2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok arastirmakta iyi degil arkadaşlar desemde kendime soz geciremuyirum... Bugun niye midem bulanmadi diyorum...
Bende kendimi cok dinliyorum...hayirlisi...
Gelll cuma gel
Merak etme, bazı hamileler şanslı oluyo midesi bulananlara göre bende de hiç aşırı derecece bulantı olmaz ,sadece kokulara biraz daha tahammülsüzüm o ayrı

Bebişi görmişsun tebrık ederım canım darısı kalp atıslarına inşallah bide bu progestron tahlıl kagdnda nasıl yazıor bende bı pro var ama omu ki

Benımde bir düşüğüm olmuştu kalbı durdu ilaçla dusurdum çok ağladım hastanede doktrlar sıkma canını hastalıklı bebek vucutta durmaz dedıler vucut kabul etmez yanı dıyecegım o kı eger dusmese belkıde sakat olacak Rabbım beterınden korusn kımseye kaldramayacagı yuk yuklemesın

Evett az once yoğrdumu yedım bulgurla aslında bu saatte yemem ama mıgdemmkazndı halada kazınıo ama yapacak bişey yok bırazda bulanıo gbı..
Balkon miss hava ve muzık muhteşem 3lü relax amann çatlasamda patlasamda zaman gecmıo en ıyısı anı yasamak daha var 9 günnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…