2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Neden kaybettiniz?
10 binde 1 görülen bir sebepten. Plesenta diffüzyon denilen bir sebepten. Fazla damar olması gereken yerlerde az, az olması gereken yerlerde çok damar varmış ve bu da bir çeşit pıhtılaşma sebebi olmuş. Herşey mükemmeldi bir anda tepetaklak oldu malesef. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Peki birsey daha sormak istiyorum. Suanda sık tuvalete cikma disinda hicbir belirti yasamiyorum .hani ciltte civilcelenme aserme mide bulanntisi bas agrisi fln olur ya sizde durumlar nasil

Akrep Bebeği
Kucağınızdaki bebeğin küçücük görüntüsüne, sakin duruşuna bakıp aldanmayın, içinde nasıl bir kararlılık ve gurur yattığına nasıl olsa yakın zamanda şahit olacaksınız. Öncelikle akrep burcu bebeklerinin sezgileri çok güçlüdür. Bu bakımdan ondan birşeyler saklamaya çalışmayın ve moralinizi her zaman yüksek tutun. Sizde meydana gelen bir takım duygusal değişiklikleri hemen fark edecek ve tepkilerini belli edeceklerdir. Güçlü kişilik özelliklerine sahip olan akrep bebekleri sizinle güç savaşına girebilir ve istediklerini size yaptırmak için ayak direyebilirler. Onları gün içerisinde biraz yorarak enerjilerini boşaltmalarını sağlamak iyi bir çözüm olabilir yoksa sizinle mücadeleye girişebilirler.

Allah tekrar yaşatmasın. Bir arkadaşım da 5 ayllıkken yaşadı bunu. pıhtılaşma bozukluğu varmış kanında. şu an hamile ve her gün iğne vuruyor kendine.

Pıhtılaşma testi yaptırmak lazım aslında önceden...

amin Rabbim bi daha yaştmasın .

Bu arada kimin kacinci cocugu burada olanlar yazsin gorelim :)
Benim 2. çocugum olacak ama cok heyecanlıyım. İstediğim beklediğim zamanda oldu.
Amin canım. Bu kez herşey yolunda gidecekk merak etme. Rabbim evladını sana bağışlasın..

Benim 2. çocugum olacak ama cok heyecanlıyım. İstediğim beklediğim zamanda oldu.

Amin canım. Bu kez herşey yolunda gidecekk merak etme. Rabbim evladını sana bağışlasın..
Saglikla al kucagina canim planli olmasina sevindim bizim pek oyle olmadi baya da bunalima girdim ama cabuk toparladim cok sukur

Peki birsey daha sormak istiyorum. Suanda sık tuvalete cikma disinda hicbir belirti yasamiyorum .hani ciltte civilcelenme aserme mide bulanntisi bas agrisi fln olur ya sizde durumlar nasil
bazen hiç olmuyor bazen de baş dönmesinden duramıyorum bulantı çok az hissettirryor ,
daha erken olabilir?

bazen hiç olmuyor bazen de baş dönmesinden duramıyorum bulantı çok az hissettirryor ,
daha erken olabilir?
Bende kizimda yuzumde ve gogsumde baya sivilcelenme farketmistim kusmalarda cabası , oglumda da asiri bas agrisi vardi bunda henuz birsey yok bakalim belki ilerki gunlerde olacaktir keske hep boyle gitse

Benim yaşadığım pıhtılaşma sorunu daha farklı ama. Önceden yapılan testle ya da ultrasonla ortaya çıkan birşey değildi. Kuzumun plesentasında mikroskobik incelemede ortaya çıktı. Daha sonra bütün bende bütün araştırmalar yapıldı, hiçbirşey çıkmadı.
Allahım bu sefer sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla kucağıma aldırmayı nasip etsin, hepimize nasip etsin inşallah.

Bende ara ara mide bulantısı oluyor ama çok değil. Aşerme var hemde baya baya. Nefret ettiğim kelle paça çorbasının kokusu burnumdan gitmedi geçen gün . Baş dönmesi de ara ara. İdrara normalde de çok çıkardım zaten onda bi değişiklik yok

Ooo senin baya net hamileligin ben bazen unutuyorum gecen unutup ip atladim hatta tovbe

Test yapıyoruz kan tahlili çıkana kadar endişeleniyoruz.
Kan tahlili çıkıyor 2 kat artana kadar endişeleniyoruz.
2 Kat artıyor Keseyi görene kadar endişeleniyoruz.
Keseyi görüyoruz içini görene kadar endişeleniyoruz.
İçini görüyoruz kalp atışını duyana kadar endişeleniyoruz....

Vallah her anım panikle geçiyor
Bunu bile yaşatan Rabbşme şükürler olsun.
Ben 26 yaşındayım Haziranda 27 olcam ama 2011den beri evliyiz bir sürü tedaviye rağmen olmadı. Elhamdulillah Rabbim kendiliğinden verdi Rabbim kimseyi aratmasın bekletmesin Bizimkileri de sağlıklıca hayırlı evlat olarak kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eylesin inşallah

O endişe hiç geçmeyecek canım hatta katlanarak artıcak. Annelik tam olarak buymuş..

Ooo senin baya net hamileligin ben bazen unutuyorum gecen unutup ip atladim hatta tovbe
ben unutup alışveriş merkezinde xray cihazından geçtim sonrada eşime kızdım hadi ben alışamadım daha sen niye hatırlatmıyosun diye sanki adam alışabilmiş gibi töbe töbe :) minnoşum beni çok asabi yaptı çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…