Degerlerin gayet normal gorunuyor saglikla kucagina alirsin insallah. Şu keseleri bebekleri gorsek artik hepimiz bir rahatlasak. Ama bu kez de cinsiyet merakımız baslicak onu da ogrenince kilosu iyi mi gelisiyor mu diye merak edicez dogurana kadar rahat yok bize
Tesekkur ederim..Insallah..Bunlar cok guzel meraklar,bekleyisler..Hic acele etmiyorum..Her aninin tadini cikariyorum..:))Tabi dediginiz icin hep bir acaba var..Annelik kaygilari basladi simdiden:)))
Yuksek degerleri gorunce dusuk ve riskli bi gebelik gibi dusunuyorum. Agir romatizma ilaclari kullandım 4 ay oldu birakali birazda onun icin oyle geliyor.
Kizlar betası benim kadar 4 katı fazla ilerleyen varmi aranizda benim geçen hafta pzt 8 'di cuma 192 bu gun salı günü 1990 şoka girdim ikiz olabilir diyenler oluyor kafam cok karıştı kaç tane dr baktı keseye benzer birşeyler var şurada dediler daha net kese de yok
Arkadaslar Merhaba bizde bu ay bebek dusunmeye basladik 3. Bebegimiz olucak ins. 2 ogluma da ilk ay hamile kaldim satim 18 subat adetime 5 gun kaldi merak icindeyim oldu mu acaba diye epey erken ogrenenler olmus meraktan topigin en basindan bu yana okudum insanin 10. Cocugu bile olsa heycan ayni oluyormus gercekten
Hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz ins.Bende umarim kasim annesi olurum
Kizlar betası benim kadar 4 katı fazla ilerleyen varmi aranizda benim geçen hafta pzt 8 'di cuma 192 bu gun salı günü 1990 şoka girdim ikiz olabilir diyenler oluyor kafam cok karıştı kaç tane dr baktı keseye benzer birşeyler var şurada dediler daha net kese de yok
kızlar günaydın doktordan geldim şimdi. 12 mm kesemiz göründü şükür, 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için çok mutluyum.
ama heyecandan doktora sormayı unuttum , iyi mi bi sıkıntı var mı diye? bişey olsa doktor söylerdi demi dikkat etmemi falan ?
kızlar günaydın doktordan geldim şimdi. 12 mm kesemiz göründü şükür, 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için çok mutluyum.
ama heyecandan doktora sormayı unuttum , iyi mi bi sıkıntı var mı diye? bişey olsa doktor söylerdi demi dikkat etmemi falan ?
Günaydın kızlar bu sabah tekrar kan verdim,bakalım nasıl çıkacak.İnşallah kat kat artar ❤ Hepimize sağlıklı bir gebelik,sağlıklı bir doğum,sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim
görünmemesi normal çok minikler , ben ilk gebeliğimde 5 haftalıktı doktor sıkışık gel demişti.öyle görmüştü.
ben de geçen hafta gittiğimde görememişti.yani çok küçük dedi emin olamadı.