2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kesinlikle haklisin canim. Benim Izmir de hic tanidigim olmamasina ragmen videolari gordukce icim parcalandi. Devamli dualar ettim kurtulmalari icin. Senin orada yasanmisligin ve ailen var. Gercekten cok uzgunun.Allah im bir daha boyle felaketler gostermesin 🤲🤲.
Hiçkimseye yaşatmasın 🙏🏻

Bebişlerin doğum gününde ne yapacaksınız?
ay ben bi de banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz diye soracaktım kızlar ayaklandı bunlar?
Biz evde benim ailem,eşimin ailesi arasında kutluycaz canım öyle kalabalık olmayacak. İnternetten balonlar falan sipariş verdim evi süslerim bide pasta yaptırırım bende hazırlık falan yaparm işte şimdiden stresi basladı bende. Banyoyu da ilk kalkmayı öğrendiğinde hic oturuyordu küvette tutunup kalkıyordu sürekli ama şimdi oturuyor çok seviyo banyoyu hic cıkmak istemiyo ağlaya ağlaya çıkarıyorum vala ona kalsa bir iki saat oturacak 😀

Sağolun kızlar Allah dayanma gücü versin çok zor hala etkisindeyim bende iyi bir haber duymak için hep tv başındayım inşallah sağ kurtulurlar çok dua ediyorum çok üzülüyorum Allah bir daha yaşatmasın deprem ülkesiyiz ama hiç bir önlem alınamıyor yıkılan binaların ikisi çürük raporu almış daha kaç canlar gidecek böyle ne olacak bilmiyorum ya belediyeler nasıl ruhsat veriyor nasıl böyle binalara anlamıyorum ya :KK43:
Canım çok geçmiş olsun. Benim de ailem,akrabalarımın çoğu, arkadaşlarım İzmir'de. İnanilmaz korkmuslar. İnsan kendi yakınlarına bir şey olmadığı için seviniyor ama yitip giden canlar için kahroluyoruz. Ben üniversiteyi İzmir'de okudum Ege üniversitesinde. Yıkılan binalar özellikle de rizabey apartmanı benim kaldığım evin karşısında 🙁 Hep önünden geçtiğim bildiğim yerler. Öyle olunca da daha çok etkilendim. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Doğal Afet bu engellenemez bir şey ama insan olarak rantı,çıkarı düşünmeden insan hayatını ne zaman düşünecek acaba bu binaları yapanlar. Nasil rahat uyuyorlar bilmiyorum. Minicik bebekler, gencecik insanlar yitip gitti. Diyecek söz bulamıyorum. Çok geçmiş olsun tekrardan.

ay ben bi de banyoyu nasıl yaptırıyorsunuz diye soracaktım kızlar ayaklandı bunlar?
Bende evde yapcaö ailem ve eşimin ailesi ile birlikte. Bir parti malzemesi satan yerden biraz balon süs felan alırım ufak çaplı birşey yaparım. Pastayı da yaptırayım diyorum da şeker hamuru ile çok güzel modeller var ama onlar da yenmiyor bile ya ben ve ailem asla ağzına sürmez yani şeker hamuru olduğu için. süs olarak da okadar pata vermek istemiyorum normal güzel bir pasta yaptırırım bari yenir yazık yani

Ben kutlama yapmayacagim korona dan dolayı.Elbise alicam.Susluycem.Pasta alicam .Birkaç tane doğum günü süsü ..Evde resmini cekicem hatıra olsun diye ..Korkuyorum ..Hastalık çok arttı ..Banyoyu yaptırırken de file kullanmiyorum.Kuvetin içinde oynuyor ..Suyla oynamayı çok seviyor .Gider var zaten küvette.Su birikmiyor içinde gidiyor .Doktugumle oynuyor .Banyo yaptırmak eskiye göre kolaylaştı benim için .O oynarken yıkıyorum .Önceden çok aglardi.simdi çıkmamak için ağlıyor 🙂

Kızlar 12. ay kontrolüne götürecek misiniz bebisleri? Aşıdan bahsetmiyorum, 1 yaş kontrolü için götürecek misiniz? Aslında d vitamini, demir vs değerlerine bakılması gerekiyor ama bu ortamda çok zor sanki. Bizim eskişehirdeki hastanede bir diş hekimi dr vefat etmiş gecen hafta, koronadan. O yüzden ben götürmeyi düşünmüyorum. Kan grubunu dahi bilmiyorum daha Uzayın :KK43:

Kızlar 12. ay kontrolüne götürecek misiniz bebisleri? Aşıdan bahsetmiyorum, 1 yaş kontrolü için götürecek misiniz? Aslında d vitamini, demir vs değerlerine bakılması gerekiyor ama bu ortamda çok zor sanki. Bizim eskişehirdeki hastanede bir diş hekimi dr vefat etmiş gecen hafta, koronadan. O yüzden ben götürmeyi düşünmüyorum. Kan grubunu dahi bilmiyorum daha Uzayın :KK43:
Bende götürmeyi düşünmüyorum aşıya götürürüm sadece. Doğduğunda hastanede neden bakilmamis ki kan grubuna uzayin ? Seliminkine bakmışlardı her yerde bakılıyor diye düşünmüştüm 😶

Evde eşimim ailesi ve benim ailem olarak küçük birsey yapacağız canim balon falan almistim onlari hazırlarım pasta yaparim bi kac ikramlık falan.. banyoyu tek başıma yaptirmam mumkun degil artik inanilmaz zorlanıyorum cunku kuvetinde ayaga kalkiyor surekli banyoyu seviyor ama yerinde duramiyor cocuk kurtlu diyorum 😅 ayaga kalkinca kayiyor surekli korkuyorum bi yeri kirilacak diye annem veya esimle yikiyorum ama sanirim artik dusakabinde ayakta dururken bacaklarimin arasına sıkıştırıp yikayacagim yani once bi deneyecegim 😅🤣

Merhaba teyzeler 😍
Masallah prensese 💐❤️🤗.
Bizim burda kan grubuna dogdugunda bakilmisti. Tahlilleri de de kontrolunden 1 hafta once hastaneye gidip yaptiracagim. Butun degerlerine bakilmasini tercih ediyorum. Bize demir ilaci verilmedi. Herhangi bir eksiklik cikarsa o vitamini kullanma yonundeyim.

Bende götürmeyi düşünmüyorum aşıya götürürüm sadece. Doğduğunda hastanede neden bakilmamis ki kan grubuna uzayin ? Seliminkine bakmışlardı her yerde bakılıyor diye düşünmüştüm 😶

Baktılar canım ama bazı bebeklerin 6 aydan önce belli olmuyormuş kan grubu, Uzayın da belli olmadı maalesef, sonra da pandemi yüzünden götüremedim bir daha. Sanırım yine götürmeyeceğim. Çok yayılmış yine

Canım ben geçenlerde rapor almak için hastaneye gitmiştim . İpegi de birakicak kimse yok.Mecbur o da geldi benimle.Zaten hastaneye geldi diye baktırdım hemogramina.Kontrolu yapıldı.Artik götürmem.Asi için götürürüm.Kilosuna ,boyuna bakılır .Bir de cuma gittik.Bir yaş aşısı sağlık ocağında yapılabilir mi diye alerji testi yapıldı .

Bende evde yapcaö ailem ve eşimin ailesi ile birlikte. Bir parti malzemesi satan yerden biraz balon süs felan alırım ufak çaplı birşey yaparım. Pastayı da yaptırayım diyorum da şeker hamuru ile çok güzel modeller var ama onlar da yenmiyor bile ya ben ve ailem asla ağzına sürmez yani şeker hamuru olduğu için. süs olarak da okadar pata vermek istemiyorum normal güzel bir pasta yaptırırım bari yenir yazık yani
Ben kendim yapayım diyorum pastayı. Nefis yemek tariflerinden tarif buldum.

Ben kutlama yapmayacagim korona dan dolayı.Elbise alicam.Susluycem.Pasta alicam .Birkaç tane doğum günü süsü ..Evde resmini cekicem hatıra olsun diye ..Korkuyorum ..Hastalık çok arttı ..Banyoyu yaptırırken de file kullanmiyorum.Kuvetin içinde oynuyor ..Suyla oynamayı çok seviyor .Gider var zaten küvette.Su birikmiyor içinde gidiyor .Doktugumle oynuyor .Banyo yaptırmak eskiye göre kolaylaştı benim için .O oynarken yıkıyorum .Önceden çok aglardi.simdi çıkmamak için ağlıyor 🙂
Ya bizim duşalabin var, biraz dar. Küveti sığıyor ama onda korkuyor. Banyonun içine koyunca küvetini, bu sefer etraf ıslanıyor. Her yıkama sonrası kurulamak zorunda kalıyorum :)

Aşıya gittik ama öyle kan testi yapmadılar, ben de merak ediyorum aslında değerlerini.

Kızlar kızım geceleri cok sık ağlayarak kalkıyor.Saat başı uyanıyor.Bu huyunu hiç bırakmadı geçen ay iyiye gidiyordu 4 saate kadar uyuduğu olmuştu 2-3 haftadır Yine başladı uyanmalara diş mi çıkarıyor bilmiyorum neden böyle yaptığını da off offf alt ve üst kat komşular da rahatsız oluyor artık her gördüklerinde niye ağlıyor diye soruyorlar.1 yaş kontrolüne götürecğim tahlillerini yaptırcam önümüzdeki hafta bakalm ne çıkacak gündüz 2 kez 1 er saat uyur uyandığında hiç ağlamaz hemen yanımıza odaya gelir bir de cok mutlu neşeli sanki gece ağlayan o değilmiş gibi ne derdi var çözemedik ailece yıprandık valla evde herkes uykusuz sersem gibiyiz.Geceleri uyku problemi yaşayan varmı

1 yaş doğum günü için fotoğraf çekimi ve aileler arasında doğumm günü kutlaması yapacağız. Sadece anne baba ve kardeşler olucak.Başka kimseyi çağırmayacağım.Pandemi cok yaygın şu zamanda geniş çaplı kutlama yapmak cok sakıncalı en yakınlarım olsun yeter bana,.

X