2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahhhh bebeklerine canımmm çok sevindim. benimde haftama göre beta hcg yüksekti doktora daha gitmedim ya çok tatlı olur ki öyle ikiz ikiz hayırlı evlatlar olsun inşallahh

Amin Allah razı olsun canım..
Bakalım 20 gün sonra nasıl görünecekler ben de çok merak ediyorum :)
C

Canimm daha da merak ettim bak şimdi:) yarin unutma ama bekliycem:)
Dur birazdan eklicem :)
hayırlı olsun canım inş iki bebeğini de sağ salim kucağına alırsın
Çok teşekkür ediyorum canım inşallah hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza..
Hayrlı olsun inşallah ikisinide sagsalım alırsın kucagın ikiz bebeklerı çok severım ama başkasında
Hahah çok tatlısın :)))
Teşekkür ederim inşallah canım hepimiz..

Günaydın Kızlar..
Sabah kalkınca tabi mide bulantım tavandı yine.
İşe gelince evden uzaklaşınca bi nebze olsun iyiyim..
Evime giresim gelmiyor
..
Size ilk keseyi gördüğümüz zamanın resmini atıcam bi de dünküleri.
İlk keseyi gördüğümüzde tabi hep düne kadar tek kese ölçtü tek gördü doktor.
O resim bu resim. Ben direkt bakınca aaa dedim burda iki kese var sanki.
Sonra oturdum ikiz ultrason görüntülerine felan sonra dedim yok ya birinin içi dolu gibi kistin de var dedi herhalde bu kist dedim ama meğerse bebeğimmiş.
Bakın siz de benim gibi düşünecek misiniz?

İlk kese resmimiz
..
..

Bu da dünkü keseciklerimiz ve bebişler :))

Maşallah, ailenizde ikiz var mıydı.. yoksa tüp bebek mi. Bende çok isterdim ikiz :)

Maşallah, ailenizde ikiz var mıydı.. yoksa tüp bebek mi. Bende çok isterdim ikiz :)
Benim ailemde yok canım..
Eşimin amca çocuklarında var ama erkekten etki olmuyor diye biliyorum.
Bir oğlumuz vardı kardeş olsun dedik kardeşler geldi :)
Klomen kullanmıştım canım, ilk ayımdı, bence onun etkisi :)

canım en son kaç haftalıklen betahcg ölçtürdün ve kaçtı değer? perikanadi

o lekeyi bende 1defa gördüm ve günlerdir olmadı. inşallah atlattık SekerAnnee
Valla iğne vurulmuştum ya canım bu yüzden bata göre değil de sana sata göre söylim.
26 mayıs son adet tarihim ve ben normalde hep aksamaz 30 günde bir regl olurum.
İğnenin durumunu hesaba katmazsak 26 haziranda regl olmam gerekiyordu. Ben ilk 22 haziranda baktırdım yani bata 4 gün kala 100.7 çıkmıştı. İki gün sonrasında 24 haziranda da 416,7 çıkmıştı. Bata göre adetime iki gün kala 416,7 çıktı.

perikanadi yüksek seyretmiş hep. hadi bakalım inşallah ikiside sımsıkı tutunur sana. maşallah çok zor bişey ama insna özeniyor. benim hep 3.10 kat arttı. yakın zamanda hiç ölçtürmedim bakalım nasip cmartesi görücez. 3gündür bulantım var ama hiç çıkartmadım. toplamda 4-5 kez belki öğürmüşümdür. bugunde baya baya az bulantım. kendimi dinlemekten skldm ama galiba bu 9 aylık süreçte hep böyle geçecek

İnşallah canım..
Biri için işte kesesi biraz bozuk düşebilir de kalabilir de dedi ama büyümüş şükür bi gerilik yok kalp atışı var inşallah bırakıp gitmez..
Şimdiden beni bi korku sardı zaten 9 ay nasıl geçecek diye ne yaşayacağımı bilmiyorum hiç..
Hepimiz öyleyiz canım evhamlıyız annelik işte rahme düştğü an başlıyor anneliğimiz..

Bende bu ay klomen kullanmistim 2 yumurtam vardi ayyy simdi acaba dedim...

perikanadı ultrasonda çok sevimliler. İnşallah ikisini de sağlıkla alırsın kucağına.

Bir çoğunuz ilk çocuklarına bebek geleceğini söylemiş ama gebelik 5 aylık olana kadar önerilmiyor genelde. Çünkü çocuk beklemekten sıkılıyormuş.
Kızıma söylememek için zor tutuyorum kendimi. Ama ben 12 hafta bitene kadar söylememeyi düşünüyorum. Zaten çevremizdekilere de bildirmiyoruz daha.

Her sabah haşlanmış yumurta yiyordum iki gündür tiksindim yiyemiyorum aç kalınca bulantı bende de oluyor

Şu sıralar beslenmek çok önemli değil. Yumurta yiyeceğim diye kasmayın 3 ay sonrası beslenme çok önemli oluyor. Şu sıralar doğal olmayan gıdalardan uzak kalalım, çok kusarsak serum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…