2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Düşüyor şükür. İnşallah kolaylıkla atlatacaksın. Tuzlu ayran iç tansiyonun düşüyordur.

Düşüyor şükür. İnşallah kolaylıkla atlatacaksın. Tuzlu ayran iç tansiyonun düşüyordur.
Hiç kese gözükmedi doktorumda pıhtı düşmez kesen yok demişti o pıhtı nerden geliyo onada anlam veremiyorum tez zamanda nerden ne düşüyorsa bitsin vallahi anlatılmaz bi sancı kabız gibiyim gaz sancısı çekiyo gibiyim karnımın her bi yanında kramplar hepsini aynı anda yaşıyorum felaket bisey

Evet canım dün üzüntüden kıvranıyorken ve türlü senaryolar yazıyorken bugün bambaşka duygular bambaşka hayallere yol aldım sonsuz şükürler olsun rabbime.
Sana da çok geçmiş olsun bir an evvel en hafif şekilde atlatırsın bu durumu canım.

canım çok sevindim. be kadar garip doktordan doktora ne kdr farkediyor. çok korkutucu asla 1 doktora güvenmemek lazım

canım çok sevindim. be kadar garip doktordan doktora ne kdr farkediyor. çok korkutucu asla 1 doktora güvenmemek lazım
Sağ olasın canım .darısı sana ınsaallah.
Gerçekten oyle..bu dr a iki gün üst üste gittim ve ikisinde de keseyi göremeyip kürtaj dan bahsedince açıkçası hayal kırıklığı yaşayarak bugün ki dr a gittim .Dr bebeği görüyorum diyince inanamadım .bi mucize gerçekleşti benim icin. Icimiz rahat etmiyorsa farklı dr lara görünmek şart bence de.

Hmm anlıyorum banada tuaf geldıde oyuzden sordum

Azalıyor canım benımde ole bazen hiç yok gbı bazen oluo

Kizlar temizlik yaparken domestos kullanmak zararli olabilirmi..yani ben haftada 2 ye dusurdum malum tuvaletler...
Valla ben ilk hamılelıgımde dolap boyadık sonra o boya meger ucuyormus butun odalar battı bıde onları tınerle sıldık kokuyu anlatmama gerek yok sanırım çok şükür kızımda bısey yok ama tabı yınede dıkkat et zatn bulantı varsa dayanamazsın

Bebek düşmüş mü yanı ben hastaneye yatmstım orda takıp ettıler bır gunde dusurdum benımkı buyuktu bıraz ama 8 haftalık falan dı

Nargile çok geçmiş olsun. ne gibi belirtiler oldu? yoksa hiç belirti olmayıp ultrasonda mı farkedildi? belki bizlerede yardımcı olur belirti yaşadıysan.
Beta düzgün birşekilde yukseliyordu fakat rahimde kese görülemedi ve çok fazla şancı kramp yaşıyordum. Siz böyle kötü durumlara takılmayın iyi düşünün herzamn iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…