Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Arkadaşlar son günlerde gördüğüm kadarıyla hepimizin ortak sorunları arasında yorgunluk ve uyku kalitemizin/düzenimizin bozulması ağır basıyor. 4-5 gündür doktorumun tavsiyesiyle bir magnezyum ilacı kullanıyorum. Gece 11-12 gibi yatmadan içiyorum. Uykularıma inanılmaz olumlu etkisi oldu! 🧿 Gece sadece tuvaletim geldiği için uyanıyorum artık. Tuvalete gidip geldikten sonra kolaylıkla tekrar uyuyabiliyorum. Aylardır geceleri baykuş gibi kalkıp oturuyordum, saatlerce uyanık kalıyordum. Sinirlerim bozuluyordu neden uyuyamıyorum diye. İlaçla birlikte oh be dünya varmış dedim. Artık en az 7 saat uyuyabiliyorum ki bu gebelik sürecimde hayal gibi bir şeydi benim için. İlacın adını ve bilgilerini link ile ekliyorum. Belki biliyorsunuzdur, belki zaten kullanıyorsunuzdur ama bilmeyen ve uyku sorununa çare arayan varsa özellikle tavsiye ederim: Magnesium Diasporal® Granul Saşe 😍

Arkadaşlar son günlerde gördüğüm kadarıyla hepimizin ortak sorunları arasında yorgunluk ve uyku kalitemizin/düzenimizin bozulması ağır basıyor. 4-5 gündür doktorumun tavsiyesiyle bir magnezyum ilacı kullanıyorum. Gece 11-12 gibi yatmadan içiyorum. Uykularıma inanılmaz olumlu etkisi oldu! 🧿 Gece sadece tuvaletim geldiği için uyanıyorum artık. Tuvalete gidip geldikten sonra kolaylıkla tekrar uyuyabiliyorum. Aylardır geceleri baykuş gibi kalkıp oturuyordum, saatlerce uyanık kalıyordum. Sinirlerim bozuluyordu neden uyuyamıyorum diye. İlaçla birlikte oh be dünya varmış dedim. Artık en az 7 saat uyuyabiliyorum ki bu gebelik sürecimde hayal gibi bir şeydi benim için. İlacın adını ve bilgilerini link ile ekliyorum. Belki biliyorsunuzdur, belki zaten kullanıyorsunuzdur ama bilmeyen ve uyku sorununa çare arayan varsa özellikle tavsiye ederim: Magnesium Diasporal® Granul Saşe 😍
Ben de bunu kullanıyorum. Uykuma çok olumlu bir etki yaptığını söyleyemem
Sadece çok gaz yaptı bende :) sizde de böyle bir etkisi oldu mu?

Ben de bunu kullanıyorum. Uykuma çok olumlu bir etki yaptığını söyleyemem
Sadece çok gaz yaptı bende :) sizde de böyle bir etkisi oldu mu?
Tüm magnezyum takviyeleri için geçerli bir yan etki. Keşke olmasa tabii 😕 Bu bende gaz yapmadı. Dediğim gibi uykuma çok iyi geldi. Çok çok memnun kaldım. Gebelikten önce Mag4 Day&Night kullanıyordum, ondan da fayda görmüştüm.

Teşekkür ederim son birşey daha sorabilir miyim 😊 bu kasılmalarınız bebeğin bir tarafa toplanması şeklinde olan mı karnınz bir tarafının daha şiş gibi olması mı
Toparlanma gibi bir his değildi sanki içimde birşeyler tüm karnımı sıkıyor ve aşağıya doğru şiddetli bir baskı uyguluyor gibiydi. Bu kasılma oluştuğunda hiçbir şekilde kimseyle konuşamıyor kitleniyordum. Sizin dediğiniz şekilde bebeğimin tek bir tarafa toplanması hissini yaşamadım. Bebeğim ters ve sırtı dönük karnıma o yüzden genelde karnım.

Ben kilo alma endişenizi çok iyi anlıyorum. Doğumdan sonra zaten o koşturmacayla vereceğimi biliyorum ama yine de ani kilo artışları beni de huzursuz ediyor. Hastalık sebebiyle yatmanın da mutlaka etkisi olmuştur kilo miktarında. Zaten son haftalar, max 2-3 kg alırız, sonra artık verme aşamasına geçeriz umarım. Ben 4 ayda eski halime dönmüştüm, siz de dönersiniz🍀
İnşallah yaaa etrafımdaki arkadaşlarım emzirirken aldı o süreci de sağlıkla gecirirsek çok iyi 😍

Toparlanma gibi bir his değildi sanki içimde birşeyler tüm karnımı sıkıyor ve aşağıya doğru şiddetli bir baskı uyguluyor gibiydi. Bu kasılma oluştuğunda hiçbir şekilde kimseyle konuşamıyor kitleniyordum. Sizin dediğiniz şekilde bebeğimin tek bir tarafa toplanması hissini yaşamadım. Bebeğim ters ve sırtı dönük karnıma o yüzden genelde karnım.
Çok teşekkür ederim cevaplarnz için sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun 🌸

Kan değerleriniz kötüyken iştah durumunuz nasıldı az mıydı? Yani aslında takviyeler tek başına kendisi kilo aldırmaz ama kan değerlerimiz düzeldiği için sağlıklı da beslenmeye devam etsek iştahımız normale döneceğinden, dolaylı yoldan kilomuzda artış olabilir diye düşünüyorum. Belki sizin de şu an öyle olmuştur. Ama öyle ya da böyle şu an hamilelikte kan değerleriniz kilonuzdan daha önemli. Endişe etmeyin, doğumdan hemen sonra zaten en az 5-6 kg net gidiyor. Sonraki dönemde de sağlıklı beslenmeye devam edip yanında güzelce emzirebilirseniz, süt üretiminde ve emzirirken çok kalori yakılıyor çok hızlı gidiyor kilolar.
Benim hamileliğimin başından beri istahimda hiç bir artış olmadı çok iştahlı bir insan değilim ilaclçlara başlayalı da bgn 13 gün olmuş istahimda bir artış yok aynı yani zorla kahvaltı yapiorum hatta bebek kilo alsın diye oda zaten sporcu olduğum için beslenme de sağlıklıdır istahimda bi artis olamdigi için korkum da gitti aslında

Kızlar İstanbul'da deprem olmuş çok geçmiş olsun. Herkes iyi mi?
Çok şükür iyiyiz ama ben dışarda arabadaydım, arabada bile o kadar net hissettik ki depremi, evde olanlar çok korktu bi hamile arkadaşımız var çok korkmuş evde olduğu için karnı çok kasılmış korkudan bide üstüne doğurcam diye korkmuş kadıncağız, Allah korusun hepimizi umarım bu son olmuştur

Kızlar çok kötüydü deprem hem küçük kızım hem karnımdaki mahvoldum evdne nasıl çıktık bilmiyorum. Karnım kasıklarım çok ağrıdı tüm gün , parol içtim. Eve girdik ikinci oldu bir daha yani psikolojim yerlerde şu an kızı uyuttum kendim de ağrıdan yatıyorum. Nasıl olcak bilmiyorum şu iki üç günü atlatırsak daha iyi olcak inşallah lütfen dikkat edin 🤲

Kızlar çok kötüydü deprem hem küçük kızım hem karnımdaki mahvoldum evdne nasıl çıktık bilmiyorum. Karnım kasıklarım çok ağrıdı tüm gün , parol içtim. Eve girdik ikinci oldu bir daha yani psikolojim yerlerde şu an kızı uyuttum kendim de ağrıdan yatıyorum. Nasıl olcak bilmiyorum şu iki üç günü atlatırsak daha iyi olcak inşallah lütfen dikkat edin 🤲
Çok geçmiş olsun canım. Allah'a emanet olalım inşallah. Sen de sakinleşmeye çalış inşallah ağrıların da geçer. Panikle anıi hareket ettiysen ondan da olabilir.

Kızlar günaydın, kaç gündür çok moralim bozuktu enerjim yok hemen yoruluyorum iş yapamıyorum diye yorumları görünce yalnız olmadığımı gördüm. Çünkü ben her şeyi 32 sonrasına bıraktım 😬 bu haftadan itibaren raporluyum ve artık ev düzenimi oluşturmaya başlayacağım. Canımı sıkan moralimi bozan şeyler var. Belki küçük şeyler ama gebeliğin de etkisiyle moralim çok bozuluyor, kafaya takıp duruyorum.
Her neyse, bugün niyet ettim yatak odasını dolap içlerini düzenlemeye fazlalıkları atmaya, bebeğin eşyalarına yer açmaya, yazlık kışlık aktarımı yapmaya dua edin delirmeden yapayım. Düzen işlerini beceremiyorum ve bu beni çok geriyor üzüyor. Evimde çok dolap var ama dolap içleri aşırı kullanışsız büyük büyük boşluklardan ibaret, raf yok. Evimi sevmiyorum, herşey gözüme batıyor. Biraz eski bir ev. Ama bende düzen yapabilen becerikli bir kadın değilim sanırım. Yapsam da uzun sürmüyor, sürekli de üstünden geçemiyorum. Neyse içimi dökmek istedim. İçinizi karartmak istemiyorum 😁 bi taraftan işe gitmediğim için çok mutlu hissediyorum süper bi duygu 😂😂

Günaydın kızlar🌞Konuşulmuş galiba pek takip edemedim ama bir sorum olucak.2 çocuğum olsada unutuyor insan. 32. haftadayım dün akşam kasılmalarım oldu bebek toparlandığı zaman hareket edemez haldeydim. Çok panik oldum ,Ağrı Bacağıma belime vuruyordu.İdrar yolu infeksionum tekrarladı ondanmı oldu bilmiyorum.Hala belim , böbreğim ağrıyor. 8. Ay öyle bir giriş yaptıki bana çok halsiz mutsuzum😞

Kızlar 32+3 itibariyle bebiş 2050 gram çıktı. Her şey yolunda görünüyor şükürler olsun . Nst ye bağladılar ilk kez. O da normal çıktı. Sadece bebişin boynunw çok az kordon dolanmış . Yani tam tur değil doktor çok önemli değil normal dedi, takip edeceğiz dedi . Sezaryen için nasıl istiyorsan öyle yaparız dedi😂 gün alamadım çünkü ilk doğum olduğu için almak için acele etmeyeceğiz dedi 39 a kadar bekleyebiliriz hir sorun yoksa dedi. Duruma göre karwr verebiliriz şuan gün veremeyiz dedi .
Hepiniz bu hafta çok güzel haberler alın inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merhaba,bizde dün gittik 32.hafta malum rapor için.Bizim kızda 2 kg 42 cm olmuş.Çok şükür sağlıklı.Bizim mecburi sezaryen benden kaynaklı ama kuşum soğum pozisyonunu almış ya :( Bizim ki debeklerse 16 Haziran planladık.1 Hafta öncesi zaten bayram.Bakalım nasıl ilerleyeceğiz.

Back
X