Ben de ailem ve eşimin ailesiyle küçük bi kutlama yapıcam. Evi süsler bi pasta keseriz anı olur diye düşünüyorum. Pastayı da kendim yapmayı düşünüyorum ama iyi bir tarif bulmam lazım.Bebişlerin doğum gününde ne yapacaksınız?
ay ben bi de banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz diye soracaktım kızlar ayaklandı bunlar?
Kızlar bebeğimin ateşi yükseldi 37,5-38 derece. Ateş düşürücü verdim bir ölçek ılık duş aldırdım ama 37,5 civarında hep. Acile götürmek istemiyorum genel durumu iyi hasta gibi değil yani. Üst ön dişi çıkmak üzere ondan olabilir mi?
Gecmiş olsun canım diştendir umarım. Nasıl şimdi düştü mü ateşi doktora götürdün müKızlar bebeğimin ateşi yükseldi 37,5-38 derece. Ateş düşürücü verdim bir ölçek ılık duş aldırdım ama 37,5 civarında hep. Acile götürmek istemiyorum genel durumu iyi hasta gibi değil yani. Üst ön dişi çıkmak üzere ondan olabilir mi?
Canım ne durumdasınız? Düştü mü ateşi? Diş olabilir. Bizde de 2 ay önce ateş olmuştu. Altinci hastalik cikti. Uçuğu olan kimseyle temas etti mi?
Teşekkür ederim kızlar, gece şurup verdik düşmeyince fitil verdik. Sabaha kendi doktoruna götürdük hemen. Baya ishal de olmuş kuzum kan tahlili idrar ve gaita istediler. Crp si yüksek çıkmış idrarı götüreceğiz birazdan tekrar kaka yapmasını bekliyoruzGecmiş olsun canım diştendir umarım. Nasıl şimdi düştü mü ateşi doktora götürdün mü
Çok geçmiş olsun canım. Bizim de iki ay önce oldu ve çok zordu. Bizde ates ile birlikte ikinci gün kusma da olunca doktora gittik englfeksiyon çıktı baya da zor geçti bir ay sürdü temizlenmesi. Inşallah bir an önce geçerTeşekkür ederim kızlar, gece şurup verdik düşmeyince fitil verdik. Sabaha kendi doktoruna götürdük hemen. Baya ishal de olmuş kuzum kan tahlili idrar ve gaita istediler. Crp si yüksek çıkmış idrarı götüreceğiz birazdan tekrar kaka yapmasını bekliyoruz
Teşekkür ederim canım inşallah uzun sürmezÇok geçmiş olsun canım. Bizim de iki ay önce oldu ve çok zordu. Bizde ates ile birlikte ikinci gün kusma da olunca doktora gittik englfeksiyon çıktı baya da zor geçti bir ay sürdü temizlenmesi. Inşallah bir an önce geçer
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin ,bir an önce iyileşsin kuzucuk..Teşekkür ederim kızlar, gece şurup verdik düşmeyince fitil verdik. Sabaha kendi doktoruna götürdük hemen. Baya ishal de olmuş kuzum kan tahlili idrar ve gaita istediler. Crp si yüksek çıkmış idrarı götüreceğiz birazdan tekrar kaka yapmasını bekliyoruz
Teşekkür ederim kızlar, gece şurup verdik düşmeyince fitil verdik. Sabaha kendi doktoruna götürdük hemen. Baya ishal de olmuş kuzum kan tahlili idrar ve gaita istediler. Crp si yüksek çıkmış idrarı götüreceğiz birazdan tekrar kaka yapmasını bekliyoruz
Zaman nasıl geçti ..Geçen sene bu zamanlar sancı bekliyordum.Yuruyusler,merdiven çıkmalarAyy bizim bebeler 1 yaşına geldiler he :) hamileyken bakıyordum buralara, şimdi kocaman bebiş oldular
Idrar yolu enfeksiyonu varmış canım bir hafta antibiyotik kullandık ama hala vardı geçmemişti. Bir hafta da adini hatırlamadığım bir ilaç kullandık antiseptik olarak geçiyormuş sanırım. Inşallah sizin diştendir ve sonuclariniz güzel çıkar canımTeşekkür ederim canım inşallah uzun sürmezenfeksiyon derken ne enfeksiyonuydu söyledi mi doktor? İlaç kullandınız mı?
Masallah, hep beraber nice guzel seneleriniz olsun canim.Evettt artık benimde "1" yaşım varrrr
Ama hala hiç dişim yok çaktırmayın
Masallah kuzuya pek tatli olmuş nice senelere.Evettt artık benimde "1" yaşım varrrr
Ama hala hiç dişim yok çaktırmayın
Canim cook tesekkur ederizMasallah, hep beraber nice guzel seneleriniz olsun canim.
Cok tesekkur ederiz canim benimMasallah kuzuya pek tatli olmuş nice senelere.Gec diş cikartan bebek iyidir derler,geç cururmus. benimkinin 6 dişi var paso issiriyor artik heryerimi
Onun ailesinden kimler var ? Biraz bizimde oyle oldu kendi annem babam esimin anne babasi ve 3 ablası geldiler. Onlari cagirmasam olmazdiOf şu doğum günü baya hengame olacak bana.esimin ailesi kalabalik benim ailem annem babam sadece onunkiler bisürü.ben annem babam kayinvalidem gelsin aramizda kutlama yapalim diye düşünüyorum ama şimdi digerlerini cagirmasam alinirlarmi ayipolurmu diyede düşünüyorum.yada kimseyi cagirmasam sadece foto cekimi yapsak kendi aramizdada pasta kessek.cunku artik agirlasiyorum ve cok yoruluyorum.sizce napsam kizlar akil verin