2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada tecrubesizler icin soyleyeyim simdiden catlayabecek bolgeleri (kalca gobek gogus ic bacak ) nemlendirmeye baslayin. Ben sabah liearac jel aksama dogru hindistan cevizi yagi aksam yatmadan once de lierac phytolastil serum suruyorum

Evde 6 yasinda bir findik faresi varken mecbur atliyorsun onunla
Arkadaşım 3. Ye hamile doğurdu doğurcak ama ortanca çocuk hala kucağından inmez 3 yaşında. Yemin ediyorum şansına doğcak Allah koruyor meleklerimizi

Ah yazik ya sen karnindakine alisamamissin daha adam ne yapsin

Arkadaşım 3. Ye hamile doğurdu doğurcak ama ortanca çocuk hala kucağından inmez 3 yaşında. Yemin ediyorum şansına doğcak Allah koruyor meleklerimizi ❤❤
Benim 2. Si aynen oyle dogdu hatta kizim kucagimdan inmedigi icin bebegin kafasinin sag tarafi yamulmustu Allahtan dogduktan sonra duzeldi .

:) bu markanin yanildigini yazan yorumlar okudum kafam karismisti
arkadaslar oğlum suan 11 aylik ve emzirmeye devam etmek istiyorum hamilelikte emziren oldumu kizimida ogluma hamileyken 2.5 ay emzirmistim tsbi kizim 20 aylikti ama suan oglum daha 11aylik oldugu icin doguma kadar emzirmek istiyorum
Merhaba bende emziren anneyim bişey sormak istiyorum önceki gebeliğiniz veya bu gebeliğiniz de göğüsleriniz taş gibi olup sütünüzde akma oldumu yani sütün terbiyesi mi bozuluyor emzirirken hamile kalınca Bi bilginiz varmı?

Bu arada kimin kacinci cocugu burada olanlar yazsin gorelim :)
Benim 2. olacak 3 yaşında bir kızım var. Ağustostada bir düşüğüm olmuştu

Peki birsey daha sormak istiyorum. Suanda sık tuvalete cikma disinda hicbir belirti yasamiyorum .hani ciltte civilcelenme aserme mide bulanntisi bas agrisi fln olur ya sizde durumlar nasil
Belirtiler 6-7.hafta gibi daha belirginleşiyor ama kişiden kişiye de değişiyo açıkcası. Ben kızıma hamileyken bulantılarım 5.hafta başlayıp 5.ay bitmişti. Bazılarının hiç bulantısı olmuyo.

Peki birsey daha sormak istiyorum. Suanda sık tuvalete cikma disinda hicbir belirti yasamiyorum .hani ciltte civilcelenme aserme mide bulanntisi bas agrisi fln olur ya sizde durumlar nasil
Bende de hiç birşey yok. Çok nadir adet belirtisi gibi rahim kasılmam oluyor.

Bu arada tecrubesizler icin soyleyeyim simdiden catlayabecek bolgeleri (kalca gobek gogus ic bacak ) nemlendirmeye baslayin. Ben sabah liearac jel aksama dogru hindistan cevizi yagi aksam yatmadan once de lierac phytolastil serum suruyorum
Şimdiden yapalım mı? Karnımız daha şişmeyecek ki ama? Faydası mı oluyor?

Benim ilk gebeliğim.. geçen sene kimyasal gebelik oldu sanırım.. kimyasal tam neye deniyor bilmiyorum ama keseyi gördük, kanamayla kaybettim.
5 yıldır istiyorduk, 2. Tedavimizde oldu :)
Şimdi kese görünecek mi diye beklemedeyim, bebek görünecek mi bakalım :) çok korkuyorum da bir yandan. Tam sevinemedim çığlıklar atamıyorum ama içim ılık ılık:)

Evet benimde kizimda henuz ogrenmeden bile mide bulantilarim vardi ogrendigimde 4 haftalikti zaten . Onda erken baslamisti hersey

Benim sağlıkla doğarsa ilk bebeğim olacak. Sürpriz oldu aslında hazır değildim. Rabbim böyle uygun görmüş. 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Bende iştah artışı ve progestan sebebiyle halsizlik ve uyku var. Birde adet ağrısına benzeyen ağrılar.

Herkese merhaba.Ben de 2 senelik evliyim. 4 aydir bebek dusunuyoruz..Cok sukur 4. ayda nasip oldu.Daha keseyi goremedim.Beta once 702 l..Iki gun sonra 1551 cikti..Cuma gunu de keseyi gorecegiz insallah.Benim ara ara belimde ve kasiklarimda batmalar oluyor.Bazen adet sancisi gibi kasilmalar.Cok uykum geliyor.Bugun agzima aci su geldi.Midem.bulandi.Bir sey yiyemedim.Agzimda degisik bir tat var.Hepsine sukurler olsun..Hepsine raziyim.Bebegim saglikla tutunsun yeterki.Benim dogumumda insallah Kasim da olacak.Hepimize bebeklerimizi bagislasin Allah.

Gorunur insallah merak etmeyin :) beta hcg niz kac cikmisti kac kez yapildi hergun iki katina cikar saglikli gebelikte eger yukselme normalse saglikli bir gebelik yasiyorsunuzdur

Degerlerin gayet normal gorunuyor saglikla kucagina alirsin insallah. Şu keseleri bebekleri gorsek artik hepimiz bir rahatlasak. Ama bu kez de cinsiyet merakımız baslicak onu da ogrenince kilosu iyi mi gelisiyor mu diye merak edicez dogurana kadar rahat yok bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…