2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sat 17 subat tahmini dogum tarihii 27 kasim kilo 75 boy 1.65 nasipse ilk gebeligim tesekkurler :))

Hamile kalmadan önce sivilcelerim vardı ama kullandığım ürünlerle kontrol altına alıyordum. Şimdi o ürünleri kullanamıyorum sizler ne yapıyorsunuz minik minik sivilceler çıkıyor yüzümde

kızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.
Sat 6 şubat tahmini doğum 13 kasım.Dusukleri saymayalim 2.gebelik

kızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.

Sat = 1 şubat
Tahmini Doğum = 8 kasım
Boy = 1.78
Hamile kal. kilo = 66
Çocuk Sayısı = İlk gebelik
Cinsiyet = İçime erkek doğuyor 😅 Belli değil

Oyyy harikasın
Sat 4 şubat- geç döllenme
tahmini doğum 17 kasım.
Bugün itibariyle 9 + 3 üm.
Kullandıklarım: euthyrox 25mg, impryl, progestan 200mg, nutrivid, b12, coraspin.
Yaş 38.
Kg 78
2 düşük, 3. Gebelik
😂 seceremi döktüm...

Son düzenleme:
Hamile kalmadan önce sivilcelerim vardı ama kullandığım ürünlerle kontrol altına alıyordum. Şimdi o ürünleri kullanamıyorum sizler ne yapıyorsunuz minik minik sivilceler çıkıyor yüzümde
Ben tüm bakım ürünlerini,şampuanımi,duş jelimi,rolonumu falan hep bıraktım.
Yv rocheye gittim tamamen organik ve bitkisel ürünler aldım.bana biraz pahalıya mal oldu ama deger,aklımda soru işareti olacağına rahat rahat kullanırım.
Özelikle anti aging ürünler kremler kullanıyorsanız,a vitamini ve retinol içerdiği için çok ama çok zararlı

Bende yaşımı yazmayı unutmuşum yaş 29 doğum nasip olursa 30 da inşallah birde yaşadığımız şehirleri mi yazsak belki aynı şehirden birileri çıkar

Süpersin 😍
Sat :19 şubat
Tahmini doğum tarihi :26 kasım
Gebelik : ilk inşallah 😍
Hamile kalinan Kilo :66.40😥
Boy :1.65

Aynen doktor tavsiyesi vb. tavsiyeler verebiliriz
İstanbul (Avrupa yakası) ben
Ben üç yıl başakşehirde oturdum canım kızıma hsmileliğimde ise fatih te çapanın karşısında özel muayenehanesi olan bi dr a gitmiştim ismi fahri ender çok ama çok iyi bi dr du insanı rahatlatan bi yapısı vardı sonra tayinimiz düzceye çıktı şuan düzcedeyiz onun gibi bi dr bulamadım burda

ben kalmadan 79 kilodan 69 kiloya inmiştim 71 kiloyla hamile kaldım şimdiden bende şiştim yaa pantolonlar rahatsız ediyor lastikli pantolonlar aldım hamile pantolonu almak için erken mi kızlar
Oxxo dan tayt aldim boyle bir rahatlik yok resmen yok gibi beli fln o kadar rahat ki

Sat 8 şubat 3.gebelik yaş 27 boy 171 kilo 50
Tahmini dogum 5 kasım 2019

Back
X