- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ağrı olunca niye var olmayinca niye yok kafayı yiyicimOndandır canımm o agrılar
Olsun canını sıkmaya degmez o kadarcık kiloBende nerdeyse 3 kilo aldım yaa moralim çok bozuk bende biraz kiloluyum boyum uzun ama yakında yarmagül gibi olacam 1.79 boy kilo 72 idi 75 oldum![]()
Sat 6 şubat tahmini doğum 13 kasım.Dusukleri saymayalim 2.gebelikkızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.
kızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.
Ben aldım valla yoksa pantolonumun dugmesi tam uzeerine baskı yapıyo gibiydi.ben kalmadan 79 kilodan 69 kiloya inmiştim 71 kiloyla hamile kaldım şimdiden bende şiştim yaa pantolonlar rahatsız ediyor lastikli pantolonlar aldım hamile pantolonu almak için erken mi kızlar
Oyyy harikasınkızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.
Ben tüm bakım ürünlerini,şampuanımi,duş jelimi,rolonumu falan hep bıraktım.Hamile kalmadan önce sivilcelerim vardı ama kullandığım ürünlerle kontrol altına alıyordum. Şimdi o ürünleri kullanamıyorum sizler ne yapıyorsunuz minik minik sivilceler çıkıyor yüzümde
kızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.
Bende yaşımı yazmayı unutmuşum yaş 29 doğum nasip olursa 30 da inşallah birde yaşadığımız şehirleri mi yazsak belki aynı şehirden birileri çıkar
Ben yaptırmayacağım Canım.ilk gebeliğimde de yaptırmadımKızlar 2 li test yaptırmayacak olan varmı ben acaba yaptırmasam mı diyorum
Yaş 32 kilo 86 boy 1.70Sat 6 şubat tahmini doğum 13 kasım.Dusukleri saymayalim 2.gebelik
Ben üç yıl başakşehirde oturdum canım kızıma hsmileliğimde ise fatih te çapanın karşısında özel muayenehanesi olan bi dr a gitmiştim ismi fahri ender çok ama çok iyi bi dr du insanı rahatlatan bi yapısı vardı sonra tayinimiz düzceye çıktı şuan düzcedeyiz onun gibi bi dr bulamadım burdaAynen doktor tavsiyesi vb. tavsiyeler verebiliriz
İstanbul (Avrupa yakası) ben
Oxxo dan tayt aldim boyle bir rahatlik yok resmen yok gibi beli fln o kadar rahat kiben kalmadan 79 kilodan 69 kiloya inmiştim 71 kiloyla hamile kaldım şimdiden bende şiştim yaa pantolonlar rahatsız ediyor lastikli pantolonlar aldım hamile pantolonu almak için erken mi kızlar
Sat 8 şubat 3.gebelik yaş 27 boy 171 kilo 50kızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.
Sehir istanbul hastane florya medicalpark :)) ayni yerden birileri cikar mi acabaSat 8 şubat 3.gebelik yaş 27 boy 171 kilo 50
Tahmini dogum 5 kasım 2019