2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebişlerin doğum gününde ne yapacaksınız?
ay ben bi de banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz diye soracaktım kızlar ayaklandı bunlar?
Ben de ailem ve eşimin ailesiyle küçük bi kutlama yapıcam. Evi süsler bi pasta keseriz anı olur diye düşünüyorum. Pastayı da kendim yapmayı düşünüyorum ama iyi bir tarif bulmam lazım.
Banyoyu şöyle hallediyoruz, ben veya eşim banyoda kucağımıza alıyoruz diğeri de yıkıyor. Küvette pek mümkün olmuyor artık

Kızlar bebeğimin ateşi yükseldi 37,5-38 derece. Ateş düşürücü verdim bir ölçek ılık duş aldırdım ama 37,5 civarında hep. Acile götürmek istemiyorum genel durumu iyi hasta gibi değil yani. Üst ön dişi çıkmak üzere ondan olabilir mi?

Canım ne durumdasınız? Düştü mü ateşi? Diş olabilir. Bizde de 2 ay önce ateş olmuştu. Altinci hastalik cikti. Uçuğu olan kimseyle temas etti mi?

Gecmiş olsun canım diştendir umarım. Nasıl şimdi düştü mü ateşi doktora götürdün mü

Canım ne durumdasınız? Düştü mü ateşi? Diş olabilir. Bizde de 2 ay önce ateş olmuştu. Altinci hastalik cikti. Uçuğu olan kimseyle temas etti mi?
Gecmiş olsun canım diştendir umarım. Nasıl şimdi düştü mü ateşi doktora götürdün mü
Teşekkür ederim kızlar, gece şurup verdik düşmeyince fitil verdik. Sabaha kendi doktoruna götürdük hemen. Baya ishal de olmuş kuzum kan tahlili idrar ve gaita istediler. Crp si yüksek çıkmış idrarı götüreceğiz birazdan tekrar kaka yapmasını bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım. Bizim de iki ay önce oldu ve çok zordu. Bizde ates ile birlikte ikinci gün kusma da olunca doktora gittik englfeksiyon çıktı baya da zor geçti bir ay sürdü temizlenmesi. Inşallah bir an önce geçer

Teşekkür ederim canım inşallah uzun sürmez enfeksiyon derken ne enfeksiyonuydu söyledi mi doktor? İlaç kullandınız mı?

Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin ,bir an önce iyileşsin kuzucuk..

Sonucu alınca yaz bize de canım, çok geçmiş olsun. Umarım hemen iyileşir.

Teşekkür ederim canım inşallah uzun sürmez enfeksiyon derken ne enfeksiyonuydu söyledi mi doktor? İlaç kullandınız mı?
Idrar yolu enfeksiyonu varmış canım bir hafta antibiyotik kullandık ama hala vardı geçmemişti. Bir hafta da adini hatırlamadığım bir ilaç kullandık antiseptik olarak geçiyormuş sanırım. Inşallah sizin diştendir ve sonuclariniz güzel çıkar canım

Of şu doğum günü baya hengame olacak bana.esimin ailesi kalabalik benim ailem annem babam sadece onunkiler bisürü.ben annem babam kayinvalidem gelsin aramizda kutlama yapalim diye düşünüyorum ama şimdi digerlerini cagirmasam alinirlarmi ayipolurmu diyede düşünüyorum.yada kimseyi cagirmasam sadece foto cekimi yapsak kendi aramizdada pasta kessek.cunku artik agirlasiyorum ve cok yoruluyorum.sizce napsam kizlar akil verin

Masallah kuzuya pek tatli olmuş nice senelere.Gec diş cikartan bebek iyidir derler,geç cururmus. benimkinin 6 dişi var paso issiriyor artik heryerimi
Cok tesekkur ederiz canim benim evet öyle avutuyorum kendimi hâlâ ama cokta merak ediyorum bi yandan o görüntüsünü
Bu arada nasilsin gobusteki bebiste baya büyümüş insallah hersey yolundadir

Onun ailesinden kimler var ? Biraz bizimde oyle oldu kendi annem babam esimin anne babasi ve 3 ablası geldiler. Onlari cagirmasam olmazdi ya kimseyi cagirmayip sadece esim ve ben kutlayacaktik yada boyle olacakti ben bunu seçtim, zor oldu mu evet bayaa yoruldum coluk cocuk ikram cay pasta derken yani ilk dogum gunu diye hevesimde vardi tabi senide anliyorum ama hamile olsam hic bulaşmazdım sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…