• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
görünmemesi normal çok minikler , ben ilk gebeliğimde 5 haftalıktı doktor sıkışık gel demişti.öyle görmüştü.
ben de geçen hafta gittiğimde görememişti.yani çok küçük dedi emin olamadı.
ama bazende 5 haftalıkken hem kese hem kalp atışını görebiliyorlar sanırım bhcg değeriyle alakalı bi durum yani ne kadar yükselirse görme olasılığı o kadar artıyor

Kızlar selam sat 28.ocak bugün 08. mart 133 - 12 mart 540 çıktı bir daha kan vermeye ne zaman gitmeliyim ve ultrason ıcın ne zaman doktora gorunmelıyım ??

kızlar günaydın doktordan geldim şimdi. 12 mm kesemiz göründü şükür, 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için çok mutluyum.
ama heyecandan doktora sormayı unuttum , iyi mi bi sıkıntı var mı diye? bişey olsa doktor söylerdi demi dikkat etmemi falan ?
Tabii söylerdi ilaç verirdi sen içini ferah tut allah sağlıkla kucağına almayada nasip etsin

birdee kızlar kan değerim 12 martta 540 çıkmıstı doktor ultrason raporuna ENDOMETRIAL KAVIDETE 5*5 MM GS ? Yazmıs nedir buuuuuuu

Kızlar

7 Mart ( Adetten 2 gün önce ) 20
9 Mart (Adet günü ) 50
13 Mart (4 gün gecikme ) 213

Nasıl gidiyor sizce ?

Benim doktorum 8.haftadan önce gelme dedi hem kalp hem keseyi aynı anda görelim dedi.
Stres yaşarmışım böyle de stresliyimm.. 9 gün önce kan değerim 1974 tü .. bugün tekrar kan verdim inşallah güzel katlanmıştır.

Benim doktorum 8.haftadan önce gelme dedi hem kalp hem keseyi aynı anda görelim dedi.
Stres yaşarmışım böyle de stresliyimm.. 9 gün önce kan değerim 1974 tü .. bugün tekrar kan verdim inşallah güzel katlanmıştır.
Bende verdim bakalım ne olacak

Bende 8. haftada gideceğim zaten burda 7-8 haftadan önce randevu vermiyorlar işin kötüsü kan tahlili hiç yapmıyorlar. Kaset testte pozitifse hamilesindir diyip geçiyorlar

ama bazende 5 haftalıkken hem kese hem kalp atışını görebiliyorlar sanırım bhcg değeriyle alakalı bi durum yani ne kadar yükselirse görme olasılığı o kadar artıyor

bence de , benim değerim 2258 den sonra yükselince kese göründü.

Bende 8. haftada gideceğim zaten burda 7-8 haftadan önce randevu vermiyorlar işin kötüsü kan tahlili hiç yapmıyorlar. Kaset testte pozitifse hamilesindir diyip geçiyorlar

Benim doktorumda oranin kafasinda kan bile vermemi istemiyor.
Ama neler oluyor Allah korusun ortalik sagliksiz gebelik dolu insanin ici rahat etmiyor ki..

Back