca bi nebze olsun iyiyim..
Evime giresim gelmiyor :KK45:
..
Size ilk keseyi gördüğümüz zamanın resmini atıcam bi de dünküleri.
İlk keseyi gördüğümüzde tabi hep düne kadar tek kese ölçtü tek gördü doktor.
O resim bu resim. Ben direkt bakınca aaa dedim burda iki kese var sanki.
Sonra oturdum ikiz ultrason görüntülerine felan sonra dedim yok ya birinin içi dolu gibi kistin de var dedi herhalde bu kist dedim ama meğerse bebeğimmiş.
Bakın siz de benim gibi düşünecek misiniz?

İlk kese resmimiz Eki Görüntüle 2170064
..
..

Bu da dünkü keseciklerimiz ve bebişler :))
Eki Görüntüle 2170065
:nazar::KK200:
Yerim ben onları maşallah anneleri :KK200::KK54: benimde kontrolüm bugün 5+2 bakalım nasıl çıkcak sonuçlar..

Benim bel ve kasık ağrılarım baya uzun sürmüştü canım..
Mide bulantılarım da şiddetliydi hala devam ediyor aynı..
İnşallah istiyorsan Rabbim nasip etsin canım.
Biraz geç farkediliyor olsalar da:)
Sabah kanlarimi verdim ogleden sonra ultrasona giricem bakalim bugunden icin net konusucam demisti doktorum ne diyecek bakalim
perikanadi perikanadi hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına sağlıcakla ikiside tutunsun inşallah sana... 4body1soul 4body1soul inşallah sende ikiz haberi alırsın çok istiyosun rabbim gönlüne göre versin @Sekerimmm göğüs hassasiyeti herkese göre değişir kafaya takma hamileliğin tadını çıkar okkesa okkesa kimyasal şeylerden uzak dur canim zaten domestosun yoğun bi kokusu var bi sprey şişesine sulandirarak hazırla arada bi kullan bence H Hadi insaallah gözün aydın canım çok sevindim 2 günde 2 ayrı duygu rabbim beterinden korusun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah geronimo_s geronimo_s 1 ağustosta güzel haberlerini bekliyoruz inşallah....
Canim benim Allah ta senin gonlune gore versin ins guzel guzel kapilar acsin sanada cocuklarina

AMin amin inşallah çok teşekkür ediyorum..
Yerim ben onları maşallah anneleri :KK200::KK54: benimde kontrolüm bugün 5+2 bakalım nasıl çıkcak sonuçlar..
Hadi bakalım güzel haberlerini ver bize:)
Sabah kanlarimi verdim ogleden sonra ultrasona giricem bakalim bugunden icin net konusucam demisti doktorum ne diyecek bakalim

Canim benim Allah ta senin gonlune gore versin ins guzel guzel kapilar acsin sanada cocuklarina
Kontrolden çıkınca haberdar et bizi güzel haberle gel inşallah :)

Çok teşekkürler. Sen nasılsın? Ağrın falan var mı?

Çok teşekkürler. Sen nasılsın? Ağrın falan var mı?
Ağrı demek yalan olur kıvranıyorum sancıdan dün akşamdan beri kanamam arttı ve arada küçük pıhtılar geliyo tuvalletten her kalkmamda banyo paspasina zor atıyorum kendimi tansiyonum düşüyo galiba betimbenzim atıyo resmen cok zor biseymis :KK43: dün akşam yine tahlil yaptırdık 728den 556ya düşmüş

X