- 5 Ocak 2013
- 2.885
- 2.681
- 39
Malesef ben dış gebelik geçiriyorum. Sabah operasyona giricem. Rabbim 2 evladıma uzun ömür versin. Hepiniz sağlıkla sihatle bebeklerinize kavuşun inşallah..Allah a emanet olun
Düşüyor şükür. İnşallah kolaylıkla atlatacaksın. Tuzlu ayran iç tansiyonun düşüyordur.Ağrı demek yalan olur kıvranıyorum sancıdan dün akşamdan beri kanamam arttı ve arada küçük pıhtılar geliyo tuvalletten her kalkmamda banyo paspasina zor atıyorum kendimi tansiyonum düşüyo galiba betimbenzim atıyo resmen cok zor biseymisdün akşam yine tahlil yaptırdık 728den 556ya düşmüş
Hiç kese gözükmedi doktorumda pıhtı düşmez kesen yok demişti o pıhtı nerden geliyo onada anlam veremiyorum tez zamanda nerden ne düşüyorsa bitsin vallahi anlatılmaz bi sancı kabız gibiyim gaz sancısı çekiyo gibiyim karnımın her bi yanında kramplar hepsini aynı anda yaşıyorum felaket biseyDüşüyor şükür. İnşallah kolaylıkla atlatacaksın. Tuzlu ayran iç tansiyonun düşüyordur.
Çok teşekkür ederim canım benim .Allah razı olsun .Çok sevimdim canım dün senin için hepimiz dua ettik Allahın izniyle bebeğin orada ve kalp atışını görmüşsün maşallah
Evet canım dün üzüntüden kıvranıyorken ve türlü senaryolar yazıyorken bugün bambaşka duygular bambaşka hayallere yol aldım sonsuz şükürler olsun rabbime.@perikanadi hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına sağlıcakla ikiside tutunsun inşallah sana... @4body1soul inşallah sende ikiz haberi alırsın çok istiyosun rabbim gönlüne göre versinSekerAnnee göğüs hassasiyeti herkese göre değişir kafaya takma hamileliğin tadını çıkar okkesa kimyasal şeylerden uzak dur canim zaten domestosun yoğun bi kokusu var bi sprey şişesine sulandirarak hazırla arada bi kullan bence H Hadi insaallah gözün aydın canım çok sevindim 2 günde 2 ayrı duygu rabbim beterinden korusun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah geronimo_s 1 ağustosta güzel haberlerini bekliyoruz inşallah....
canım çok sevindim. be kadar garip doktordan doktora ne kdr farkediyor. çok korkutucu asla 1 doktora güvenmemek lazımKızlar merhaba .hayat ne tuhaf dün ağlayarak ileti yaziyordum şimdi gülerek.
Tip fakültesinde randevum vardi,Rabbim e sonsuz şükürler olsun ki hem bebeğim hem de kalp atışı görüldü. Çok mutluyum. DunYaşadığım üzüntüyü,hayal kırıklığını,stresi iç biriniz yaşamayın ama bugün ki yaşadığım mutluluğun kat ve katını yaşayın ınsaallah
Amin canım allah razı olsunEvet canım dün üzüntüden kıvranıyorken ve türlü senaryolar yazıyorken bugün bambaşka duygular bambaşka hayallere yol aldım sonsuz şükürler olsun rabbime.
Sana da çok geçmiş olsun bir an evvel en hafif şekilde atlatırsın bu durumu canım.
Sağ olasın canım .darısı sana ınsaallah.canım çok sevindim. be kadar garip doktordan doktora ne kdr farkediyor. çok korkutucu asla 1 doktora güvenmemek lazım
Hmm anlıyorum banada tuaf geldıde oyuzden sordumCanım keseyi gördükten sonra betahcg baktırmaya gerek yok ki. Ben ilk hamileliğimde hiç betahcg ölçtürmedim ilk kontrolüme keseyi görmek için 5+1de girmiştim ve görmüştüm senin gibi hiç betahcg bakılmamıştı doktoruma da sormuştum gerek yok demişti. Bu hamileliğimde de yine keseyi görmeye gittim ve gördüm kan tahlilleri istedi doktorum içinde betahcg de varmış sonucu alınca farkettim. Kimyasal gebelik boş gebelik yaşamış olanlar düşük riski yaşayanlar sürekli betahcg kontrol ettiriyorlar yükseliyor mu diye. Onun dışında lekelenme vs yaşamadıkça baktırmaya gerek yok.
Azalıyor canım benımde ole bazen hiç yok gbı bazen oluoHanımlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyormu yoksa arada bir azalıyormu, benim bugün göğüslerde ağrı yok denecek kadar az oyüzden tedirgin oldum, allahım şu üç ay bir geçsede bi rahatlasaydım, rahatlasaydık.
Ne için sinirlilik için miDoktorum bunun için bana magnezyum takviyesi verdi kendimi çok iyi hissediyorum..
Valla ben ilk hamılelıgımde dolap boyadık sonra o boya meger ucuyormus butun odalar battı bıde onları tınerle sıldık kokuyu anlatmama gerek yok sanırım çok şükür kızımda bısey yok ama tabı yınede dıkkat et zatn bulantı varsa dayanamazsınKizlar temizlik yaparken domestos kullanmak zararli olabilirmi..yani ben haftada 2 ye dusurdum malum tuvaletler...
Psikolojik olarak iyi hissetmem, rahat olmam stres yapmamam için veriyorum dedi magnezyumun öyle etkileri de varmışNe için sinirlilik için mi
Bendemı desem ya buarlr cok sınırlıyım gercı ben adetm yaklaştgnda falnda cok sınırlı olurum ama durum bu kızıma patlıorum sureklıPsikolojik olarak iyi hissetmem, rahat olmam stres yapmamam için veriyorum dedi magnezyumun öyle etkileri de varmış
Bebek düşmüş mü yanı ben hastaneye yatmstım orda takıp ettıler bır gunde dusurdum benımkı buyuktu bıraz ama 8 haftalık falan dıAğrı demek yalan olur kıvranıyorum sancıdan dün akşamdan beri kanamam arttı ve arada küçük pıhtılar geliyo tuvalletten her kalkmamda banyo paspasina zor atıyorum kendimi tansiyonum düşüyo galiba betimbenzim atıyo resmen cok zor biseymisdün akşam yine tahlil yaptırdık 728den 556ya düşmüş
Hadi inşallah canım hayrlı haberşerını alırz inşallah ne zaman dktra gdıyrsunİnşallah canım testi tekrarladım 92den 216ya çıkmış hayırlısı
Bendemı desem ya buarlr cok sınırlıyım gercı ben adetm yaklaştgnda falnda cok sınırlı olurum ama durum bu kızıma patlıorum sureklı
Beta düzgün birşekilde yukseliyordu fakat rahimde kese görülemedi ve çok fazla şancı kramp yaşıyordum. Siz böyle kötü durumlara takılmayın iyi düşünün herzamn iyi olsunNargile çok geçmiş olsun. ne gibi belirtiler oldu? yoksa hiç belirti olmayıp ultrasonda mı farkedildi? belki bizlerede yardımcı olur belirti yaşadıysan.