Canim 2 güne bir vermemiz gerekiyor keseyi görene kadar doktora gidince zaten 2 gün sonra tekrar kan vermeye gel diyor.Sureklı kan mı verıosnz doktr mu istyorbn 1 kez verdım okadar
2 günde bir yükselmesi kontrol ediliyor beta hcg takıbi yapılarak kimyasal gebelik ya da dış gebelik erkenden farkediliyor kimyasal sorun değil ama dis gebelik için erken teşhis önemliSureklı kan mı verıosnz doktr mu istyorbn 1 kez verdım okadar
maşallahhhh bebeklerine canımmm çok sevindim. benimde haftama göre beta hcg yüksekti doktora daha gitmedim ya çok tatlı olur ki öyle ikiz ikiz hayırlı evlatlar olsun inşallahh
Dur birazdan eklicem :)C
Canimm daha da merak ettim bak şimdi:) yarin unutma ama bekliycem:)
Çok teşekkür ediyorum canım inşallah hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza..hayırlı olsun canım inş iki bebeğini de sağ salim kucağına alırsın
Hahah çok tatlısın :)))Hayrlı olsun inşallah ikisinide sagsalım alırsın kucagın ikiz bebeklerı çok severım ama başkasında
De mi direkt bakar bakmaz bi bana öyle gelmemiş demek ki..
Maşallah, ailenizde ikiz var mıydı.. yoksa tüp bebek mi. Bende çok isterdim ikiz :)Günaydın Kızlar..
Sabah kalkınca tabi mide bulantım tavandı yine.
İşe gelince evden uzaklaşınca bi nebze olsun iyiyim..
Evime giresim gelmiyor
..
Size ilk keseyi gördüğümüz zamanın resmini atıcam bi de dünküleri.
İlk keseyi gördüğümüzde tabi hep düne kadar tek kese ölçtü tek gördü doktor.
O resim bu resim. Ben direkt bakınca aaa dedim burda iki kese var sanki.
Sonra oturdum ikiz ultrason görüntülerine felan sonra dedim yok ya birinin içi dolu gibi kistin de var dedi herhalde bu kist dedim ama meğerse bebeğimmiş.
Bakın siz de benim gibi düşünecek misiniz?
İlk kese resmimiz Eki Görüntüle 2170064
..
..
Bu da dünkü keseciklerimiz ve bebişler :))
Eki Görüntüle 2170065
Benim ailemde yok canım..Maşallah, ailenizde ikiz var mıydı.. yoksa tüp bebek mi. Bende çok isterdim ikiz :)
Kızlar günlerdir kahverengi lekem gelmiyor çok şükür, bu tehlikeyi atlattığımı mı gösterir acaba..
Valla iğne vurulmuştum ya canım bu yüzden bata göre değil de sana sata göre söylim.canım en son kaç haftalıklen betahcg ölçtürdün ve kaçtı değer?perikanadi
o lekeyi bende 1defa gördüm ve günlerdir olmadı. inşallah atlattıkSekerAnnee
İnşallah canım..perikanadi yüksek seyretmiş hep. hadi bakalım inşallah ikiside sımsıkı tutunur sana. maşallah çok zor bişey ama insna özeniyor. benim hep 3.10 kat arttı. yakın zamanda hiç ölçtürmedim bakalım nasip cmartesi görücez. 3gündür bulantım var ama hiç çıkartmadım. toplamda 4-5 kez belki öğürmüşümdür. bugunde baya baya az bulantım. kendimi dinlemekten skldm ama galiba bu 9 aylık süreçte hep böyle geçecek
Bende bu ay klomen kullanmistim 2 yumurtam vardi ayyy simdi acaba dedim...Benim ailemde yok canım..
Eşimin amca çocuklarında var ama erkekten etki olmuyor diye biliyorum.
Bir oğlumuz vardı kardeş olsun dedik kardeşler geldi :)
Klomen kullanmıştım canım, ilk ayımdı, bence onun etkisi :)
Gönlüne göre olur inşallah canım nasip bu işler hep :)Bende bu ay klomen kullanmistim 2 yumurtam vardi ayyy simdi acaba dedim...
Ben keseyı gordum de o gun doktor kan aldı ama onların içinde bıle yoktu hcg sızınkı özel mi doktorCanim 2 güne bir vermemiz gerekiyor keseyi görene kadar doktora gidince zaten 2 gün sonra tekrar kan vermeye gel diyor.
Her sabah haşlanmış yumurta yiyordum iki gündür tiksindim yiyemiyorum aç kalınca bulantı bende de oluyor