Çok geçmiş olsun canım çok şükür iyisiniz sevindim. Biz yaşamadığımız halde bu kadar üzüldük kötü olduk siz kim bilir nasılsınız hiç düşünemiyorum. Rabbim bidaha yaşatmasın ölenlerin ailelerine de sabır versin insallahBen İzmirliyim kızlar depremi çok kötü yaşadık bu yaşıma kadar yaşadığım en kötü en şiddetli depremdi o anda arkadaşımdaydım bina eski lojman binası 50 yıllık bina 4 kattaydık ilk anda hafif salladık daha sonra bir şiddetlendi inanılmaz bişeydi nasıl korktum tamam dedim gidiyoruz şimdi yıkılıyor bina duvarların sallanması o ses o gürültü aman Allahımbağrış çağrış nasıl aşağıya indik hatırlamıyorum o an kızım anneannesinde evimizdeydi çok şükür bizde bir sıkıntı yok Enkaz altında kalanlara Allahım yardım etsin yaralılara şifa versin can kaybı artmadan herkes kurtulur inşallah Allahım bir daha yaşatmasın çok acı bir şey
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Benim de ailem izmir’de. Çok korktularBen İzmirliyim kızlar depremi çok kötü yaşadık bu yaşıma kadar yaşadığım en kötü en şiddetli depremdi o anda arkadaşımdaydım bina eski lojman binası 50 yıllık bina 4 kattaydık ilk anda hafif salladık daha sonra bir şiddetlendi inanılmaz bişeydi nasıl korktum tamam dedim gidiyoruz şimdi yıkılıyor bina duvarların sallanması o ses o gürültü aman Allahımbağrış çağrış nasıl aşağıya indik hatırlamıyorum o an kızım anneannesinde evimizdeydi çok şükür bizde bir sıkıntı yok Enkaz altında kalanlara Allahım yardım etsin yaralılara şifa versin can kaybı artmadan herkes kurtulur inşallah Allahım bir daha yaşatmasın çok acı bir şey
Cok gecmis olsun canim, Allah beterinden korusunBen İzmirliyim kızlar depremi çok kötü yaşadık bu yaşıma kadar yaşadığım en kötü en şiddetli depremdi o anda arkadaşımdaydım bina eski lojman binası 50 yıllık bina 4 kattaydık ilk anda hafif salladık daha sonra bir şiddetlendi inanılmaz bişeydi nasıl korktum tamam dedim gidiyoruz şimdi yıkılıyor bina duvarların sallanması o ses o gürültü aman Allahımbağrış çağrış nasıl aşağıya indik hatırlamıyorum o an kızım anneannesinde evimizdeydi çok şükür bizde bir sıkıntı yok Enkaz altında kalanlara Allahım yardım etsin yaralılara şifa versin can kaybı artmadan herkes kurtulur inşallah Allahım bir daha yaşatmasın çok acı bir şey
Ailene de gecmis olsun canim.Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. Benim de ailem izmir’de. Çok korktular
Neden olmuyor ki tombiklikten mi yoksa
Ben ayakkabı olaram böyle bir şey aldım. Sokakta giymesi için, hem ayağı üşümez hem de ayak formunu bozacak bir şey değil, ayağının şeklini alıyor diye. Sert bir kalıbı yok.
evde ayakkabı giydirmeyi düşünmüyorum ayak kaslarının da çalışması için.
Yumuşacık, çorap gibi giydiriliyor, sıcak da tutuyor dışarıda.
l
Ben İzmirliyim kızlar depremi çok kötü yaşadık bu yaşıma kadar yaşadığım en kötü en şiddetli depremdi o anda arkadaşımdaydım bina eski lojman binası 50 yıllık bina 4 kattaydık ilk anda hafif salladık daha sonra bir şiddetlendi inanılmaz bişeydi nasıl korktum tamam dedim gidiyoruz şimdi yıkılıyor bina duvarların sallanması o ses o gürültü aman Allahımbağrış çağrış nasıl aşağıya indik hatırlamıyorum o an kızım anneannesinde evimizdeydi çok şükür bizde bir sıkıntı yok Enkaz altında kalanlara Allahım yardım etsin yaralılara şifa versin can kaybı artmadan herkes kurtulur inşallah Allahım bir daha yaşatmasın çok acı bir şey
Polaris in ayskkabilari anatomik oluyor deri olanlar bilekten sarması gerekiyor cnm iki cırt cırtlı iyi oluyor bı de vicco da var spor ayakkabı gibi olandan alırsanız çıkar ayağından bizim kinin ayağı çok küçük bı deIzmire yaşayanlar var mı canlar ? Ses verin insallah hepiniz iyisinizdir geçmiş olsun
Kızlar bu arada bebisine ayakkabı alan var mı? Anatomik ilk adım ayakkabisi almak istiyorum var mi tavsiye edebileceginiz marka model ?
Coook gecmis olsun canim Rabbim tekrar yasatmasinBen İzmirliyim kızlar depremi çok kötü yaşadık bu yaşıma kadar yaşadığım en kötü en şiddetli depremdi o anda arkadaşımdaydım bina eski lojman binası 50 yıllık bina 4 kattaydık ilk anda hafif salladık daha sonra bir şiddetlendi inanılmaz bişeydi nasıl korktum tamam dedim gidiyoruz şimdi yıkılıyor bina duvarların sallanması o ses o gürültü aman Allahımbağrış çağrış nasıl aşağıya indik hatırlamıyorum o an kızım anneannesinde evimizdeydi çok şükür bizde bir sıkıntı yok Enkaz altında kalanlara Allahım yardım etsin yaralılara şifa versin can kaybı artmadan herkes kurtulur inşallah Allahım bir daha yaşatmasın çok acı bir şey
Ya yerim o turp ayaklarıAyakları yuvarlak yuvarlak tombişimin, turp gibiçıkıyor ayakkabıdan.
Sanirim vicco alacagim bu modeli begendim hem deri hem cırtlı hemde cok hafifmis, spor ayakkabi gibi olanlar ağır olabilir diye düşündümPolaris in ayskkabilari anatomik oluyor deri olanlar bilekten sarması gerekiyor cnm iki cırt cırtlı iyi oluyor bı de vicco da var spor ayakkabı gibi olandan alırsanız çıkar ayağından bizim kinin ayağı çok küçük bı de
Elazığ depremini yaşayan biri olarak seni çokkk iyi anlıyorum canım... İzlerken tv de sanki yeniden elazığda deprem olmuş ki çok üzüldüm çok etkilendim günlersir uyuyamıyorum.. O korku ve acı öyle zor ki.. Kızım 2 aylıktı 1 hafta dışarıdaydık kar yağıyordu buz gibiydi camide kalmıştık.. Of allahım kimseye yaşatma yarabbim.. O ses o gürültü.. Tekrar çok geçmiş olsun size de canımmBen İzmirliyim kızlar depremi çok kötü yaşadık bu yaşıma kadar yaşadığım en kötü en şiddetli depremdi o anda arkadaşımdaydım bina eski lojman binası 50 yıllık bina 4 kattaydık ilk anda hafif salladık daha sonra bir şiddetlendi inanılmaz bişeydi nasıl korktum tamam dedim gidiyoruz şimdi yıkılıyor bina duvarların sallanması o ses o gürültü aman Allahımbağrış çağrış nasıl aşağıya indik hatırlamıyorum o an kızım anneannesinde evimizdeydi çok şükür bizde bir sıkıntı yok Enkaz altında kalanlara Allahım yardım etsin yaralılara şifa versin can kaybı artmadan herkes kurtulur inşallah Allahım bir daha yaşatmasın çok acı bir şey
Sağolun kızlar Allah dayanma gücü versin çok zor hala etkisindeyim bende iyi bir haber duymak için hep tv başındayım inşallah sağ kurtulurlar çok dua ediyorum çok üzülüyorum Allah bir daha yaşatmasın deprem ülkesiyiz ama hiç bir önlem alınamıyor yıkılan binaların ikisi çürük raporu almış daha kaç canlar gidecek böyle ne olacak bilmiyorum ya belediyeler nasıl ruhsat veriyor nasıl böyle binalara anlamıyorum yaGeçmiş olsun canım. Sag salim atlatmanıza inan cok sevindim. Gözüm kulağım aklım izmirde. Ateş, barlas o kadar çok bebek enkaz altında ki... içim parçalandı. İyi bir haber gelsin diye elim telefonda, 5dk.da bir girip bakıyorum twitter hesaplarına ama sanırım bu saatten sonra çok zor. 4 kardeş vardı en küçükleri hâlâ enkazda, 3 yaşında, tek başınaminicik çocuklar, çok zor dayanmak. Aileleri ne haldedir. Düşündükçe insan delirecek gibi oluyor.
Bu bileğini çok sarmaz cnm bot gibi olanlar var resim atayım bunlar gibi daha rahat ederlerSanirim vicco alacagim bu modeli begendim hem deri hem cırtlı hemde cok hafifmis, spor ayakkabi gibi olanlar ağır olabilir diye düşündüm
Sağol canım, kendime gelemedim hala. Hele o gün... bütün geçmişim orada. Eş dost akraba.Cok gecmis olsun canim, Allah beterinden korusun.
Ailene de gecmis olsun canim.
Yerim o turpları:)Ayakları yuvarlak yuvarlak tombişimin, turp gibiçıkıyor ayakkabıdan.
Teşekkürler canım. Ben buradan bir bebek mağazasından almıştım. Bilemiyorum ki internetten siparş verilebilir mi... çok memnunum. 1 numara büyüğünü de aldım bulmuşken. Bütün kış bunu giydirirm.Çok güzelmiş canım, güle güle kullanın. Ben de çok aradım böyle bir şey anaa bulamadım maalesef.
Kesinlikle haklisin canim. Benim Izmir de hic tanidigim olmamasina ragmen videolari gordukce icim parcalandi. Devamli dualar ettim kurtulmalari icin. Senin orada yasanmisligin ve ailen var. Gercekten cok uzgunun.Allah im bir daha boyle felaketler gostermesinSağol canım, kendime gelemedim hala. Hele o gün... bütün geçmişim orada. Eş dost akraba.