- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 41
Arka plani degistiriyor Ben cok sevdim. Insallah senin de hosuna gider.Hemen bakıcam
Ay kızlar ben kendime pek bakamaz oldum. Sizler nasılsınız bu kişisel bakım konusunda? Benim saçlarım uzadı, döküldü. Kaşlarımı kendim alamıyorum çok zor şekli ve çok... kilo veremedim, kıyafetlerim olmuyor hep aynı şeyleri giyiyorum. Koronadan dolayı çıkıp birşey de alamadım fazla. İnternet alışverişine alışamadım.
eskiden sık sık kuaföre giderdim. Covidden dolayı gidemiyorum.
oje süreyim bari ama vakit bulamıyorum bile.
Sizde nasıl durumlar? Eski performansım yok güzellik ve bakım konusunda :)
Ben 2 ay once sacimi kestirip rofle yaptirdim ve arada bir makyaj yapiyorum o kadar. Eski halim benim de yok biraz da COVID etkiledi galiba. Disari cok fazla cikmiyorum toplu yerlerde bulunmuyorum. Oje surmeyeli baya uzun zaman oldu.Ay kızlar ben kendime pek bakamaz oldum. Sizler nasılsınız bu kişisel bakım konusunda? Benim saçlarım uzadı, döküldü. Kaşlarımı kendim alamıyorum çok zor şekli ve çok... kilo veremedim, kıyafetlerim olmuyor hep aynı şeyleri giyiyorum. Koronadan dolayı çıkıp birşey de alamadım fazla. İnternet alışverişine alışamadım.
Aynen ya bende öyleyim. İçimden gelse vakit olmuyor, vakit olsa içimden gelmiyor. Gündüz 1 saat uyuyo o bir saatte de uzanıp dinlenmek istiyorum ya da ev işlerinden uzanamıyorum bile. Oje bikaç kez sürdüm sadece. Makyaj yapasım falan da olmuyor zatn kilo veremedim dedigin gibi kıyafetlerim olmuyor bikaç salaş şeyler var onları giyip duruyorum çok sıkıldım bu durumdan. Zayıflamak istiyorum hep niuetleniyorum olmuyor geri bırakıyorum nolcak bilmiyorumAy kızlar ben kendime pek bakamaz oldum. Sizler nasılsınız bu kişisel bakım konusunda? Benim saçlarım uzadı, döküldü. Kaşlarımı kendim alamıyorum çok zor şekli ve çok... kilo veremedim, kıyafetlerim olmuyor hep aynı şeyleri giyiyorum. Koronadan dolayı çıkıp birşey de alamadım fazla. İnternet alışverişine alışamadım.
İki hafta önce aradım .Biz gelince arayacağız dediler .Tekrar arayayım..Kızlar su çiçeği aşısı gelmiş yaptırmayan lar arayıp sorsun
Kilo benim de hala var canım.Alip veriyorum sürekli ..Fazlam var .Bu beni çok rahatsız ediyor .Normalde de kilo takıntısı olan biriydim zaten.Hep zayiftim .Kıyafetlerim olmuyor .Aynı şeyleri giyiyorum hep .Ayakkabılarım olmuyor ama bakımıma dikkat ediyorum..Saçıma bir model verdirdim .Boyattım yazın ..Ben zaten evde de makyaj yapan biriydim .Ay kızlar ben kendime pek bakamaz oldum. Sizler nasılsınız bu kişisel bakım konusunda? Benim saçlarım uzadı, döküldü. Kaşlarımı kendim alamıyorum çok zor şekli ve çok... kilo veremedim, kıyafetlerim olmuyor hep aynı şeyleri giyiyorum. Koronadan dolayı çıkıp birşey de alamadım fazla. İnternet alışverişine alışamadım.
Yürüyor ama 10 adım falan sonra düşüyor. Canı nasıl isterse, ister emekliyor, ister sıralıyor, bazen yürüyor :) seninki nasıl?Arka plani degistiriyor Ben cok sevdim. Insallah senin de hosuna gider.
Deniz nasil canim? Yurumeye basladimi?
Evet öyle oluyor. Hangi ara yapıyorsun peki? :) ben de zaman yaratmaya çalışıyorım. Sabahtan mı yapıyorsun? Kahvaltı öncesi, sonrası?Kilo benim de hala var canım.Alip veriyorum sürekli ..Fazlam var .Bu beni çok rahatsız ediyor .Normalde de kilo takıntısı olan biriydim zaten.Hep zayiftim .Kıyafetlerim olmuyor .Aynı şeyleri giyiyorum hep .Ayakkabılarım olmuyor ama bakımıma dikkat ediyorum..Saçıma bir model verdirdim .Boyattım yazın ..Ben zaten evde de makyaj yapan biriydim .İlk zamanlar salsam da .Şimdi toparlandım .Oje falan sürüyorum .Diyete başladım tekrar .Kendimi daha iyi hissediyorum .Kendime de bakmazsan zaten evdeyiz hep kendimi hasta gibi hissediyorum .Agirlasiyorum ..
Eskisi gibi olmak istemiyorum ama hamile göbeğim bile gitmedi benim.Ya hiç sorma canım o konuda ben çok kötü hissediyorum kendimi. Dustan sonra nemlendirici, arada bir cc krem ve bi ruj. Tüm bakimim busaçlarımı sürekli örüyorum. Oje surmeye korkuyorum, dökülüp çocuğun yemeğine fln kaçar diye. Kaşlarım artık kalın ve düz bi buna seviniyorum, istesem değiştiremezdim şeklini. Kıyafet desen zaten hep evdeyim, dolaşmaya çıkınca da spor bir şeyler giyiyorum, hep aynı. Benim de vermem gereken biraz kilom var hala. Bir daha asla eskisi gibi olamayacağım sanırım.
Yürüyor ama 10 adım falan sonra düşüyor. Canı nasıl isterse, ister emekliyor, ister sıralıyor, bazen yürüyor :) seninki nasıl?
Boran yurumeyi baya gelistirdi canim. Hatta elinden bile tutturmak istemiyor birakin ben yururum havalarinda. Son 1 haftadir da hic bir yere tutunmadan ayaga kalkabiliyor.Bebişlerde tek uykuya geçen var mı? Benimki sanki 2. Uykuyu kısalttı ve gece uykusuna da çok geç yatıyor.
Uzun zamandır tek uyku yapıyor Mete.14:00 gibi uyuyor.16:00 ya doğru uyanıyor.Gece 1 den önce uyumuyor ama sabah geç kalkıyor.10-11 gibiBebişlerde tek uykuya geçen var mı? Benimki sanki 2. Uykuyu kısalttı ve gece uykusuna da çok geç yatıyor.
Sagol canim senden görüp aradım bugun gidip yaptırdıkKızlar su çiçeği aşısı gelmiş yaptırmayan lar arayıp sorsun
Ay maşallah kuzuma benim :)Boran yurumeyi baya gelistirdi canim. Hatta elinden bile tutturmak istemiyor birakin ben yururum havalarinda. Son 1 haftadir da hic bir yere tutunmadan ayaga kalkabiliyor.
Benim oglus gec yatip gec kalkiyor. Sabah 10 da kalkiyor 2 veya 3 te yatip 5 te kalkiyor, aksam 11 de yatiyor.
Bak sen şu kuzuya... 16:00 dan gece 1’e kadar duruyorUzun zamandır tek uyku yapıyor Mete.14:00 gibi uyuyor.16:00 ya doğru uyanıyor.Gece 1 den önce uyumuyor ama sabah geç kalkıyor.10-11 gibi
Tamuyanma sayilmaz ama gece boyunca 7-8 defa meme ariyor. 3-4 defa doyumluk emiyor. Gerisi de ben yanindamiyim diye kontrol amacli. 1 dk emip birakiyor.Ay maşallah kuzuma benim :)
Hee gündüz 1 uyku uyuyor artık. Deniz de sabah 7-8 gibi kalkıyor. Sabah 11 gibi uyuyor 12:30 a kadar. Bi de akşam 16:00- 17:00 arası gibi yatıyor. Sonra gece 22:00 de uyuyor.
boran, gece uyanıyor mu? Benimki kalkmıyor geceleri.
Ah kuzum benimTamuyanma sayilmaz ama gece boyunca 7-8 defa meme ariyor. 3-4 defa doyumluk emiyor. Gerisi de ben yanindamiyim diye kontrol amacli. 1 dk emip birakiyor.