2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Giydirdiginizde terliyorsa kalon geliyordur,terlerse hasta oluyorlar bir de agiz mendilkerinden kullanin benimki emzirirken terliyor ya da gece kalktiginda bemen sirtina, gögsüne o kucuk bezlerden koyuyorum terimi çeksin deye , 10 mendil kadar duruyor yanimda kontrol ediyorum uyandignda ya da emzirirken hemen koyuyorum sırtina, göğsüne.4 5 cift degistiriyorum.Boylece teri sirtinda soğumamis oluyor ,onemli olan sırtınin goğsünun ıslak kalmaması..Gece de artik kapatiyorum pencereyi.Yine sadece çitcitli kisa kollu badi ile yatiyor altina incecik penye şort giydiriyorum,terliyor benim iki cocugum da hic sevmez sicagi.Buyuk ogluma hic yorgan kalin battaniye turu seyler ortmedim 6 yasini gecti.Kalin hic giyinmez.

Son düzenleme:
Yok hayır terlemiyor terlese zaten direk değiştiriyorum atletini şimdiye kadar kısa kollularla yatıyordu şimdi biraz serin üzerine de bişey örtmediğim için ince pijamalrla yatırıyorum yoksa karnı üşür.

Terlemiyorsa kalin giymeye ihtiyaci vardir.Ben azicik kisa kolluya geçtim teri arttı.Çok tehlikelib terleyen bebek o yuzden hep kontrol ediyorum gece

Bu sira dilime doladım onu kizim mama diyor sen o kiloya ulastinmi kız diyorum anne diyemiyor ona yakin biseyler soylesede daha henüz o kiloya ulaşamadı yavrum acaba kac kiloda soyleniyor
Demekki yeni bir gelişim tablosu hazirlanmasi lazim canım kaç kiloya gelirse hangi kelimeleri söyleyebilir diyeAyyy o kadar guldumki..

Bu sira dilime doladım onu kizim mama diyor sen o kiloya ulastinmi kız diyorum anne diyemiyor ona yakin biseyler soylesede daha henüz o kiloya ulaşamadı yavrum acaba kac kiloda soyleniyor
Bide böyle bişey var taş dediği zaman bıngıldağı kapanırmış yani ne zaman taş kelimesini söylerse o zaman bıngılgak kapanıyormuş

Kizlar bana biberon önerisinde bulunabilir misiniz??İpek dogdugundan beri hiç biberon kullanmadı.Anne göğsüne yakın olan,garipsemeyecegi ..Çabuk tutacagi ve alisacagi.Simdiden teşekkürler .Resim.koysaniz çok iyi olur

Cnm biberonu neden kullanacaksın biberon meme reddi ve ek gıda reddine neden olabiliyor
Canım sütüm yaramıyor artık .Emiyor ama zaten sol gogsumu emiyor.Digerini emmiyor..Ek gıda da çok yemiyor .Her şeyi denedim 3 aydır.Kasik mama ,kavanoz mama ,çorbalar zorla babasıyla oynaya oynata birkaç kaşık kandırarak ağzına sokabilirsek seviniyoruz .Persentil egrisinde yüzde 3 lere düştü kilosu ..Bu da son çarem..

Canım anne memesine en yakın biberon avent bide lansinoh bunlarda bebek pek meme reddi yapmıyor ki zaten ipek büyüdü biberonla meme ayrımını yapabilir bunlar doğal akışlı olduğu için çektikçe geliyor ağzına akmıyor. Bizde ikisi de var. ama alya mama sevmediği için ben ağzına sıkıyorum mamayı. O yüzden A101den aldığım kıytırık biberonu kullanıyorum.

philips avent natural anne göğsüne çok yakın

Eklentiler

• 15981075379836162696926361911711.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 44
Bugün kan değerlerine baktirdik henüz doktor ile iletişime geçmedim ama çok canım sıkıldı şimdiden. 3. Aydan sonra sanki gelişmiyor gibi geliyordu bana çoklu besin alerjimiz var ve ben bir çok şeyi yemiyorum. Üç ayda 500 gr almış görünüş olarak toplu duruyor kızım kilolu doğduğu için ve ilk üç ay iyi kilo aldığı için. D vitaminini hiç düzenli kullanmadım orta düzey eksiklik yazıyor. Demir takviyesi hiç yapmadık ve alt sınır 60 yazıyor kızımda 40 çıkmış bu şekilde düşük çıkıp toparlayan oldu mu aranızda kızlar. Herşeyi yiyemiyorum hala vücudu tepki gösteriyor çok seçici davranmaya çalışıyorum ama sanki iyi bakamiyorum gibi hissediyorum artık doktormu yanlış ölçtü bilmiyorum ama ilk başlar da presentil eğrisinde 90 ve üstü görünürken değerleri düşmüş hatta baş çevresi yüzde 10 görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…