2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Mete yarın sünnet olacak.Acayip heyecanlıyım ben.Umarım bir sıkıntı çıkmaz.
Merhaba canim biz iyiyiz sen nasilsin ? Sorunsuz sıkıntısız bi operasyon olur insallah hayirlisiyla canim ne kadar stres yapma desemde mumkun degil biliyorum. Lokal mi olacak genel anestezi mi

Kızlar merhabalar nasılsınız? Biz 1 hafta önceye kadat çok iyiydik herşey yolundaydı. Ama 1 haftadır felakrt bir ağlama ve kucak isteme bacağıma sarılma durumu var anlamadım. Çocuğum gitti başka çocuk geldi resmen aklım almıyor. Aşırı yoruldum bittim resmen. Kızım akşam yatar sabah kalkardı artık geceleri kalkıp ağlıyor. Gündür hep ağlıyor 1 gülüyor 10 ağlıyor aşırı huysuz ay ben böyle birşey yaşamamıştım şok oldum 1 haftadır tanıyamıyorum çocuğumu. Nolur bir akıl verin bir yardımcı olun ban napcaö ya. Acaba ayrılık korkusu mu nedir bu bu kadar bana yapışması ağlaması. Napcağımı şaşırıyorum bazen bırakayım almayayım kucağıma ağlasın diyorum ama içim elvermiyor. Sürekli bacağıma yapışıp ağlıyor kucak istiyor of inşallah düzelir kızlar sanki çocuğum hiç akıllı iyi olmamış gibi geliyor bazen okadar iyi hallerini unutturdu ki sanki hiç düzelmiycek gibi..

Merhaba canim biz iyiyiz sen nasilsin ? Sorunsuz sıkıntısız bi operasyon olur insallah hayirlisiyla canim ne kadar stres yapma desemde mumkun degil biliyorum. Lokal mi olacak genel anestezi mi
İyiyim canım,teşekkürler.Sorma stresi şimdiden sardı beni.Lokal olacak,öncesinde popodan sakinlestirici iğne yapılacak.

Çok sevindim geçmiş olsun canım.

Küçük azı dişleri 13. aydan itibaren çıkabiliyormuş, belki odur canım. Bizde de durum cok farklı değil. Azı dişinden şüpheleniyorum.

Küçük azı dişleri 13. aydan itibaren çıkabiliyormuş, belki odur canım. Bizde de durum cok farklı değil. Azı dişinden şüpheleniyorum.
Öyle mi diyorsun canım bilmiyorum valla diş bu kadar uzun sürmez diyor uzmanlar en fazla 4 gün diyorlar ama bilmiyorum gerçekten. Diş değil gibş çünkü korkusu var acayip yani. 2 gün önxe doğan kuzeni var bugün onlarla görüştük allahım çocuk yanına yaklaşmadam krize giriyor bizimkisi nasıl ağlıyor. Kucağıma koşuyor. Herşeyden korkuyor gibi. Geçenlerde 1 yal kontrolğnde kan alındı çok ağladı yavrum kucağımdatdı gözüme baktı kurtarayım diye ama çok çaresizdş acaba diyorum hani ondan mu etkilendi böyle herşeysen korkup kucağıma gelme isteği var heran her saniye beni istemesi felan.tamam kan almadan öncede başlamıştı bu huzursuzluk aöa asla bu derece değildi. Ne bileyim herşeyi düşünüyor insan gerçekten. Rabbim hepsine şifa versin uzay kuzuma da inşallah

Fiziksel de bi sıkıntı mı yaşıyor acaba? Bemimki de pişik olunca, diş çıkaracaklen bi de gündüz iyi uyuyamayınca böyle oluyor.

Atak döneminde olabilir mi ki? Baktın mı?

Canm korkmuş olabilir dişte çıkarıyor ağrısı acısı oluyor olabilir o yüzden sürekli sana ihtiyaç duyuyordur kıyamammm kızımın kolundan kan aldılar da çok canı yanmış olmalı ki kızım bir hafta unutmadı hep üstünü değiştirirken kolunu gösterip ağlıyordu

Kıyamam kuzuma yaa bu çocuklar herşeui anlıyor biliyor işte. Bende kesinlikle korktuğunu düşünüyorum tamam belki diş de vardır ama. Çünkü acayip atlıyor kucağıma ağlıyor yapışıyor bana. Mutlaka korktu. Bende tırnağını keseyim dedim elini tuttum bir ağlama krizine girdi. Çünkü hemşire de elinin üstünden kan alırken böyle tutmuştu ya onu hatırladı. Benimki bayağı nazlıymış ki 5 6 gün sürdü korkusu. Bugün sanki biraz iyiydi inşallah unutur daha

Kızlar demir ilacı ne kullanıyorsunuz ben hiç kullanmadım hep ihmal ettim. Demir eksik çıktı doktor ferrum yazdı da kızım içmiyor sürekli eliyle döküyor heryer battı zaten. Damla gibi birşey yok mu acaba ya. D vitamini ocean kullanıyorum o fıs fıs olarak ya çok seviyor mesela. Direk ağzını açıyor 1 fıs sıkıyorum

Ferrum kullandik 1 şişe ama aşırı gaz yapti benimkinde suan ferro sanol b kullaniyoruz ama bunun tadi igrenc ferrumu gayet guzel içiyordu benimki bunu zorla iciriyorum canim şırıngayla denesen bide ? Bunlarin damlalari da var ama düşük ciktigi icin şurup vermistir suruplar daha etkili daha hizli yukseltiyor demiri çünkü

Toz halinde olanı kullandık biz canım içmesine biraz içiyor ama sonra istemiyor bende tozu direk mamalarına döktüm

Ay kızlar ben kendime pek bakamaz oldum. Sizler nasılsınız bu kişisel bakım konusunda? Benim saçlarım uzadı, döküldü. Kaşlarımı kendim alamıyorum çok zor şekli ve çok... kilo veremedim, kıyafetlerim olmuyor hep aynı şeyleri giyiyorum. Koronadan dolayı çıkıp birşey de alamadım fazla. İnternet alışverişine alışamadım.
eskiden sık sık kuaföre giderdim. Covidden dolayı gidemiyorum.
oje süreyim bari ama vakit bulamıyorum bile.
Sizde nasıl durumlar? Eski performansım yok güzellik ve bakım konusunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…