2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Çok iyi etmişsin canım rapor almakla. Ortalık çok fena, bi sürü arkadaşım korona olmuş.

Emekliyor ve tutunup kalkıyor daha yürüme yok canım bizde. Yürü diyince zıplıyor olduğu yerde. Vallahi çok beterler bir de yürürlerse şu aralar bittik.
Ben artık evime gitmek istiyorum ama uçağa binmekten çok korkuyorum aktarmalı olacak bir de, nasıl yapıcaz bilmiyorum hiç. Çok özledim eşimi, evimi. O da özlüyor uzayı, görüntülü konuşuyoruz ama yeterli değil tabi, çocuk telefonu babası sanıyor artık. Bi cesaret gidicez bakalım 1 ay içinde.

Haklısın kuzum evlat bambaşka birşey Allah çocuklarımıza uzun, sağlıklı ömürler versin

Öptüm canım senin yerine
Evet daha fazla ertelemenin alemi yok .

Kızlar, bebeğimi seminere götürmeye karar vermiştim. Hatta odamızı bile seçmiştim ama seminer iptal oldu korona yüzünden.
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Bence sevin git gel sıkıntısından kurtuldun

Kızlar, bebeğimi seminere götürmeye karar vermiştim. Hatta odamızı bile seçmiştim ama seminer iptal oldu korona yüzünden.
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Hayırlısı olmuş canım.Rahatiniz bozulmayacak şükür .Sevindim senin ve bebeğinin adına.

Izmire yaşayanlar var mı canlar ? Ses verin insallah hepiniz iyisinizdir geçmiş olsun
Kızlar bu arada bebisine ayakkabı alan var mı? Anatomik ilk adım ayakkabisi almak istiyorum var mi tavsiye edebileceginiz marka model ?

Izmire yaşayanlar var mı canlar ? Ses verin insallah hepiniz iyisinizdir geçmiş olsun
Kızlar bu arada bebisine ayakkabı alan var mı? Anatomik ilk adım ayakkabisi almak istiyorum var mi tavsiye edebileceginiz marka model ?
Ben de almayı düşünüyorum ..Bir fikrim yok.Oneri olursa ben de takip edeyim..

Uzayın ayağına ayakkabı olmuyor ama olsaydı mammaramma alacaktım canim ben, kullananlar memnun hep.

Uzayın ayağına ayakkabı olmuyor ama olsaydı mammaramma alacaktım canim ben, kullananlar memnun hep.
Simdi baktim o markaya ama ilk adim basligi altinda bulamadim, yürüyüş, günlük spor bot olarak var onlarin yapisi da ilk adima uygun mu bilemedim acikcasi

Ben ayakkabı olaram böyle bir şey aldım. Sokakta giymesi için, hem ayağı üşümez hem de ayak formunu bozacak bir şey değil, ayağının şeklini alıyor diye. Sert bir kalıbı yok.
evde ayakkabı giydirmeyi düşünmüyorum ayak kaslarının da çalışması için.
Yumuşacık, çorap gibi giydiriliyor, sıcak da tutuyor dışarıda.
l

Eklentiler

• 5FEB0F5E-5935-42C4-BEA4-B892D1765061.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 58
  • F73B025B-94B3-44A6-BF7B-5F6E07EBC91D.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 67
Ben İzmirliyim kızlar depremi çok kötü yaşadık bu yaşıma kadar yaşadığım en kötü en şiddetli depremdi o anda arkadaşımdaydım bina eski lojman binası 50 yıllık bina 4 kattaydık ilk anda hafif salladık daha sonra bir şiddetlendi inanılmaz bişeydi nasıl korktum tamam dedim gidiyoruz şimdi yıkılıyor bina duvarların sallanması o ses o gürültü aman Allahım bağrış çağrış nasıl aşağıya indik hatırlamıyorum o an kızım anneannesinde evimizdeydi çok şükür bizde bir sıkıntı yok Enkaz altında kalanlara Allahım yardım etsin yaralılara şifa versin can kaybı artmadan herkes kurtulur inşallah Allahım bir daha yaşatmasın çok acı bir şey

Cok gecmis olsun rabbim bidaha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…