2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sat:21 Ocak
Gebelik: ilk
Boy:166
Kilo:62
Tahmini Dogum Tarihi:14 Kasim 2019

kızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.
Sat:24 şubat
Beklenen doğum:01.12.2019
Boy:169 Başlangıç Kilo:62
2.hamileliğim ❤

Son düzenleme:
Sat = 9 Şubat
Tahmini Doğum = 16 Kasım
Boy = 1.65
Hamile kal. kilo = 56
Çocuk Sayısı = 2.gebelik
Cinsiyet = Belli değil

F foodme liste olarak baştan yazdım.

Kızlar ya ilk kez bişey aşerdim ilk gebeliğimde hiç bişey aşermemiştim az önce cnm çok feci bişey çekti adını yazmim eşime söyledim bulabilirse alacak sizde de aşerme oluyomu

Ya 3 lt su 😲 hakkaten mümkün mü ya. O kadar imkansız ki benim için. 2 lt ye zorluyordum bazen wc den çıkamaz olmuştum. Su midesini yakar mı insanın yakıyodu yemin ederim. 3 lt içebiliyomusun gerçekten maşallah öyleyse. Ben yapamıyorum istiyorum olmuyo 2 bile çok çok zor
yaa bende aynı 2 zor içiyorum bide iş yerinde wc olduğum yerden 3 kat yukarda asansörde yok sürekli wc ye gidemiyorum onun için bile içemiyorum yakın olsa daha çok zorlardım 😕

Sat = 17 Şubat
Tahmini Doğum = 24 Kasım
Boy = 1.60
Hamile kal. kilo = 65
Çocuk Sayısı = 2.gebelik
Cinsiyet = Belli değil

kızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.
Sat : 12 Şubat
Tahmini doğum tarihi : 26 kasım
Karından ultrasona göre bugün : 8+1
1 düşüğü saymazsak ilk hamileliğim
Kilo : 72 ile hamile kaldım aynı kilodan ım
Bebekler icin ilkyardım bilgisi paylaşım alanı yapabiliriz isterseniz

Bende nerdeyse 3 kilo aldım yaa moralim çok bozuk bende biraz kiloluyum boyum uzun ama yakında yarmagül gibi olacam 1.79 boy kilo 72 idi 75 oldum :(
yaa aynı boy kilomda birini buldum 😍 ben daha hiç almadım şükür hâlâ 72 yim başta hiç bişeyimde yoktu ama dikkat ettim bikaç gündür de bulantım var diyemiyorum bişey
Kızlar ben ilk hamielliğimde 67 kilo ile hamile kaldım. 90 kılo gibi doguma girdim. Kzım daha 6 aylık olmadan 69 kiloya dusmustum ama sanırım depresyona girdim. Yemek düzenim değişti hep hamurişi yedim. Birde kızım hiç uyumuyordu. 24 saat içinde sadece 2 saat uyurdu. İlk zamanlar uykusuzluk sorun oluyo ama sonraları psikolojim bozulmuştu. Düzensiz beslenmekten birde insulin direnci çıkınca 75 kga kadar cıktım. Sonraki 4 yılım hep al ver seklinde geçti. Aslında hamileyken alınan kilolar veriliyor ama ilk zamanlar dikkat ederek. Emzirme bitince veremiyorsun. hatta bebek 1 yasını geçincede veremiyorsun. Sanırım o zaman sut eskisi kadar cok salgılanmıyro. Ama ilk aylar cok gıdıyo.
canım o kişiden kişiye de değişir ya bende ilk yıl veremedim hiç bir sene sonra verdim sen hemen regl oldun mu bende ona bağlamıştım bir sene regl olmadım hiç regl olunca birden gitti kilolar 3 4 ayda emziriyordum da 15 kilo verdim ama doğumdan sonra bir yıl o fazla 15 kiloyla gezdim. İnşallah bu sefer yaşamayız depresyon falan

Sat = 21 Şubat
Tahmini Doğum = 27 Kasım
Boy = 1.80
Hamile kal. kilo = 72
Çocuk Sayısı = 2. bebek
Cinsiyet = Belli değil
Yarışmaya Diyarbakır dan katılıyorum 😂😂

Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
Bizde akrabayiz canim dayi hala. Esimin anneside teyze cocuklari 5 kardesler sükür hepsi saglikli. Doktora dedik onlarda problem olarak görmedi olacagi varsa hic akraba olmayanlarda da oluyor. Allah im korusun insallah

Sat 2 subat
ilk gebelik
Yaş 27
Boy 1.65
Kilo 55 ile hamile kaldim
Tahmini doğum tarihi 9 kasim

Sat 23 ocak
Tahmini dogum 5 kasim
2. hamilelik
Yas 26
1.60 boy. 82.5 ile basladim suan 75 kiloya düstüm

Sat = 17 Şubat
Tahmini Doğum = 27 Kasım
Boy = 1.65
Hamile kal. kilo = 75
Çocuk Sayısı = ilk gebelik
Cinsiyet = Belli değil

Ben tüm bakım ürünlerini,şampuanımi,duş jelimi,rolonumu falan hep bıraktım.
Yv rocheye gittim tamamen organik ve bitkisel ürünler aldım.bana biraz pahalıya mal oldu ama deger,aklımda soru işareti olacağına rahat rahat kullanırım.
Özelikle anti aging ürünler kremler kullanıyorsanız,a vitamini ve retinol içerdiği için çok ama çok zararlı
Canım ben yves rocher a da güvenmiyorum pek bitkisel içerik diyor ama incelemelerde bir sürü kimyasal kullandıkları ortaya çıkıyor. Ben normaldede eczane markası kullanırdım avene bioderma la roche posay gibi ama salisilik asit bile kullanmamak gerekmiş şimdi ne yapsam bilemedim sadece yıkayıp nemlendiriyorum. 24 yaşındayım birde daha anti aginglere geçiş yapmadım

Sat : 4 subat
Tahmini dogum tarihi : 11 Kasım
Boy : 161 cm
Kilo :64
Bebek sayısı : 2. bebek

Back
X