Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar ya bugün canım çok sıkılıyor diye yarım güne işe gittim. 2 3 gibi eve geldim iki çeşit yemek salata cacık yaptım. Dayanamadım kek yaptım mutfağı temizleyip 1 makine çamaşır attım. Sonra da yorgunluktan kendimi kaldıramadım oturduğum yerden. Normalde olsa evi silip süpürüp ütü bile yapardım daha az zamanda. Gücüm yetmiyor Yarım saattir ağlıyorum ben bu çocuğa bu kadarcık enerjiyle nasıl bakarım aklım almıyor. Bir sürü şey yapmak istiyorum uyuyakalıyorum olduğum yerde.
Eski gücümüz enerjimiz yerine ne zaman gelecek kendimi yaşlı emekli teyzeler gibi hissediyorum artık

Kızlar ya bugün canım çok sıkılıyor diye yarım güne işe gittim. 2 3 gibi eve geldim iki çeşit yemek salata cacık yaptım. Dayanamadım kek yaptım mutfağı temizleyip 1 makine çamaşır attım. Sonra da yorgunluktan kendimi kaldıramadım oturduğum yerden. Normalde olsa evi silip süpürüp ütü bile yapardım daha az zamanda. Gücüm yetmiyor Yarım saattir ağlıyorum ben bu çocuğa bu kadarcık enerjiyle nasıl bakarım aklım almıyor. Bir sürü şey yapmak istiyorum uyuyakalıyorum olduğum yerde.
Eski gücümüz enerjimiz yerine ne zaman gelecek kendimi yaşlı emekli teyzeler gibi hissediyorum artık
Canım maşallah bak bebek büyütmek vücut için çok enerji gerektiriyor o yüzden yorgunuz. Doğumdan sonrada uykusuzluktan oluyor ama 3 ay sonra düzene girer inşallah. 🤲🧡

Bence yeterince iş yapmışsın zaten 🫠 bende işe gittim geldim yemek yaptım yedik. Akşam yazlık kışlıkları ayırma planım vardı ona odaklnmıştım tamamen. Ama yemek yapıp yedikten sonra yorgunluktan kalkamadım yerimden. Hatta ağlayasım geldi, bir şeyi yapmak isteyipte yapamamak cidden zormuş. Bebek olmasa kendimi zorlae yaparım ama kasığım ağrıdı mı bırakıyorum direkt ve bu da moral bozuyor cidden. Bu saat oldu hala yorgunluğum geçsin kasık ağrım geçsin kalkıp yapıcam diye inatla oturuyorum . Ama halim yok

Valla evde küçük çocuğum var onunla uyumak için bekliyorum dört gözle akşamı hep yorgunum heeep hiç oturmuyorum hep söyleniyorum koca bıktı benden ama ne yapayım tek başıma anca yetiyorum 😅 geçiyor doğumdan sonra yavaş yavaş adapte oluyorsunuz sürece ilk bocalama geçince allah o enerjiyi veriyor 🤗 ben bebekle uyuyodum doğduktan sonra ilk zamanlar biraz faydası oluyodu her zaman olmasada fırsat yaratıodum en zorlayan şey uykusuzluk oluyo çünkü en azından beni öyle oldu 🤗 ama yaz ayının verdiği bir enerjide Olur hava cıvıl cıvıl gelir o enerji hiç üzülmeyin 😘

Gebelikte değilde ben öncesinden baya bi vurulmuştum bazen kilo yapıyordu bazen bir değişiklik yapmıyordu, genelde de aynı oluyordu ilacım yapmaz sizde de belki bebek ve sizin sağlığınız için bunu riske alabilirsiniz spor yapıyorsunuz zaten alsanız bile sonrasında vermek sizin için zor olmaz. Anlayabiliyorum sizi benimde kilo takıntım var ama ben almamak içinde bir şey yapmıyorum alsam bile spor yapıp verebilecek biri değilim o yönden siz şanslısınız. Az bir süremiz kaldı zaten doğumda kiloların çoğu gidiyor. Çok stres yapmayın kilo alıcam psikolojisine de girmeyin almazsınız umarım☺️
Ayyyy inşallah almayız hepimiz çok kilo 😀 inanın yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil bu konu bende resmen takıntı oldu doğru düzgün zevkle bişey yediğimi bilmem 🤦‍♀️

Bence yeterince iş yapmışsın zaten 🫠 bende işe gittim geldim yemek yaptım yedik. Akşam yazlık kışlıkları ayırma planım vardı ona odaklnmıştım tamamen. Ama yemek yapıp yedikten sonra yorgunluktan kalkamadım yerimden. Hatta ağlayasım geldi, bir şeyi yapmak isteyipte yapamamak cidden zormuş. Bebek olmasa kendimi zorlae yaparım ama kasığım ağrıdı mı bırakıyorum direkt ve bu da moral bozuyor cidden. Bu saat oldu hala yorgunluğum geçsin kasık ağrım geçsin kalkıp yapıcam diye inatla oturuyorum . Ama halim yok
Hayatımda ilk defa böyleyim bu hafta gerçekten ağırlaştım çok zoruma gidiyor

Benim bebekler epey baskı yapıyor ondan sanırım iyice arttık bu sindirim sorunu . Ayakları karnıma çekemiyorum çünkü kasıkta hareketler direk açmak zorunda kalıyorum . Gluten mi perişan ediyor beni çözemedim . Allah yardımcımız olsun valla ben de kalkıp gazdan saatlerce dolandığımı bilirim .
Gluten gerçekten çok etkiliyor, hamilelik zaten bir yandan kabız için başlı başına sabahlar aç karnına sıcak suyu deneyin lütfen bana çok faydası oldu. İkizlere mi hamilesiniz 😍 rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah😍

Hayatımda ilk defa böyleyim bu hafta gerçekten ağırlaştım çok zoruma gidiyor. Umarım çabuk döneriz eski halimize

Valla evde küçük çocuğum var onunla uyumak için bekliyorum dört gözle akşamı hep yorgunum heeep hiç oturmuyorum hep söyleniyorum koca bıktı benden ama ne yapayım tek başıma anca yetiyorum 😅 geçiyor doğumdan sonra yavaş yavaş adapte oluyorsunuz sürece ilk bocalama geçince allah o enerjiyi veriyor 🤗 ben bebekle uyuyodum doğduktan sonra ilk zamanlar biraz faydası oluyodu her zaman olmasada fırsat yaratıodum en zorlayan şey uykusuzluk oluyo çünkü en azından beni öyle oldu 🤗 ama yaz ayının verdiği bir enerjide Olur hava cıvıl cıvıl gelir o enerji hiç üzülmeyin 😘
Ayy umarım öyle olur yaa 😅 cidden psikolojim bozuldu böyle nasıl olacak diye düşünmekten

Bende almıyordum taaa ki 30 u geçene kadar şimdi her gün tartı farklı çıkıyor yeme düzenim değişmediği halde😆
Ben ekstra çok dikkat ettim sporumu yürüyüşümü hep yaptım sadece bir ay yatmak zorunda kalmıştım (ameliyat oldum ) o bir ay ilaçlar hareketsizlik 5 kilo almışım o kadar dikkat etmeme rağmen o kadar hareketli bir hayatım var ona rağmen 13 kilo aldım 52 den 65 olmuşum çok stres oluyorum gerçekten şimdi de bu vitamin ilaçları beni çok korkutuyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

Doğurunca geçecek inş o yorgunluk hissi 🙃 inanın bende bi yandan onu bekliyorum. Bazen yorgunluktan yatmaktan canım sıkılıyor. Ama o enerji gelecek geri. Bebişi slinge koyup gezmek hayalim

Bende yatıyorum hala😀 üstüne bide sancı girince karından mı mideden mi anlayamadım aman dedim. Sağa döndüm şuan olduğum pozisyondan da başka hale geçemiyorum. Bi öyle rahatladım.

Ben ekstra çok dikkat ettim sporumu yürüyüşümü hep yaptım sadece bir ay yatmak zorunda kalmıştım (ameliyat oldum ) o bir ay ilaçlar hareketsizlik 5 kilo almışım o kadar dikkat etmeme rağmen o kadar hareketli bir hayatım var ona rağmen 13 kilo aldım 52 den 65 olmuşum çok stres oluyorum gerçekten şimdi de bu vitamin ilaçları beni çok korkutuyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Verilir hepsii keyfi değil sonuçta. Korku stres yapmayalım🥰

Ben bu ara rezene çayına başladım. Gebelikte güvenli kabul ediliyormuş. Ama dün bir bugün iki olacak işe yarar mı bilmem
Rezene çayı gaz sancısına bana çok iyi gelmişti ama doktorum çok mecbur kalmadıkça içme dedi bende çok zor durumda olursam içiyorum bir fincan ama her gün düzenli içmedim

Bende yatıyorum hala😀 üstüne bide sancı girince karından mı mideden mi anlayamadım aman dedim. Sağa döndüm şuan olduğum pozisyondan da başka hale geçemiyorum. Bi öyle rahatladım.
Yatma mecburiyetin mi var canım eğer yoksa şöyle evin için de biraz hızlı adımlar hatta yapabilirsen bacaklarını karnına doğru çekip çok değil biraz çeksen yeterli öyle yurusen faydası oluyor

Ohhooooo zaten bir sürü iş yapmışsınız. Maşallah diyelim 🧿 Biz artık hazır sofraya oturacak haldeyiz. Biz yedik Allah arttırsın, sofrayı da kuran kaldırsın deyip hemen koltuğumuza sıvışacak zamanlardayız 😄 Yormayın öyle kendinizi. Ben de kendimi iyi hissedince peş peşe bir sürü iş yapıyorum, sonra da kasık ağrısı çekiyorum. Ne zaman eski enerjimize döneriz kısmına gelince, muhtemelen yaz sonu toparlanmış oluruz diye tahmin ediyorum

Hiç dert etmeyelim. Ben de 15 kg'ı gördüm maşallah 😄 Ama umrumda değil. Veririz, hepsi gider. Bugün burada bir arkadaşın söylediği şey aklımdan hiç çıkmıyor. Yavrularımızla aynı bedende son haftalarımız bunlar. Bu özel zamanlara odaklanalım. Kimseleri takmayalım (bu tavsiye başta kendime 😅).

Ohhooooo zaten bir sürü iş yapmışsınız. Maşallah diyelim 🧿 Biz artık hazır sofraya oturacak haldeyiz. Biz yedik Allah arttırsın, sofrayı da kuran kaldırsın deyip hemen koltuğumuza sıvışacak zamanlardayız 😄 Yormayın öyle kendinizi. Ben de kendimi iyi hissedince peş peşe bir sürü iş yapıyorum, sonra da kasık ağrısı çekiyorum. Ne zaman eski enerjimize döneriz kısmına gelince, muhtemelen yaz sonu toparlanmış oluruz diye tahmin ediyorum
Bir anda oldu bu bir hafta önce çok iyiydim halbuki 🥺 yaz sonunu iple çekiyorum artık umarım en kısa sürede toplarız 🥹

Back
X